Kostnadsfri konsultation för Invisalign vid bokning av undersökning

Boka en basundersökning senast 31 januari 2021 och få en kostnadsfri konsultation vid samma tillfälle.

Är du intresserad av en behandling med den osynliga tandställningen Invisalign? Just nu får du kostnadsfri konsultation när du bokar en basundersökning (985 kr). Erbjudandet är giltigt till och med 2020-01-31 och gäller både i Stockholm och Göteborg. 

Om konsultationen

Vid en konsultation får du möjlighet att träffa någon av våra tandläkare och gå igenom allt du behöver veta inför en eventuell behandling med Invisalign. Tandläkaren kommer gå igenom dina förutsättningar och berätta mer om hur lång tid behandlingen skulle ta, vad den beräknas att kosta och all annan nödvändig information som du behöver ha. Självklart kommer du även få chansen att ta ställa alla dina frågor. 

Konsultationen är helt kostnadsfri och du får i lugn och ro fundera hemma om du skulle vilja gå vidare med en behandling. 


Senast sex månader innan en behandlingen påbörjas måste alltid en grundlig undersökning av din mun ha gjorts att för att utesluta karies och andra problem. Så passa på nu att göra konsultationen och undersökningen vid samma tillfälle - och spara både tid och pengar. 


Vill du boka eller har några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att ringa upp dig inom kort. Det går självklart bra att även ringa oss direkt på 010-188 00 00. Vi svarar i telefon 365 dagar om året.  

Behöver du en tid?

På Aqua Dental erbjuds ett komplett tandvårdsutbud - från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård. Du hittar våra kliniker i Stockholm och i Göteborg. Du kan boka en tid genom vår onlinebokning eller per telefon på 010-188 00 00