Konsultation för Invisalign vid bokning av en undersökning

Boka en basundersökning och få en kostnadsfri konsultation vid samma tillfälle.

Är du intresserad av en behandling med den osynliga tandställningen Invisalign men vill veta lite mer? Kanske vad det skulle kosta eller om behandlingen passar dig? 

Om konsultationen

Vid en konsultation får du möjlighet att träffa våra tandläkare för att gå igenom allt du behöver veta inför en eventuell behandling. Tandläkaren kommer titta närmare på dina förutsättningar, gå igenom dina önskemål och diskutera hur behandlingsprocessen ser ut. Självklart kommer du få möjlighet att ställa alla dina frågor.  

Senast sex månader innan en behandlingen påbörjas måste alltid en grundlig undersökning av din mun ha gjorts. Så passa på nu att göra konsultationen och undersökningen vid samma tillfälle - och spara både tid och pengar. En basundersökning kostar från 1095 kr och kan självklart betalas med ditt statliga tandvårdsbidrag.


Vill du boka eller har några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att ringa upp dig inom kort. 

För dig som önskar dela upp din betalning när du genomgår en tandregleringsbehandling erbjuder vi nu förmånliga delbetalningslösningar från 300 kronor i månaden. Månadskostnaden baseras på din behandlingskostnad och du gör en enkel ansökan via sms eller i receptionen på kliniken. Du får svar på om du är berättigad lösningen redan efter 15 sekunder. Läs mer här.

Har du frågor eller vill boka en tid hos oss? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan. 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.