Kostnadsfri konsultation för Invisalign vid bokning av undersökning

Boka en basundersökning och få en kostnadsfri konsultation vid samma tillfälle.

Är du intresserad av en behandling med den osynliga tandställningen Invisalign men vill veta lite mer? Kanske vad det skulle kosta eller om behandlingen passar dig? Just nu får du en kostnadsfri konsultation (värde 2000 kr) när du bokar en basundersökning hos oss. Erbjudandet är giltigt till och med 2021-02-28 och gäller både i Stockholm och Göteborg. 

Om konsultationen

Vid en konsultation får du möjlighet att träffa våra tandläkare för att gå igenom allt du behöver veta inför en eventuell behandling. Tandläkaren kommer titta närmare på dina förutsättningar, gå igenom dina önskemål och diskutera hur behandlingsprocessen ser ut. Självklart kommer du få möjlighet att ställa alla dina frågor.  

Konsultationen är helt kostnadsfri och du får ta med dig all information hem för att i lugn och ro fundera om du vill gå vidare med en behandling och i så fall när. På Aqua Dental arbetar vi för att minimera väntetiden inom tandvården och kommer vara redo när du är! 


Senast sex månader innan en behandlingen påbörjas måste alltid en grundlig undersökning av din mun ha gjorts. Så passa på nu att göra konsultationen och undersökningen vid samma tillfälle - och spara både tid och pengar. En basundersökning kostar 995 kr och kan självklart betalas med ditt statliga tandvårdsbidrag.


Vill du boka eller har några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att ringa upp dig inom kort. Det går självklart bra att även ringa oss direkt på 010-188 00 00. Vi svarar i telefon 365 dagar om året.  

För dig som önskar dela upp din betalning när du genomgår en tandregleringsbehandling erbjuder vi nu förmånliga delbetalningslösningar från 300 kronor i månaden. Månadskostnaden baseras på din behandlingskostnad och du gör en enkel ansökan via sms eller i receptionen på kliniken. Du får svar på om du är berättigad lösningen redan efter 15 sekunder. Läs mer här.

Har du frågor eller vill boka en tid hos oss? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan. 

Behöver du en tid?

På Aqua Dental erbjuds ett komplett tandvårdsutbud - från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård. Du hittar våra kliniker i Stockholm och i Göteborg. Du kan boka en tid genom vår onlinebokning eller per telefon på 010-188 00 00