Boka tid direkt i Sollentuna

Modern tandvård för hela familjen

Som tandläkare i Sollentuna erbjuder vi all form av tandvård. Vi kombinerar modern teknik med beprövade metoder och erfarna tandläkare. Det lägger grunden för att du som patient ska få uppleva den bästa och mest trygga tandvården. 
 

Här på kliniken i Sollentuna har vi specialistkompetens inom ortodonti, endodonti, implantologi, ansikts-/käkledssmärtor och snark-/apnébehandlingar. Våra tandläkare stor erfarenhet av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla.


Till kliniken i Sollentuna är alla välkomna. Vi tar emot och listar barn så hit kan hela familjen gå tillsammans. Eftersom vi har ett avtal med landstinget är tandvård för barn och ungdomar upp till 23 år kostnadsfri även hos oss. 

 

Vill du boka tid hänvisar vi till vår onlinebokning. Du kan även ringa oss på 08 - 631 96 90 eller om du föredrar fylla i formuläret intill så hör vi oss inom kort. 


 

"Aqua Dental tar självklart emot barn. Vi tar hand om tänderna livet ut.”

- Christina Efstratiadou, klinikchef och leg. tandläkare i Sollentuna

Basundersökning

I en basundersökning ingår en genomgång av tänder och mun. Tandläkaren tittar efter karies, synliga skador, förändringar på slemhinnorna eller annat som kan tyda på sjukdom i munhålan. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder för att upptäcka eventuell problematik som inte är synlig för blotta ögat. Om behandling krävs kommer du alltid att bli konsulterad först. Inga ingrepp kommer att göras utan ditt godkännande.

Akut tandvård

Smärta i mun och tänder gör att behovet av effektiv hjälp påtagligt. På kliniken i Sollentuna har vi kapacitet att snabbt kunna ta emot dig som lider av akuta besvär. I och med att vi har flera kliniker i Stockholm kan vi dessutom hjälpa dig att få en tid på någon av dem om det skulle gå sanbbare. I Stockholm är några av våra tandläkare tillgängliga 365 dagar om året. 

Tandvårdsrädsla

Ofta handlar tandvårdsrädsla om känslan av att sakna kontroll. Det är ett utbrett problem som många lider av. Oavsett varför du lider av tandvårdsrädsla är det inte en känsla som du ska försöka dölja. Det är viktigt att du redan när du bokar besöket meddelar oss din oro så att vi kan avsättta extra tid med tandläkaren. Många av våra patienter upplever att det känns tryggt att tandläkaren på förhand känner till rädslan och anpassar besöket därefter. 

Tandreglering

Tandreglering, ortodonti, är den specialistinriktning som fokuserar på korrigering av tänder som är felplacerade. Många tror att justering av tänderna med tandställning endast fungerar för barn och ungdomar. Det stämmer inte, tandreglering är ett fullgott alternativ för alla som vill korrigera exempelvis sneda eller trångställda tänder. På Aqua Dental har vi ett team av ortodontister som hjälper dig att hitta rätt metod för ditt behov. Vi tar även emot barn med tandregleringscheckar.

Tandimplantat

Att en eller flera tänder lossnar till följd av yttre påverkan eller medicinska besvär. När en eller flera tänder är skadade eller förlorade och måste ersättas är tandimplantat det alternativ som kan återskapa din naturliga tuggfunktion och samtidigt uppfylla det estetiska behovet.  Behandlingen förknippas inte med någon smärta och kan vanligen utföras under anestesi. På Aqua Dental kan du vara trygg med att vi besitter den erfarenhet som krävs för ett lyckat slutresultat.

Estetisk tandvård

Vi  arbetar mycket med estetisk tandvård och kan hjälpa dig med utseendet på dina tänder. Ofta handlar det om att tänderna har slitits, skadats eller missfärgats och på så sätt fått ett oönskat utseende. Den behandling som passar dig bäst, beror på bakomliggande problematik, dina individuella förutsättningar sammantaget med dina önskemål. Vi arbetar med olika alternativ, men de vanligaste är blekning eller behandling med skalfasader. 

Våra tandläkare i Sollentuna

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (21)
  • Allmäntandläkare (6)
  • Nischtandläkare i kirurgi (1)
  • Ortodontiassistent (1)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (1)
  • Specialisttandläkare i pedodonti (1)
  • Tandhygienist (4)
  • Tandsköterska (7)
Alaa Palk

Allmäntandläkare

Assil Selman

Tandhygienist

Caroline Pajala

Allmäntandläkare

Caroline Souza

Tandsköterska

Christina Efstratiadou

Allmäntandläkare

Elahe Fatahi

Tandsköterska

Öppettider

Måndag - Tisdag
07:00 - 19:00

Onsdag - Torsdag
07:00 - 17:00

Fredag
07:00 - 15:00

Lördag 
08:00 - 13:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08-631 96 90.

Hitta hit

Kommunalt: Om du kommer till Sollentuna kommunalt så kan du exempelvis ta buss 627 eller 179. Bussarna stannar precis utanför centrumet. Kommer du med pendeltåg, gå av vid Sollentuna och därefter är det en kort promenad på en gångväg till centrumet.

Bil: Kommer du med bil från E4:an ska du ta avfart mot Sollentuna, kort därpå ser du centrumet. Kommer du från Danderyd och E18, kör då Edbergsvägen till Häggviksrondellen, därefter mot Sollentuna C. Kommer du från Norrortsleden ska du vid Törnskogstunneln ta av mot Sollentuna. Infarten till garaget hittar du på husets baksida längs Sollentunavägen. Väl inne kan du ta hissen direkt till plan 4, där du hittar vår klinik.

Hitta i centrumet: Vår klinik i Sollentuna Centrum ligger på plan 4, mittemot Sats. Enklaste vägen till kliniken är att ta rullbandetpå plan 2, vid utgången mot garaget mellan Llyods Apotek och Burger King upp till plan 4. Vår klinik ligger direkt till vänster när du kliver av rullbandet.


Aqua Dental Sollentuna
Sollentunavägen 163 C, plan 4
191 47 Sollentuna

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.