Boka tid hos våra tandläkare i Sollentuna

Modern tandvård för hela familjen hos våra tandläkare i Sollentuna

Som tandläkare i Sollentuna erbjuder vi all form av tandvård. Vi kombinerar modern teknik med beprövade metoder och erfarna tandläkare. Det lägger grunden för att du som patient ska få uppleva den bästa och mest trygga tandvården. 
 

Våra tandläkare i Sollentuna har specialistkompetens inom ortodonti, endodonti, implantologi, ansikts-/käkledssmärtor och snark-/apnébehandlingar. Våra tandläkare i Sollentuna har stor erfarenhet av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla.


Hos våra tandläkare i Sollentuna är alla välkomna. Vi tar emot och listar barn så hit kan hela familjen gå tillsammans. Eftersom vi har ett avtal med regionen kan vi erbjuda kostnadsfri tandvård för barn och ungdomar upp till 23 år.


 

Vill du boka tid hos våra tandläkare i Sollentuna hänvisar vi till vår onlinebokning. Du kan även ringa oss på 08 - 631 96 90.

 

"Aqua Dental tar självklart emot barn. Vi tar hand om tänderna livet ut.”

- Christina Efstratiadou, klinikchef och leg. tandläkare i Sollentuna

Basundersökning

I en basundersökning hos våra tandläkare i Sollentuna ingår en genomgång av dina tänder och mun. Din tandläkare i Sollentuna tittar efter karies, synliga skador, förändringar på slemhinnorna eller annat som kan tyda på sjukdom i munhålan. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder så att din tandläkare i Sollentuna kan upptäcka eventuell problematik som inte är synlig för blotta ögat. Om behandling krävs kommer du alltid att bli konsulterad först. Inga ingrepp kommer att göras utan ditt godkännande.

Akut tandvård

Smärta i mun och tänder gör behovet av effektiv hjälp påtagligt. Hos våra tandläkare i Sollentuna har vi kapacitet att snabbt kunna ta emot dig som lider av akuta besvär. I och med att vi har flera kliniker i Stockholm kan vi dessutom hjälpa dig att få en tid på någon av dem om det skulle gå snabbare. I Stockholm är några av våra tandläkare tillgängliga 365 dagar om året. 

Tandvårdsrädsla

Ofta handlar tandvårdsrädsla om känslan av att sakna kontroll. Det är ett utbrett problem som många lider av. Oavsett varför du lider av tandvårdsrädsla är det inte en känsla som du ska försöka dölja. Det är viktigt att du redan när du bokar besöket meddelar oss din oro så att våra tandläkare i Sollentuna kan avsätta extra tid. Många av våra patienter upplever att det känns tryggt att tandläkaren på förhand känner till rädslan och anpassar besöket därefter. 

Tandreglering

Tandreglering, ortodonti, är den specialistinriktning som fokuserar på korrigering av tänder som är felplacerade. Våra tandläkare i Sollentuna arbetar med alla typer av tandställningar, från den traditionella rälsen till mer diskreta alternativ som Invisalign. Därmed kan våra tandläkare i Sollentuna hjälpa dig oavsett bettproblematik. På Aqua Dental har vi ett team av ortodontister som hjälper dig att hitta rätt metod för ditt behov.

Tandimplantat

Du kan vara i behov av tandimplantat om en eller flera tänder lossnar till följd av yttre påverkan eller munsjukdomar. När en eller flera tänder är skadade eller förlorade och måste ersättas, är tandimplantat det alternativ som kan återskapa din naturliga tuggfunktion och samtidigt uppfylla det estetiska behovet. Behandlingen förknippas inte med någon smärta och kan vanligen utföras under anestesi. Hos våra tandläkare i Sollentuna kan du vara trygg med att de besitter den erfarenhet som krävs för ett lyckat slutresultat.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare i Sollentuna arbetar mycket med estetisk tandvård och kan hjälpa dig med utseendet på dina tänder. Ofta handlar det om att tänderna har slitits, skadats eller missfärgats och på så sätt fått ett oönskat utseende. Den behandling som passar dig bäst, beror på bakomliggande problematik, dina individuella förutsättningar sammantaget med dina önskemål. Våra tandläkare i Sollentuna arbetar med olika alternativ, men de vanligaste är tandblekning eller skalfasader

Våra tandläkare i Sollentuna

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (18)
  • Allmäntandläkare (6)
  • Klinikchef (1)
  • Ortodontiassistent (1)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (2)
  • Specialisttandläkare i pedodonti (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (6)
Alaa Palk

Allmäntandläkare

Ayesha Waqar

Tandhygienist

Caroline Pajala

Allmäntandläkare

Caroline Souza

Tandsköterska

Christina Efstratiadou

Klinikchef

Allmäntandläkare

Dania Saleh

Tandhygienist

Öppettider

Måndag - Tisdag
07:00 - 19:00

Onsdag - Torsdag
07:00 - 17:00

Fredag
07:00 - 15:00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08-631 96 90.

Hitta hit

Kommunalt: Om du kommer till Sollentuna kommunalt så kan du exempelvis ta buss 627 eller 179. Bussarna stannar precis utanför centrumet. Kommer du med pendeltåg, gå av vid Sollentuna och därefter är det en kort promenad på en gångväg till centrumet.


Bil: Kommer du med bil från E4:an ska du ta avfart mot Sollentuna, kort därpå ser du centrumet. Kommer du från Danderyd och E18, kör då Edbergsvägen till Häggviksrondellen, därefter mot Sollentuna C. Kommer du från Norrortsleden ska du vid Törnskogstunneln ta av mot Sollentuna. Infarten till garaget hittar du på husets baksida längs Sollentunavägen. Väl inne kan du ta hissen direkt till plan 4, där du hittar vår klinik.

Hitta i centrumet: Du hittar våra tandläkare i Sollentuna i Sollentuna Centrum på plan 4, mittemot Sats. Enklaste vägen till kliniken är att ta rullbandet på plan 2, vid utgången mot garaget mellan Llyods Apotek och Burger King upp till plan 4. Vår klinik ligger direkt till vänster när du kliver av rullbandet.


Aqua Dental Sollentuna
Sollentunavägen 163 C, plan 4
191 47 Sollentuna

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.