Här hittar du din tandläkare i Sollentuna. Kliniken är stor och en av de mest moderna privata kliniker i Stockholm och här erbjuder vi all typ av tandvård. Som på Aqua Dentals alla kliniker ligger vårt fokus på kvalitet och professionell behandling kombinerat med ett personligt och varmt bemötande. Tandläkarnas kompetens och erfarenhet kombinerat med den mest moderna tekniken lägger grunden till att du som patient får uppleva den bästa och tryggaste vården. Vi tar emot och listar barn på kliniken i Sollentuna så hela familjen kan gå tillsammans till Aqua Dental. 

Här på kliniken i Sollentuna har vi specialistkompetens inom ortodonti, endodonti, implantologi, ansikts-/käkledssmärtor och snark-/apnébehandlingar. Dessutom har vi stor erfarenhet av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla. 

Få 50 % rabatt på ditt besök hos oss

På Aqua Dental Sollentuna får ett begränsat antal nya patienter fram till 31 maj möjlighet att prova en basundersökning hos oss för halva priset. Du behöver bara betala 469 kronor (ordinariepris 945 kronor). Om du har outnyttjat ATB kommer detta belopp självklart att dras i från ditt behandlingspris. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 169 kr för din första undersökning hos oss.

Det här ingår i erbjudandet

En basundersökning består av en översiktlig undersökning, där tandläkaren går igenom dina tänder och din munhälsa. Tandläkaren tittar efter synliga skador, plack, karies, förändringar på slemhinnorna och tecken på eventuella sjukdomar. För att även upptäcka problem som kan vara dolda för blotta ögat tas även fyra röntgenbilder.

Som patient binder dig inte någonting efter ditt besök. Vi tror och hoppas däremot på att du ska vara så nöjd att du vill fortsätta komma till oss som patient.

Om du vill ta del av erbjudandet behöver du endast fylla i dina uppgifter nedan. Vi kommer sedan att ringa upp för att boka in en tid som passar dig. Om du kontaktar oss via telefon kan du uppge koden nykund2019 för att ta del av erbjudandet. 

För att ta del av erbjudandet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart för tidbokning. 

Villkor
Erbjudandet gäller endast nya patienter 
Erbjudandet kan endast användas en gång per patient 
Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
Kan kombineras med innestående ATB

Kvalitetsarbete

Arbetet med kvalitet är viktigt på Aqua Dental. Hos oss ansvarar Louise Hägglund för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon samarbetar med vår kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck, och utvalda tandläkare från våra kliniker för att säkra kvaliteten på klinikerna och fortsätta utveckla tandvården. Aqua Dental har som mål att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. 

Välkommen till din tandläkare i Sollentuna, boka tid i dag! 

Hitta hit

Om du kommer till Sollentuna kommunalt så kan du exempelvis tas buss 627 eller 179. Kommer du med bil så finns det möjlighet till parkering i anslutning till Sollentuna Centrum. Väl framme så ska du ta hissen till plan 4. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.  

Söker du akut tandvård? Vi har alltid tider för akuta besök på någon av våra kliniker.  Vi är ansluta till försäkringskassan. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Sollentunavägen 163C, plan 4
191 47 Sollentuna
010 - 188 00 00

Personal 

Specialist tandläkare i oral kirurgi

Arne Mordenfeld

Specialist tandläkare i parodontologi

Annette Fjellsson

Specialist tandläkare i pedodonti

Maria Jarkander

Specialist tandläkare i ortodonti

André Wikholm

Tandläkare:

Malin Linder
Charlotta Benedictsson 
Erika Salonen 
Rasha Khalil 
Lena Parpis
Caroline Kajnäs
Amir Hamedani

Tandhygienister:

Marcus Ledin
Marcia Zanetta 

Öppettider

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00