Boka tid direkt i Hammarby Sjöstad

Hos oss är det enkelt att gå till tandläkaren

Vår klinik i Hammarby Sjöstad ligger på Lugnets Allé 10  och här har vi ett komplett tandvårdsutbud. Vi erbjuder  förebyggande- och allmäntandvård, estetiska behandlingar, specialisttandvård och möjlighet till akutbesök dagligen.

Vi har som målsättning att alltid erbjuda dig den bästa och tryggaste tänkbara vården. Vi kommer aldrig att kompromissa med värden som tillgänglighet, odontologisk kvalitet och personlig service. 

Hela familjen är välkomna till kliniken i Hammarby Sjöstad. För att underlätta för dig kan du även lista dina barn hos oss, då vi enligt avtal med landstinget, har kostnadsfri tandvård för barn och ungdomar upp till 23 år. 

Om du vill boka en tid hänvisar vi till vår onlinebokning. Om du föredrar går det bra att ringa oss på 08 121 35 258 eller genom att fylla i formuläret så hör vi oss inom kort. 

"Vårt mål är att skapa leenden med kvalitativ och trygg tandvård som gör att du ser fram emot att träffa din tandläkare!"

- Josephine Shabo, klinikchef och leg. tandläkare i Hammarby Sjöstad

Basundersökning

En basundersökning innebär en genomgång av dina tänder och din munhälsa. Den behandlande tandläkaren tittar på dina tänder och letar efter karies, plack, förändringar på slemhinnorna och om något tyder på sjukdom i munhålan. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder, dessa tas för att tandläkaren ska upptäcka skador eller problematik som inte kan uppfattas med blotta ögat. Om ytterligare behandlign krävs kommer du att konsulteras innan behandlingen påbörjas.

Akut tandvård

På Aqua Dental lägger vi alltid stor vikt vid att snabbt kunna hjälpa patienter med tandvärk och andra akuta besvär, vi vet nämligen hur besvärligt det kan vara. Dessutom är det många gånger viktigt med snabb tillgång till akut tandvård för att minimera komplikationsrisken. I Hammarby Sjöstad har vi flera tider reserverade varje dag för akuta fall och gör alltid vårt bästa för att kunna ta emot dig på kort varsel. Vid behov hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande kliniker.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är ett utbrett problem för många patienter i dag. Ofta handlar det om en känsla av att man saknar kontroll. Oavsett anledning är det viktigt att komma ihåg att det inte är något man bör försöka dölja. Tvärtom, meddela oss redan vid bokningstillfället att du känner en oro inför ditt besök så avsätter vi lite ytterligare tid med tandläkaren. Det brukar upplevas som betryggande att tandläkaren känner till din rädsla och anpassar besöket därefter.

Tandreglering

Ortodonti är den inriktning inom specialisttandvården som omfattar olika avvikelser i tändernas och käkarnas placering. Inom Aqua Dental bedrivs en avancerad ortodontiverksamhet som behandlar både vuxna och barn. Vi erbjuder ett stort utbud av olika tandställningar, både synliga och osynliga alternativ, och vägleder alltid dig till den metod som passar dig bäst. På kliniken i Hammarby Sjöstad tar vi även emot barn med tandregleringscheckar.

Tandimplantat

En behandling med tandimplantat kan ofta vara ett utmärkt alternativ för dig som har förlorat eller skadat en tand. Det är det alternativ som efterliknar dina riktiga tänder allra mest, både vad gäller funktion och estetik. Med rätt utförande och noggrann munvård får du dessutom ett hållbart resultat som till och med kan vara livet ut. Bland våra tandläkare finns några av landets främsta och mest erfarna specialister inom området. Därför kan du alltid känna dig trygg när du genomgår en behandling hos oss.

Estetisk tandvård

Ibland är man inte helt nöjd med sina tänders utseende. Vanligtvis handlar det om missfärgningar, glipor, sneda eller skadade tänder. På Aqua Dental har vi lång erfarenhet av underhålla och återskapa leenden och erbjuder effektiv hjälp med bland annat tandblekning och skalfasader. Vilken behandling som passar dig bäst beror givetvis på dina förutsättningar men också på dina önskemål och krav. Våra tandläkare inom området hjälper dig fram till rätt beslut. 

Våra tandläkare i Hammarby Sjöstad

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (12)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Nischtandläkare i kirurgi (1)
  • Specialisttandläkare i käkkirurgi (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (3)
Anna-Karin Holm Udvardy

Nischtandläkare i kirurgi

Birgitta Dahlgren

Allmäntandläkare

Birgitta Eisenlauer

Allmäntandläkare

Carl Lundgren

Allmäntandläkare

Daniel Rubenian

Tandhygienist

Ellinor Netzell

Tandhygienist

Öppettider

Måndag 
07:30 - 17:00

Tisdag - Onsdag
07:30 - 19:30

Torsdag - Fredag
07:30 - 16:00

Lördag - Söndag
08:30 - 13:30

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
09:00 - 15:00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 121 35 258 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Kliniken i Hammarby Sjöstad ligger på Lugnets Allé 10. Hit kommer du enklast genom att ta tvärbanan till Sickla Kaj.

Aqua Dental Hammarby Sjöstad
Lugnets Allé 10 
120 66 Stockholm

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.