Du hittar din tandläkare i Hammarby Sjöstad på i utkanten av Södermalm på Lugnets Allé 10. Sjöstadskliniken erbjuder allmäntandvård, tandestetik och tandhygien men är även vår specialistklinik inom käkkirurgi, tandimplantat och protetik. Vi tar nu emot och listar barn på alla våra kliniker. 

På kliniken i Hammarby Sjöstad kan vi alltså erbjuda allt från enklare tandundersökningar till avancerade ingrepp som tandproteser och tandimplantat för att ersätta förlorade eller allvarligt skadade tänder. Därför är kliniken också utrustad med bland annat 3D-röntgen för de mest avancerade tandkirurgiska ingreppen.

Just nu: Besök och testa oss för halva priset  

Fram till 31 mars kan du som ny patient hos oss få ditt första tandläkarbesök för endast 469 kronor (ordinarie pris 945 kronor). Erbjudandet gäller ett begränsat antal patienter som får en komplett basundersökning för halva priset. Om du har outnyttjat ATB kommer detta belopp självklart att dras i från ditt behandlingspris. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 169 kr för din första undersökning hos oss.

Vad ingår?

I en basundersökning ingår en översiktlig undersökning och fyra röntgenbilder kommer att tas. Vid ett omfattande behandlingsbehov kan ytterligare utredning och röntgenbilder att krävas. 

Att du som patient tar del av erbjudande betyder inte att du binder dig till någonting efter undersökningen. Däremot hoppas vi såklart att du ska känna dig så nöjd att du vill välja tandvård hos oss även i framtiden. 

Du tar del av erbjudandet genom att fylla i dina kontaktuppgifter här nedan. Då kan vi sedan kontakta dig för att boka in en passande tid. Om du själv ringer in till oss kan du uppge "ny kund 2019" för att ta den av rabatten.

Vi ser fram emot att träffa dig!

För att ta del av erbjudandet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart för tidbokning. 

Villkor 
• Erbjudandet gäller endast nya patienter  
• Erbjudandet kan endast användas en gång per patient  
• Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
• Kan kombineras med innestående ATB

Tandläkare med expertis

På Aqua Dental står kvalitet och komfort alltid i fokus och för att kunna uppnå vårt mål, att du alltid ska få bästa möjliga upplevelse hos oss, så kombinerar vi den absolut bästa patientkomforten med extremt kunniga tandläkare

Tydligt kvalitetsarbete

Vi på Aqua Dental har nu som målsättning att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvård. Louise Hägglund ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon arbetar tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och några seniora tandläkare från respektive klinik med att säkra kvaliteten i vårt arbete och utveckla vår tandvård. 

Varmt välkommen till din tandläkare i Hammarby Sjöstad.


Kliniken i Hammarby Sjöstad ligger på Lugnets Allé 10. Hit kommer du enklast genom att ta tvärbanan till Sickla Kaj. Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller hammarbysjostad@aquadental.se.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Lugnets Allé 10,
120 66 Stockholm
010 - 188 00 00
hammarbysjostad@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Personal:

Specialisttandläkare

Payam Farzad

Tandläkare

Mia Ekeberg
Anna-Karin Holm Udvardy
Catharina Runeskär
Birgitta Dahlgren
Reza Setayesh

Tandhygienist

Zaruhi Hällqvist Grigorian

Öppettider

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00