Du hittar din tandläkare i Hammarby Sjöstad på Lugnets Allé 10. Sjöstadskliniken erbjuder akut- och allmäntandvård, tandestetik och tandhygien för hela familjen, men är också vår specialistklinik inom tandreglering, käkkirurgi, tandimplantat och protetik. Tack vare vår 3D-röntgen har vi möjlighet att ta emot och behandla de mest avancerade tandkirurgiska ingreppen. Välkomna till Aqua Dental i Hammarby Sjöstad!

Akut tandvård 

På Aqua Dental lägger vi alltid stor vikt vid att snabbt kunna hjälpa patienter med tandvärk och andra akuta besvär, vi vet nämligen hur besvärligt det kan vara. Dessutom är det många gånger viktigt med snabb tillgång till akut tandvård för att minimera komplikationsrisken. I Hammarby Sjöstad har vi flera tider reserverade varje dag för akuta fall och gör alltid vårt bästa för att kunna ta emot dig på kort varsel. Vid behov hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande kliniker. I Stockholm har vi akuttandläkare tillgängliga 365 dagar om året.


Bokning eller mer information

Om du vill komma i kontakt med oss är du välkommen att ringa på 010 - 188 00 00. Det går också bra att lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.  

Fyll i dina kontaktuppgifter här för att bli uppringd av oss. Vi har telefontid sjudagar i

Tandreglering

Ortodonti är den inriktning inom specialisttandvården som omfattar olika avvikelser i tändernas och käkarnas placering. Inom Aqua Dental bedrivs en avancerad ortodontiverksamhet som behandlar både vuxna och barn. Vi erbjuder ett stort utbud av olika tandställningar, både synliga och osynliga alternativ, och vägleder alltid dig till den metod som passar dig bäst. På kliniken i Hammarby Sjöstad tar vi även emot barn med tandregleringscheckar.  

Läs mer om tandreglering.  

Estetiskt tandvård

Ibland är man inte helt nöjd med sina tänders utseende. Vanligtvis handlar det om missfärgningar, glipor, sneda eller skadade tänder. På Aqua Dental har vi lång erfarenhet av underhålla och återskapa leenden och erbjuder effektiv hjälp med bland annat tandblekning och skalfasader. Vilken behandling som passar dig bäst beror givetvis på dina förutsättningar men också på dina önskemål och krav. Våra tandläkare inom området hjälper dig fram till rätt beslut. Oavsett behandling strävar vi alltid efter hållbara, skonsamma och naturliga resultat som både du och vi kan vara stolta över.  

Läs mer om estetisk tandvård.Tandimplantat

En behandling med tandimplantat kan ofta vara ett utmärkt alternativ för dig som har förlorat eller skadat en tand. Det är det alternativ som efterliknar dina riktiga tänder allra mest, både vad gäller funktion och estetik. Med rätt utförande och noggrann munvård får du dessutom ett hållbart resultat som till och med kan vara livet ut. Bland våra tandläkare finns några av landets främsta och mest erfarna specialister inom området. Därför kan du alltid känna dig trygg när du genomgår en behandling hos oss.
Läs mer om tandimplantat

Hitta hit 

Kliniken i Hammarby Sjöstad ligger på Lugnets Allé 10. Hit kommer du enklast genom att ta tvärbanan till Sickla Kaj. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller hammarbysjostad@aquadental.se.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Lugnets Allé 10,
120 66 Stockholm
010 - 188 00 00
hammarbysjostad@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Öppettider

Måndag - torsdag: 07.00-20.30

Fredag: 07.00-17.00

Lördag - söndag: 07.30-16.00

Personal:

Specialisttandläkare

Payam Farzad

Tandläkare

Mia Ekeberg
Anna-Karin Holm Udvardy 
Catharina Runeskär 
Birgitta Dahlgren 
Reza Setayesh 

Tandhygienist

Zaruhi Hällqvist Grigorian 

Kvalitetsarbete

Vi på Aqua Dental har som målsättning att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tänkbara tandvården. Louise Hägglund ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon arbetar tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och några seniora tandläkare från respektive klinik med att säkra kvaliteten i vårt arbete och utveckla vår tandvård. 

Varmt välkommen till din tandläkare i Hammarby Sjöstad.