Lediga tider hos våra tandläkare i Åre

När var du hos tandläkaren senast? Boka en undersökning hos oss på Aqua Dental och träffa någon av våra tandläkare i Åre.  

Här hittar du din tandläkare i Åre

Under början av 2023 slog vi upp portarna till en ny klinik i Åre. Att öppna en klinik i Åre gick hand i hand med vår vision om att tillgängliggöra tandvården. Den nya kliniken i Åre är designad efter vårt nya klinikkoncept som har tagits fram i enlighet med vår vision att få fler personer att gå till tandläkaren. Det nya utseendet på klinikerna är till för att skapa en miljö som är behaglig att vistas i för patienterna. 

 

Kliniken i Åre har sju behandlingsrum och våra tandläkare i Åre erbjuder förebyggande-, allmän- och akut tandvård. Detta kommer att kompletteras med estetiska behandlingar och ett brett utbud av specialisttandvård. Med vårt breda tandvårdsutbud kan våra tandläkare i Åre hjälpa dig som patient oavsett behov, under ett och samma tak och alltid med korta väntetider.

 

Våra tandläkare i Åre kompromissar aldrig med värden som personlig service och odontologisk kvalitet. Våra tandläkare i Åre strävar alltid efter att kunna ge dig den bästa möjliga tandvården genom att kombinera erfarenhet med beprövade metoder.

 

För att boka tid hos våra tandläkare i Åre hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går även bra att ringa till oss på 064 - 767 50 33 så hjälper vi dig så fort vi kan.

Allmäntandvård 

I allmäntandvården ingår både förebyggande tandvård och basundersökningar. För att upprätthålla en god mun-och tandhälsa är det viktigt att kombinera en noggrann munvårdsrutin hemma med regelbundna besök hos tandläkaren. I en basundersökning hos våra tandläkare i Åre ingår en genomgång av dina tänder, tandkött och munslemhinnor. Din tandläkare i Åre kommer att titta efter skador på dina tänder, karies och tecken på andra eventuella tandsjukdomar. Din tandläkare i Åre kommer även att ta röntgenbilder för att kunna upptäcka problem som inte går att se med blotta ögat. Även våra tandhygienister i Åre kan utföra basundersökningar.

Akut tandvård

Akut problematik kan vara besvärande och orsaka problem. Våra tandläkare i Åre vet att om man har drabbats av akuta tandbesvär är det viktigt att få hjälp fort. Därför avsätter våra tandläkare i Åre dagligen tider för patienter med akut problematik. Om du upplever smärtsamma ilningar, svår tandvärk eller råkar ut för en olycka där tänderna utsätts för trauma vänta inte med att kontakta våra tandläkare i Åre och boka in ett akutbesök. Ring oss på 064 - 767 50 33 så kommer vi att anstränga oss för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Vi på Aqua Dental har även slopat den traditionella jour- och helgtaxan vilket innebär att ett besök hos våra tandläkare i Åre kostar lika mycket alla dagar i veckan, alla tider på dygnet. 

Specialisttandvård

Som ett komplement till vår allmäntandvård har vi på Aqua Dental en omfattande specialistverksamhet. Hos våra tandläkare i Åre erbjuds specialisttandvård inom bland annat endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologiortodonti och odontologisk radiologi. Därmed kan din tandläkare i Åre hjälpa dig oavsett problematik, utan långa väntetider. 

Estetisk tandvård

Våra tandläkare i Åre bedriver även en utvecklad estetisk tandvårdsverksamhet. Estetisk tandvård är till för dig som är missnöjd med utseendet på dina tänder, exempelvis om du har missfärgade tänder eller snedställningar. Flera av våra tandläkare i Åre är nischade inom just estetiska behandlingar. Våra tandläkare i Åre erbjuder exempelvis behandlingar som tandblekning och skalfasader. Din tandläkare i Åre kan förändra dina tänders färg, form och placering och hjälpa dig få det leendet du drömmer om. 

Tandimplantat

Om du har skadat eller förlorat tänder kan tandimplantat vara ett alternativ för att ersätta dem. Olika orsaker kan leda till att dina tänder lossnar eller skadas som exempelvis yttre påverkan, medicinska besvär eller bristande tandhygien. Tandimplantat är en lösning som har många fördelar. Ditt bett återställs och du kan tugga som vanligt. Du slipper också oroa dig för att tänderna ska lossna och många patienter vittnar om att de återfått livsglädjen och självkänslan efter sin behandling.

Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största privata aktör inom vuxenortodonti och återställer årligen tusentals leenden med hjälp av tandreglering. Flera av våra tandläkare i Åre är nischade och specialiserade inom tandreglering och våra tandläkare i Åre arbetar med alla typer av tandställningar. De arbetar med allt från den traditionella rälsen till Invisalign som består av genomskinliga, avtagbara skenor. Våra tandläkare i Åre kan hjälpa dig oavsett bettproblematik

Våra tandläkare i Åre

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (6)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (2)
Annika Holmberg

Tandsköterska

Elin Eng

Allmäntandläkare

Eva Lindblom

Tandsköterska

Melissa Kjellberg

Tandhygienist

Nicole Baitson

Tandhygienist

Sofie Windstedt

Klinikchef

Allmäntandläkare

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.30 - 19.00

Fredag
07.30 - 16.30

Lördag - Söndag
08:00 - 16.00 


Du kommer i kontakt med oss på telefon 064 - 767 50 33.

Under röda dagar, högtider och semesterperioder kan klinikernas öppettider variera. Du är alltid välkommen att titta förbi men för att vara på den säkra sidan är det bra att alltid kontakta kliniken först. Om de inte svarar på plats, kontakta vårt servicecenter på 010 - 188 00 00. 

Hitta hit

Vår klinik ligger tillgängligt i centrala Åre i Åre Stationshus på Sankts Olavs väg.

Kommer du med bil kan du parkera på Åre strand parkering.

Aqua Dental Åre
Åre stationshus
Sankt Olavs väg 33
837 52 Åre

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.