Vi underhåller ditt leende

Under början av 2023 kommer vi på Aqua Dental slå upp portarna till en ny klinik i Åre. Att öppna en klinik i Åre går hand i hand med vår vision om att göra kvalitativ tandvård tillgänglig och få fler personer att gå till tandläkaren. 

Den nya kliniken i Åre är designad efter vårt nya koncept som har tagits fram i enlighet med vår vision att få fler personer att gå till tandläkaren. Det nya utseendet på klinikerna är till för att skapa en miljö som är behaglig att vistas i för patienterna. 


Kliniken i Åre kommer att ha sju behandlingsrum och här kommer vi att erbjuda förebyggande-, allmän- och akuttandvård. Detta kommer att kompletteras med estetiska behandlingar och ett brett utbud av specialisttandvård.


Med vårt breda tandvårdsutbud är vi stolta över att kunna hjälpa dig som patient oavsett behov, under ett och samma tak och alltid med korta väntetider.

Allmäntandvård 

I allmäntandvården ingår både förebyggande tandvård och basundersökningar. För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt att kombinera bra rutiner hemma med regelbundna besök hos tandläkaren. I en basundersökning ingår en genomgång av tänder och tandkött. Det ingår även fyra röntgenbilder för att upptäcka problem som går inte går att se med blotta ögat.

Akut tandvård

Akuta tandbesvär kan vara besvärande och orsaka problem. Inom Aqua Dental sätter vi av tider för patienter med akut problematik. Om du upplever smärtsamma ilningar, svår tandvärk eller råkar ut för en olycka där tänderna utsätts för trauma eller slås ut bör du kontakta din tandläkare och boka in ett akut besök. Ring oss på 010 - 188 00 00 så kommer vi att anstränga oss för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. 

Specialisttandvård

Som ett komplement till vår allmäntandvård har vi på Aqua Dental en omfattande specialistverksamhet. Vi erbjuder specialisttandvård inom bland annat endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Vi är därför stolta att kunna erbjuda våra patienter hjälp oavsett problematik, utan långa väntetider. 

Estetisk tandvård och tandreglering

Vi har även en utvecklad estetisk tandvårds verksamhet. Med ett stort ortodontistteam och flera allmäntandläkare som nischat sig inom estetiska behandlingar.  Vi erbjuder skalfasader, tandblekningar och tandreglering. Vi kan förändra tänderna färg, form och placering och hjälpa våra patienter att få de leenden de drömmer om. 

Våra tandläkare i Åre

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (0)

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Aqua Dental Åre
Åre stationshus
Sankt Olavs väg 33
837 52 Åre

Hitta hit

Vår klinik ligger tillgängligt i centrala Åre i Åre Stationshus på Sankts Olavs väg.

Kommer du med bil kan du parkera på Åre strand parkering.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.