Lediga tider hos våra tandläkare i Åre

Vi underhåller ditt leende

Under början av 2023 slog vi upp portarna till en ny klinik i Åre. Att öppna en klinik i Åre gick hand i hand med vår vision om att göra kvalitativ tandvård tillgänglig och få fler personer att gå till tandläkaren. 

Den nya kliniken i Åre är designad efter vårt nya koncept som har tagits fram i enlighet med vår vision att få fler personer att gå till tandläkaren. Det nya utseendet på klinikerna är till för att skapa en miljö som är behaglig att vistas i för patienterna. 


Kliniken i Åre har sju behandlingsrum och våra tandläkare i Åre erbjuder förebyggande-, allmän- och akut tandvård. Detta kommer att kompletteras med estetiska behandlingar och ett brett utbud av specialisttandvård.


Med vårt breda tandvårdsutbud kan våra tandläkare i Åre hjälpa dig som patient oavsett behov, under ett och samma tak och alltid med korta väntetider.


Allmäntandvård 

I allmäntandvården ingår både förebyggande tandvård och basundersökningar. För att upprätthålla en god mun-och tandhälsa är det viktigt att kombinera bra rutiner hemma med regelbundna besök hos tandläkaren. I en basundersökning hos våra tandläkare i Åre ingår en genomgång av dina tänder och ditt tandkött. Din tandläkare i Åre kommer även att ta röntgenbilder för att upptäcka problem som inte går att se med blotta ögat.

Akut tandvård

Akuta tandbesvär kan vara besvärande och orsaka problem. Därför avsätter våra tandläkare i Åre dagligen tider för patienter med akut problematik. Om du upplever smärtsamma ilningar, svår tandvärk eller råkar ut för en olycka där tänderna utsätts för trauma vänta inte med att kontakta våra tandläkare i Åre och boka in ett akut besök. Ring oss på 064 - 767 50 33 så kommer vi att anstränga oss för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. 

Specialisttandvård

Som ett komplement till vår allmäntandvård har vi på Aqua Dental en omfattande specialistverksamhet. Hos våra tandläkare i Åre erbjuds specialisttandvård inom bland annat endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologiortodonti och odontologisk radiologi. Din tandläkare i Åre kan hjälpa dig oavsett problematik, utan långa väntetider. 

Estetisk tandvård och tandreglering

Våra tandläkare i Åre bedriver även en utvecklad estetisk tandvårdsverksamhet. Med ett stort ortodontistteam och flera allmäntandläkare som nischat sig inom estetiska behandlingar. Våra tandläkare i Åre erbjuder exempelvis behandlingar som; skalfasadertandblekningar och tandreglering. Din tandläkare i Åre kan förändra tändernas färg, form och placering och hjälpa dig få det leendet du drömmer om. 

Tandimplantat

Om du har skadat eller förlorat tänder kan tandimplantat vara ett alternativ för att ersätta dem. Olika orsaker kan leda till att dina tänder lossnar eller skadas som exempelvis yttre påverkan, medicinska besvär eller bristande tandhygien. Tandimplantat är en lösning som har många fördelar. Ditt bett återställs och du kan tugga som vanligt. Du slipper också oroa dig för att tänderna ska lossna och många patienter vittnar om att de återfått livsglädjen och självkänslan efter sin behandling.

Våra tandläkare i Åre

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (6)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (2)
Annika Holmberg

Tandsköterska

Elin Eng

Allmäntandläkare

Eva Lindblom

Tandsköterska

Melissa Kjellberg

Tandhygienist

Nicole Baitson

Tandhygienist

Sofie Windstedt

Allmäntandläkare

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.30 - 19.00

Fredag
07.30 - 16.30

Lördag - Söndag
08:00 - 16.00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 064 - 767 50 33.


Aqua Dental Åre
Åre stationshus
Sankt Olavs väg 33
837 52 Åre

Hitta hit

Vår klinik ligger tillgängligt i centrala Åre i Åre Stationshus på Sankts Olavs väg.

Kommer du med bil kan du parkera på Åre strand parkering.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.