Vänta inte med besöket: Tandläkare Uppsala

På Vaksalagatan 3 i Uppsala ligger vår klinik. Som tandläkare i Uppsala erbjuder vi allmän-, förebyggande- och akut tandvård i kombination med ett brett utbud av estetiska behandlingar och specialisttandvård. Våra tandläkare i Uppsala kombinerar lång erfarenhet med den senaste tekniken, välbeprövade metoder och ett personligt bemötande för att kunna ge dig den bästa tänkbara tandvården. 

Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och kan ses som ett tandvårdscentrum och här arbetar några av Sveriges främsta specialisttandläkare. Våra tandläkare i Uppsala erbjuder ett brett tandvårdsutbud och nästintill alla odontologiska specialiteter. Våra tandläkare i Uppsala kan hjälpa dig oavsett önskemål och besvär, utan långa väntetider. 

Barn och ungdomar kan lista sig hos oss för kostnadsfri tandvård till och med det år de fyller 23 år. Vi är din tandläkare i Uppsala. 

För att boka tid hänvisar vi till vår onlinebokning eller telefon 018 - 477 05 29.

"Nu kan Uppsalaborna se fram emot att gå till tandläkaren"

Reza Tahmasebi, klinikchef och leg. tandläkare i Uppsala

Om Aqua Dental - Tandläkare Uppsala

Sveriges tryggaste och vänligaste tandvård

För att upprätthålla en god mun- och tandhälsa och ha möjlighet att se över situationen i munnen är det viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. De årliga besöken är ett bra sätt att förebygga och minska risken för problem och sjukdomar i munhålan. En basundersökning hos våra tandläkare i Uppsala inkluderar en grundlig genomgång av tänder och tandkött. Undersökningen kompletteras med röntgenbilder, på så sätt kan din tandläkare i Uppsala upptäcka och åtgärda  sjukdomar eller skador på tänderna i tid.

Tillgänglighet 2.0

För att munhälsan ska vara god under hela ditt liv är förebyggande tandvård en förutsättning. Att upprätthålla goda munvårdsrutiner hemma och borsta tänderna två gånger om dagen är viktigt. Att dessutom regelbundet besöka tandläkare eller tandhygienist ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa. Hos våra tandläkare i Uppsala kan du träffa tandhygienister för behandling som innehåller tandstensborttagning, grundlig rengöring och tips på hur du tar hand om just dina tänder på bästa sätt.

 

Allmäntandvård

För att förebygga och upprätthålla en god munhälsa och munhygien är det viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. De årliga undersökningarna minskar riskerna för allvarliga problem eller sjukdomar då din tandläkare får möjligheten att upptäcka och åtgärda problemen i tid. Som tandläkare i Uppsala erbjuder vi basundersökningar, då en grundlig undersökning av dina tänder och mun görs som kompletteras av en röntgenundersökning. På så sätt kan din tandläkare i Uppsala upptäcka skador på dina tänder och ditt tandkött men även problematik som inte går att upptäcka med blotta ögat.

Akuttandvård

Om du drabbas av akut tandvärk, svullnad eller smärta är det viktigt att få vård fort. På Aqua Dentals tandläkarklinik i Uppsala erbjuder vi akut tandvård utan långa väntetider. Vi har även slopat den konventionella jour- och helgtaxan så ditt besök kostar lika mycket på en onsdag som på en söndag, alla tider på dygnet. Kontakta kliniken om du drabbas av smärta i munhålan så hjälper vi dig så fort vi kan. Ring oss på 018 - 477 05 29Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största privata aktör inom vuxenortodonti och flera av våra tandläkare i Uppsala har lång erfarenhet av att arbeta med ortodonti. Våra tandläkare i Uppsala kan justera tändernas position med hjälp av flera olika tandregleringsmetoder. Tandläkarna i Uppsala erbjuder exempelvis tandreglering med räls, genomskinliga och avtagbara skenor som Invisalign ™ och en fast tandställning på tandradens insida. Årligen utför Aqua Dental flera tusen tandregleringsbehandlingar och vi kan hjälpa dig att hitta den tandregleringsmetoden som passar just dig bäst utefter dina behov.

Specialisttandvård

Våra tandläkare i Uppsala erbjuder ett brett tandvårdsutbud och bedriver en omfattande specialistverksamhet. Våra tandläkare i Uppsala erbjuder bland annat behandlingar inom: oral kirurgi, protetik, parodontologi och bettfysiologi. I och med att vi har ett omfattande tandvårdsutbud betyder det att vi kan hjälpa dig vad du än behöver. 365 dagar om året utan långa väntetider.

 

Tandimplantat

Skadade eller förlorade tänder kan ofta ersättas med tandimplantat. Tänder kan lossna eller skadas på grund av olika orsaker som exempelvis yttre påverkan, medicinska besvär eller bristande tandhygien. Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat kan ge patienten många fördelar. Flera av våra tandläkare i Uppsala arbetar med tandimplantat som specialistområde och vi på Aqua Dental återskapar årligen tusentals leenden.

Öppettider 

Måndag 
07:30 - 18:00

Tisdag
07:30 - 17:00

Onsdag
07:30 - 17:00

Torsdag
07:30 - 18:30

Fredag 
07:30 - 15:30

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 018 - 477 05 29.

Hitta hit

Från Uppsala Centralstation är det endast fem minuters promenad till vår klinik på Vaksalagatan. Det är enkelt att hitta. Gå mot stadshusgatan och sväng vänster mot kungsgatan, från kungsgatan svänger du sedan vänster in till vaksalagatan.

Om du kommer med buss finns där flera alternativ, en busshållplats ligger på Vaksalagatan och är endast minuter i från kliniken. 

Vaksalagatan 3 
753 20 Uppsala
018 - 477 05 29

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.