Tandläkare Uppsala - Boka tid direkt

Vänta inte med tandläkarbesöket - boka tid hos din tandläkare i Uppsala

På Vaksalagatan 3 i Uppsala ligger vår klinik. Som tandläkare i Uppsala erbjuder vi allmän-, förebyggande- och akut tandvård i kombination med ett brett utbud av estetiska behandlingar och specialisttandvård. Här kombinerar vi lång erfarenhet, den senaste tekniken, välbeprövade metoder och ett personligt bemötande för att kunna ge dig den bästa tänkbara tandvården. 


Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och kan ses som ett tandvårdscentrum och här kommer några av Sveriges främsta specialisttandläkare att arbeta. Vi har ett brett tandvårdsutbud och erbjuder nästintill alla odontologiska specialiteter. Vi kommer att kunna hjälpa dig oavsett önskemål, ålder och besvär, utan långa väntetider. 


Barn och ungdomar kan lista sig oss för kostnadsfri tandvård till och med det år de fyller 24. Vi är din tandläkare i Uppsala. 


För att boka tid hänvisar vi till vår onlinebokning eller telefon 018 - 477 05 29

"Snart kan Uppsalaborna se fram emot att gå till tandläkaren"

Reza Tahmasebi, klinikchef och leg. tandläkare i Uppsala

Om Aqua Dental - tandläkare Uppsala

Sveriges tryggaste och vänligaste tandvård

För att upprätthålla en god munhälsa och ha möjlighet att se över situationen i munnen är det viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. De årliga besöken är ett bra sätt att förebygga och minska risken för problem och sjukdomar i munhålan. En basundersökning inkluderar en grundlig genomgång av tänder och tandkött. Undersökningen kompletteras med röntgenbilder, på så sätt kan tandläkaren upptäcka och åtgärda  sjukdomar eller skador på tänderna i tid.

Tillgänglighet 2.0

För att munhälsan ska vara god under hela ditt liv är förebyggande tandvård en förutsättning. Att upprätthålla goda munvårdsrutiner hemma och borsta tänderna två gånger om dagen är viktigt. Att dessutom regelbundet besöka tandläkare eller tandhygienist ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa. Hos oss kan du träffa tandhygienister för behandling som innehåller tandstensborttagning, grundlig rengöring och tips på hur du tar hand om just dina tänder på bästa sätt.

 

Våra tandläkare i Uppsala

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (15)
  • Allmäntandläkare (4)
  • Specialisttandläkare i endodonti (1)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (2)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (2)
  • Specialisttandläkare i parodontologi (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (4)
Alma Ribic

Tandhygienist

Ingrid Jönson Ring

Specialisttandläkare i ortodonti

Karin Eriksson

Specialisttandläkare i endodonti

Linda Hultgren

Allmäntandläkare

Linda Hultgren

Allmäntandläkare

Öppettider 

Måndag 
07:30 - 18:00

Tisdag
07:30 - 17:00

Onsdag
07:30 - 19:00

Torsdag
07:30 - 18:30

Fredag 
07:30 - 15:30

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
07:30 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 018 - 477 05 29 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Från Uppsala Centralstation är det endast fem minuters promenad till vår klinik på Vaksalagatan. Det är enkelt att hitta. Gå mot stadshusgatan och sväng vänster mot kungsgatan, från kungsgatan svänger du sedan vänster in till vaksalagatan.

Om du kommer med buss finns där flera alternativ, en busshållplats ligger på Vaksalagatan och är endast minuter i från kliniken. 

Vaksalagatan 3 
753 20 Uppsala
018 - 477 05 29

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.