En trevligare tandläkare

Nu har vi äntligen glädjen att meddela att Aqua Dental snart kommer till Uppsala för att kunna erbjuda Uppsalaborna en helt ny tandvårdsupplevelse. Här kommer vi samla några av våra främsta och mest erfarna tandläkare i en ny flaggskeppsklinik. 


Just nu får de 100 första patienterna som skriver upp sig ett presentkort värt 2000 kr att nyttja hos oss vid öppning. 

"Snart kan Uppsalaborna se fram emot att gå till tandläkaren"

Reza Tahmasebi, klinikchef och leg. tandläkare i Uppsala

Om Aqua Dental

Sveriges tryggaste och vänligaste tandvård

För att upprätthålla en god munhälsa och ha möjlighet att se över situationen i munnen är det viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. De årliga besöken är ett bra sätt att förebygga och minska risken för problem och sjukdomar i munhålan. En basundersökning inkluderar en grundlig genomgång av tänder och tandkött. Undersökningen kompletteras med röntgenbilder, på så sätt kan tandläkaren upptäcka och åtgärda  sjukdomar eller skador på tänderna i tid.

Tillgänglighet 2.0

För att munhälsan ska vara god under hela ditt liv är förebyggande tandvård en förutsättning. Att upprätthålla goda munvårdsrutiner hemma och borsta tänderna två gånger om dagen är viktigt. Att dessutom regelbundet besöka tandläkare eller tandhygienist ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa. Hos oss kan du träffa tandhygienister för behandling som innehåller tandstensborttagning, grundlig rengöring och tips på hur du tar hand om just dina tänder på bästa sätt.

 

Våra tandläkare i Uppsala

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (6)
  • Allmäntandläkare (3)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (1)
  • Tandsköterska (2)
Linda Hultgren

Allmäntandläkare

Maria Karonen

Tandsköterska

Meike Tseng Nael

Specialisttandläkare i oral protetik

Tomasz Bystry

Allmäntandläkare

Tomasz Bystry

Allmäntandläkare

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
07:30 - 16:00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Från Uppsala Centralstation är det endast fem minuters promenad till vår klinik i köpcentrumet Forumkvarteret. Det är enkelt att hitta. Gå mot stadshusgatan och sväng vänster mot kungsgatan, från kungsgatan svänger du sedan vänster in till smedsgränd där du hittar ingången gill Forumkvarteret.

Om du kommer med buss finns där flera alternativ, en busshållplats ligger på Vaksalagatan och är endast minuter i från kliniken. 

Vaksalagatan 3 
753 20 Uppsala
010 – 188 00 00


Behöver du en tid?

Aqua Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Här erbjuds du som patient tandvård av högsta kvalitet.