Lediga tider i Östersund

Vi tar hand om ditt leende

Kliniken som är vår första i norra Sverige har utformats efter vårt egna klinikkoncept som är framtaget för att skapa en känsla som inte påminner om en traditionell vårdmiljö utan som är behaglig för våra patienter att vistas i.


Kliniken i Östersund har tio behandlingsrum och därmed möjlighet att hjälpa många patienter. Vi erbjuder förebyggande-, allmän- och akut tandvård. Som komplement erbjuder vi även estetiska behandlingar och ett brett utbud av specialisttandvård, som exempelvis implantatbehandlingar, oral protetik, käkkirurgi och ortodonti.


Vi hoppas att kunna minska köerna inom tandvården i norra Sverige och är stolta över att att kunna erbjuda ett i stort sätt komplett utbud av tandvård till dig som patient. 


Hittar du ingen tid som passar? Vi har även lediga tider på kliniken i Åre! 

Om du är intresserad av kliniken i Östersund, vill boka en tid eller har frågor så är du välkommen att ringa oss på 063 - 663 18 80.

Basundersökning

Kombinationen av noggranna munvårdsrutiner hemma tillsammans med regelbundna besök hos tandvården hjälper dig att upprätthålla en god munhälsa och upptäcka eventuell problematik i tid. I en basundersökning ingår en genomgång av munhålan. Tandläkaren går igenom tänderna, tittar efter skador och förändringar i slemhinnorna. Fyra röntgenbilder tas för att upptäcka besvär som inte går att se med blotta ögat. 

Akut tandvård

Akut problematik med tänderna kan vara oerhört besvärande och kräva omgående åtgärder. Akuta besvär går inte att planera, därför har vi flera tider varje dag reserverade. Vi anstränger oss alltid för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Om du råkar ut för en olycka där tänderna skadas, om du slår ut en tand eller upplever svår smärta och värk ring oss på 063 663 18 80 så kommer vi hjälpa dig att hitta en tid. 

Specialisttandvård

Som ett komplement till vår allmäntandvård har vi på Aqua Dental en omfattande specialistverksamhet. Vi har erfarna och kunniga specialisttandläkare inom i stort sätt alla odontologiska specialiteter. Exempelvis har vi specialister inom endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi och ortodonti. På kliniken i Österkund kommer vi att kunna hjälpa dig oavsett besvär under ett och samma tak. 

Estetisk tandvård och tandreglering

Inom Aqua Dental arbetar många specialister och allmäntandläkare som nischat sig inom estetisk tandvård. Vi erbjuder flertalet behandlingar för att förändra tändernas form, färg och placering. Vi erbjuder skalfasader, tandblekning och tandreglering med flera olika sorters tandställningar. Om du är intresserad av en estetisk behandling är första steget att boka tid för en konsultation. 

Våra tandläkare i Östersund

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (11)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (5)
Annika Kindblom

Allmäntandläkare

Hanna Byström

Tandsköterska

Jessica Lind

Tandsköterska

Maja Evertsen

Tandhygienist

Moa Holm

Allmäntandläkare

Sarah Ong Pålsson

Allmäntandläkare

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.30 - 19.00

Fredag
07.30 - 16.30

Lördag - Söndag
08.00 - 16.00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 063 663 18 80.

Aqua Dental Östersund
Kyrkgatan 66
831 34 Östersund

Hitta hit

Vår klinik ligger i centrala Östersund. Det är enkelt att hitta hit oavsett om du kommer med bil eller åker kommunalt. 


Om åker kommunalt:
Kommer du med buss ligger busstorget alldeles intill Kyrkgatan. Om du går från Östersund C ta vänster på Ringvägen, gå in på Prästgatan via Gränsgatan. Ta höger på Thoméegränd och sedan vänster in på Kyrkgatan. 

Med bil:
Kommer du med bil finns det parkeringmöjligheter i Aimo Park på Brunnsgrand 7.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.