Lediga tider hos våra tandläkare i Östersund

Våra tandläkare i Östersund tar hand om ditt leende

Kliniken i Östersund är vår första klinik i norra Sverige och har utformats efter vårt egna klinikkoncept. Vårt klinikkoncept är framtaget för att skapa en känsla som inte påminner om en traditionell vårdmiljö utan som är behaglig för våra patienter att vistas i.


Våra tandläkare i Östersund har tillgång till tio behandlingsrum och därmed möjlighet att hjälpa många patienter. Våra tandläkare i Östersund erbjuder förebyggande-, allmän- och akut tandvård. Som komplement erbjuder även våra tandläkare i Östersund estetiska behandlingar och ett brett utbud av specialisttandvård, som exempelvis implantatbehandlingar, oral protetik, käkkirurgi och ortodonti.


Vi hoppas att kunna minska köerna inom tandvården i norra Sverige och våra tandläkare i Östersund är stolta över att att kunna erbjuda ett i stort sett komplett utbud av tandvård till dig som patient. 


Hittar du ingen tid som passar? Vi har även lediga tider på kliniken i Åre! 

Om du vill boka en tid hos våra tandläkare i Östersund hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går även bra att ringa till kliniken på 063 - 663 18 80.

"Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård med ett personligt bemötande och hög kvalitet– utan väntetid

- Moa Holm, klinikchef och leg. tandläkare i Östersund

Basundersökning

Kombinationen av noggranna munvårdsrutiner hemma tillsammans med regelbundna besök hos tandvården hjälper dig att upprätthålla en god munhälsa och upptäcka eventuell problematik i tid. I en basundersökning hos våra tandläkare i Östersund ingår en genomgång av hela munhålan. Våra tandläkare i Östersund går igenom tänderna, tittar efter skador och förändringar i slemhinnorna. Fyra röntgenbilder tas även för att upptäcka besvär som inte går att se med blotta ögat. 

Akut tandvård

Akut problematik med tänderna kan vara oerhört besvärande och kräva omgående åtgärder. Akuta besvär går inte att planera, därför har våra tandläkare i Östersund flera tider varje dag reserverade för patienter med akuta tandbesvär. Våra tandläkare i Östersund anstränger sig alltid för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Aqua Dental har även slopat den konventionella jour- och helgtaxan så att ett besök hos oss kostar lika mycket oavsett dag och tid på dygnet. Om du råkar ut för en olycka där tänderna skadas, om du slår ut en tand eller upplever svår tandvärk ring oss på 063 663 18 80 så kommer vi hjälpa dig att hitta en tid. 

Specialisttandvård

Som ett komplement till vår allmäntandvård erbjuder även våra tandläkare i Östersund specialisttandvård. Flera av våra tandläkare i Östersund är exempelvis specialiserade inom ortodonti, oral protetik och käkkirurgi och besitter stor erfarenhet och kunskap inom flera specialistområden. Därmed kommer våra tandläkare i Österkund kunna hjälpa dig oavsett besvär, utan långa väntetider. 

Estetisk tandvård

Inom Aqua Dental arbetar många specialister och allmäntandläkare som nischat sig inom estetisk tandvård. Estetisk tandvård är till för dig som är missnöjd med dina tänders utseende. Våra tandläkare i Östersund erbjuder flertalet behandlingar för att förändra tändernas form, färg och placering. Våra tandläkare i Östersund erbjuder blandat behandlingar med skalfasader och tandblekning. Om du är intresserad av en estetisk behandling är första steget att boka tid för en konsultation. 

Tandimplantat

Skadade eller förlorade tänder kan ofta ersättas med tandimplantat. Tänder kan lossna eller skadas på grund av olika orsaker som exempelvis yttre påverkan, tandsjukdomar eller bristande munhygien. Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat kan ge många fördelar. Ditt bett återställs, du kan tugga som vanligt och många patienter vittnar om att de återfått livsglädjen och självkänslan efter sin behandling. Flera av våra tandläkare i Östersund har lång erfarenhet och kunskap inom protetik. 

Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största privata aktör inom vuxenortodonti. Våra tandläkare i Östersund kan hjälpa till att justera tändernas position med hjälp av flera olika tandregleringsmetoder; exempelvis den traditionella rälsen men även mer diskreta alternativ som Invisalign som består av genomskinliga skenor. Våra tandläkare i Östersund använder den senaste tekniken och ger ett personligt bemötande för att leverera bästa möjliga resultat. Våra tandläkare i Östersund kan hjälpa dig oavsett bettfel.

Våra tandläkare i Östersund

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (12)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (5)
Annika Kindblom

Allmäntandläkare

Emma Widing

Tandhygienist

Hanna Byström

Tandsköterska

Jessica Lind

Tandsköterska

Maja Evertsen

Tandhygienist

Moa Holm

Allmäntandläkare

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.30 - 19.00

Fredag
07.30 - 16.30

Lördag - Söndag
08.00 - 16.00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 063 663 18 80.


Aqua Dental Östersund
Kyrkgatan 66
831 34 Östersund

Hitta hit

Vår klinik ligger i centrala Östersund. Det är enkelt att hitta hit oavsett om du kommer med bil eller åker kommunalt. 


Om åker kommunalt:
Kommer du med buss ligger busstorget alldeles intill Kyrkgatan. Om du går från Östersund C ta vänster på Ringvägen, gå in på Prästgatan via Gränsgatan. Ta höger på Thoméegränd och sedan vänster in på Kyrkgatan. 

Med bil:
Kommer du med bil finns det parkeringmöjligheter i Aimo Park på Brunnsgrand 7.

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.