Konsultationer för tandreglering

På Aqua Dental erbjuder vi tandreglering i Östersund. Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandreglering och hos oss behandlas du av specialisttandläkare med lång erfarenhet av tandrelgering. Vi erbjuder många olika tandställningar för att kunna erbjuda dig den behandling som matchar dina behov bäst. 


För tandreglering i Östersund erbjuder vi fler olika metoder. Både fasta och avtagbara tandställningar som exempelvis den klassiska buccala tandställningen "räls" eller avtagbara aligners. Med hjälp av tandreglering kan vi justera de flesta bettfel, men det finns olika individuella faktorer att ta hänsyn till. 


På Aqua Dental erbjuder vi fysiska konsulationer för tandreglering i Östersund. Våra tandläkare kommer att med stor precision och lång erfarenhet hjälpa dig att uppnå ditt önskade resultat. När du träffar våra tandläkare på en konsultation kommer ni att prata om dina förväntningar på behandlingen och dina individuella förutsättningar. Du kommer självklart få möjlighet att ställa frågor och i slutet av konsultationstillfället får du ett övergripande kostnadsförslag.

Vad kostar tandreglering Östersund

Det är på förhand svårt att säga vad en tandregleringsbehandling kan kosta. Det är flera olika faktorer som påverkar den slutgiltiga kostnaden. Exempelvis påverkar bettproblematikens omfattning, behandlingsmetod, eventuella förbehandlingar och individuella förutsättningar kostnaden. För att få en korrekt prisbild är det viktigt att du genomgår en konsultation.  

Delbetala från 300 kronor i månaden

På Aqua Dental har vi flera olika tandregleringsbehandlingar att välja bland. Vi erbjuder våra patienter fördelaktiga delbetalningslösningar. Betala direkt, med Klarna eller delbetala din behandling med vårt Tandkonot. Då kan du välja att delbetala med en fast månadskostnad från 300 kornor per månad. Delbetalningsalternativet är dessutom räntefritt.

Tandställning Östersund

Har du problem med tändernas position och funderar om en tandreglering kan vara ett alternativ finns det flera metoder att välja bland. Det finns både fasta alternativ och avtagbara tandställningar. 

Tandreglering i Östersund

Hos oss på Aqua Dental arbetar några av landets mest erfarna tandläkare inom estetisk tandvård och tandreglering. Våra behandlare arbetar uteslutande med tandreglering och deras erfarenhet är lång. Hos oss kombinerar vi lång erfarenhet, fördjupad kunskap med den mest moderna teknologin för att hjälpa.

Träffa några av Östersunds mest erfarna tandläkare

Inom Aqua Dental arbetar några av Sveriges mest erfarna tandläkare inom estetisk tandvård och tandreglering. För att kunna ge dig bästa möjliga resultatet kombinerar lång erfarenhet, tandläkarnas kunskap, personlig service med den senaste tekniken och de mest moderna metoderna.

Vanliga frågor

Tandreglering innebär att tändernas position justeras med hjälp av en tandställning. Detta är en metod som behövs när tänderna är sneda sitter för tätt eller om du upplever någon anan bettproblematik. 

En behandling med tandställning tar olika lång tid beroende på omfattning och hur väl du som patient följer tandläkarens rekommendationer. 

De allra flesta bettfel kan korrigeras med hjälp av endast en tandregleringsbehandling. Exempel på bettproblematik som går att åtgärda är: Trångställningar, Korsbett, Överbett, Djupt bett, Öppet bett, Glest mellan tänderna. 

Det går inte på förhand att säga vad kostnaden för en behandling med tandreglering blir. Exempelvis påverkar bettproblematikens omfattning behandlingen.

På Aqua Dental erbjuder vi förmånliga delbetalningslösningar från 300 kronor i månaden. Helt räntefritt. Läs mer om avbetalningslösningen här