Boka tandläkartid på Järnvägsgatan 5 i Helsingborg


Välkommen till kliniken

Välkommen till Aqua Dentals klinik i Knutpunkten på Järnvägsgatan 5 i Helsingborg. Här kan du få hjälp med olika typer av tandvård. Vi erbjuder allmäntandvård, estetiska behandlingar och förebyggande tandvård. Detta kompletteras med en omfattande specialistverksamhet. 


Hos din tandläkare i Knutpunkten kan du få hjälp oavsett behov. För oss är det viktigt att det inte är jobbigt eller svårt att gå till tandläkaren och vi vill visa att tandvård inte behöver se ut på ett sätt. 

Du är varmt välkommen till kliniken i Knutpunkten i Helsingborg. Här kommer du alltid att få ett varmt och personligt bemötande och hållbar tandvård av högsta kvaltitet.


Välkommen till oss på Järnvägsgatan 5.

Här på kliniken i Knutpunkten på Järnvägsgatan 5 i Helsingborg träffar du våra duktiga behandlare. Hos oss kombinerar vi tandläkarnas erfarenhet med den senaste tekniken och ett personligt bemötande. 

Undersökning och tandhygienist

Det är viktigt att ta hand om dina tänder med noggranna rutiner hemma. Kombinera det med regelbundna besök hos tandläkare eller tandhygienist. Med frekventa besök hos tandvården får du de bästa förutsättningarna att upprätthålla en god munhälsa livet ut. 

Akuta tandvårdsbesvär

Att drabbas av akuta besvär går inte att planera in därför vill vi på Aqua Dental finnas till hands när du behöver det. Inom vår akuta tandvård har vi dagligen tider avsatta så att vi ska kunna hjälpa patienter med akuta besvär. Vi har dessutom slopat helg- och jourtaxan.

Ortodonti på Aqua Dental

På Aqua Dental kan vi hjälpa till med tandreglering med olika typer av tandställningar. Vi erbjuder tandreglering med bland annat den traditionella rälsen eller den mer moderna metoden Invisalign. Oavsett bettproblematik kan vi hjälpa dig. 

Omfattande specialistverksamhet 

På Aqua Dental kan vi erbjuda all form av specialisttandvård. Vi har bland annat specialisttandläkare inom: implantat, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Tandläkare i Knutpunkten i Helsingborg

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (16)
  • Allmäntandläkare (4)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (9)
Amela Mujkanovic

Tandsköterska

Elizabeta Gucevska

Tandsköterska

Emir Seceragic

Allmäntandläkare

Ewelina Fermfelt

Tandsköterska

Hanin Kassem

Allmäntandläkare

Hanna Ivesköld

Tandsköterska

Öppettider och kontakt

Måndag - Fredag
07:00 - 19:00

Lördag 
09:00 - 14:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Hitta hit

Kliniken ligger nära Knutpunkten, men du hittar oss på Järnvägsgatan 5 i Helsingborg. Hit är det enkelt att ta sig oavsett om man kommer med bil, buss eller promenerar.

Knutpunkten
Järnvägsgatan 5
252 24 Helsingborg
042 - 402 23 99


Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.