Vi finns snart på Järnvägsgatan i Helsingborg


Vill du boka tid när vi öppnar eller vill du ställa frågor? Fyll i nedanstående formulär så hör vi av oss när det är dags! 

Välkommen till kliniken i Knutpunkten

Välkommen till Aqua Dentals klinik i Knutpunkten på Järnvägsgatan 5 i Helsingborg. Här kan du få hjälp med olika typer av tandvård. Vi erbjuder allmäntandvård, estetiska behandlingar och förebyggande tandvård. Detta kompletteras med en omfattande specialistverksamhet. 


Hos din tandläkare i Knutpunkten kan du få hjälp oavsett behov. För oss är det viktigt att det inte är jobbigt eller svårt att gå till tandläkaren och vi vill visa att tandvård inte behöver se ut på ett sätt. 

Du är varmt välkommen till kliniken i Knutpunkten i Helsingborg. Här kommer du alltid att få ett varmt och personligt bemötande och hållbar tandvård av högsta kvaltitet.


Välkommen till oss på Järnvägsgatan.


Snart öppnar vi i Knutpunkten på Järnvägsgatan i Helsingborg.

Här på kliniken i Knutpunkten på Järnvägsgatan i Helsingborg träffar du våra duktiga behandlare. Hos oss kombinerar vi tandläkarnas erfarenhet med den senaste tekniken och ett personligt bemötande. 

Undersökning och tandhygienist

Det är viktigt att ta hand om dina tänder med noggranna rutiner hemma. Kombinera det med regelbundna besök hos tandläkare eller tandhygienist. Med frekventa besök hos tandvården får du de bästa förutsättningarna att upprätthålla en god munhälsa livet ut. 

Akuta tandvårdsbesvär

Att drabbas av akuta besvär går inte att planera in därför vill vi på Aqua Dental finnas till hands när du behöver det. Inom vår akuta tandvård har vi dagligen tider avsatta så att vi ska kunna hjälpa patienter med akuta besvär. Vi har dessutom slopat helg- och jourtaxan.

Ortodonti på Aqua Dental

På Aqua Dental kan vi hjälpa till med tandreglering med olika typer av tandställningar. Vi erbjuder tandreglering med bland annat den traditionella rälsen eller den mer moderna metoden Invisalign. Oavsett bettproblematik kan vi hjälpa dig. 

Omfattande specialistverksamhet 

På Aqua Dental kan vi erbjuda all form av specialisttandvård. Vi har bland annat specialisttandläkare inom: implantat, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Järnvägsgatan 5 i Helsingborg. 

Knutpunkten
Järnvägsgatan 5
25 224 Helsingborg
010 - 188 00 00

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.