Viktigt att gå regelbundet till tandläkaren

På Kullagatan, centralt i Helsingborg, har Aqua Dental slagit upp portarna till en ny klinik. Platsen för kliniken är noggrant utvald för att vara lättillgänglig för våra patienter. På kliniken i Helsingborg erbjuder vi familjetandvård vilket innebär att vi välkomnar barn vars föräldrar är patienter på kliniken. 


På vår toppmoderna klinik erbjuder vi personligt bemötande, hög servicenivå och professionell tandvård. Här kan du ta del av all typ av tandvård: förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. Vi kan hjälpa dig oavsett problem. 


Kliniken i Helsingborg är helt digitaliserad och därför kommer allt material, röntgenbilder, kliniska fotografier och journaler att sparas digitalt. Något som har många positiva aspekter både för oss som vårdgivare och för dig som patient.


Som tandvårdskedja är vår vision att göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi vill genom passion, kvalitet och tillgänglighet erbjuda dig den bästa och tryggaste tandvården. 


Allmäntandvård

Att regelbundet gå till tandläkaren för att se över situationen i munnen ger rätt förutsättningar för att en god munhälsa ska kunna upprätthållas. Den årliga undersökningen innefattar en genomgång av tänder och tandkött och kompletteras med en röntgenundersökning för att upptäcka problem som inte kan ses med blotta ögat. På så sätt kan tandläkaren upptäcka och behandla eventuella problem i tid. 

Förebyggande tandvård

För att kunna upprätthålla en god munhälsa livet ut är förbyggande tandvård en viktig del. Att regelbundet besöka din tandhygienist ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa. Träffa en tandhygienist för en behandling med tandstensborttagning, grundlig rengöring och individuell information baserat på dina individuella behov.

Specialisttandvård

Vi på Aqua Dental har ett brett tandvårdsutbud och som komplement till allmäntandvården har vi även en omfattande specialistverksamhet. Våra tandläkare i Helsingborg utför bland annat behandlingar inom; endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, tandimplantatortodonti och odontologisk radiologi. Det kompletta tandvårdsutbudet gör att vi kan hjälpa dig oavsett problematik och dessutom utan långa väntetider.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt förekommande, men hur rädslan ter sig, vad den beror på och hur omfattande den är varierar. Några känner en oro inför besök medan andra har utvecklat en fobi som gör att de inte vågar gå till tandläkaren alls. Det är viktigt att oavsett rädsla gå till tandläkaren regelbundet. Säg till att du lider av tandvårdsrädsla när du bokar så kan vi anpassa behandlingen efter ditt behov. Flera av våra tandläkare i Helsingborg är vana vid att arbeta med tandvårdsrädda patienter.

Tandimplantat

Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat är ett allt vanligare alternativ. Tandimplantat består av en skruv i titan, som har funktionen av en rot i käkbenet. Hur många skruvar som behövs är beroende av vilka tänder och hur många som ska ersättas. Hos oss träffar du några av landets främsta tandläkare inom tandimplantat och ersättning av förlorade tänder. 

Akut tandvård

Akuta besvär och smärta går inte att planera för. Vi försöker däremot underlätta för dig. Våra tandläkare i Helsingborg har varje dag flera tider reserverade för akuta besök och gör allt de kan för att ta emot dig med kort varsel. På Aqua Dental har vi dessutom tagit bort den konventionella helgtaxan så hos oss kostar ett akutbesök lika mycket, oavsett om du kommer på en söndag eller en tisdag.

Våra tandläkare i Helsingborg

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (11)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (8)
Diana Petrovic

Tandsköterska

Hanna Ekström

Tandsköterska

Hussain Alkademi

Allmäntandläkare

Jenny Magnusson

Tandsköterska

Linda Borg

Tandsköterska

Nathalie Martinsson

Tandhygienist

Öppettider 

Måndag - Tisdag
07:00 - 19:00

Onsdag - Torsdag
07:00 - 18:00

Fredag
07:00 - 12:30


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Fredag
08:00 - 18:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 042 - 13 09 09.

 

Hitta hit

Vid Sankt Jörgensplats hittar du början av en av Sveriges äldsta gågator, Kullagatan. Gatan sträcker sig hela vägen till Stortorget. Det är just på Kullagatan du hittar vår klinik i Helsingborg. Promenera gatan upp så hittar du kliniken. 

Kullagatan 11
252 20 Helsingborg 
042 - 13 09 09 

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.