Välkommen till din tandläkare i Helsingborg


Kullagatan och Järnvägsgatan, hittar du din tandläkare i Helsingborg. Aqua Dentals två kliniker ligger centralt för att våra patienter enkelt ska kunna ta sig till klinikerna. Vi erbjuder tandvård av högsta kvalitet tillsammans med ett personligt och varmt bemötande. 

För oss på Aqua Dental är det viktigt att det aldrig ska känna jobbigt att gå till tandläkaren, vi vill tillgängliggöra tandvården och visa att tandvård inte behöver se ut på ett och samma sätt. 

Här kan du få hjälp med allt från basundersökningar, förebyggande tandvård och estetiska behandlingar. Vi kompletterar vårt utbud med en omfattande specialistverksamhet och kan på så sätt hjälpa våra patienter oavsett besvär. 


Varmt välkommen till din tandläkare i Helsingborg!

Allmäntandvård

Regelbunden tandvården är viktigt för att skapa rätt förutsättningar för en god munhälsa. Vid de årliga undersökningarna kan våra tandläkare i Helsingborg kontrollera dina tänder och ditt tandkött. Med hjälp av regelbunden tandvård kan eventuell problematik upptäckas i tid.

Förebyggande tandvård

Det är viktigt att upprätthålla en god munhälsa och då är förebyggande tandvård viktigt. Med regelbundna besök hos tandvården och goda munvårdsrutiner hemma får du de bästa förutsättningarna för en god munhälsa livet ut. 

Specialisttandvård

Som tandvårdskedja har vi på Aqua Dental en omfattande specialistverksamhet och erbjuder behandlingar inom bland annat: endodonti, Parodontologi, käkkirurgi, oral protetik, implantatologi, bettfysiologi, odontologisk radiologi och ortodonti. Det kompletta tandvårdsutbudet gör att våra tandläkare i Helsingborg kan hjälpa dig oavsett problematik och dessutom utan långa väntetider.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt och så många som en av fem vuxna upplever oro inför ett besök hos tandvården. En av tio känner en så pass stor rädsla att de undviker tandvården helt och hållet. På Aqua Dental arbetar vi aktivt med att hjälpa patienter som lider av tandvårdsrädsla. Våra tandläkare har lång erfarenhet av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla, kontaka oss så berättar vi mer.

Tandimplantat

Det är viktigt att ersätta förlorade tänder så att problem inte blir mer omfattande. Tandimplantat är i dag ett alternativ som blir allt mer populärt. En tandimplantat-behandling fungerar både för att ersätta enskilda tänder såväl som en hel tandrad. Prata med din tandläkare eller boka tid för en konsultation för att ta reda på vad som passar dig bäst. 

Akut tandvård

Akuta besvär går inte att schemalägga. Vi på Aqua Dental vet hur jobbigt det är att drabbas av akuta tandvårdsbesvär därför försöker vi underlätta så mycket vi kan. Våra tandläkare i Helsingborg har dagligen tider avsatta för patienter med akuta besvär och gör allt de kan för att ta emot dig med kort varsel. 

Tandläkare i Helsingborg

Helsingborg City

Centraltbeläget på Kullagatan 11 hittar du vår första klinik i Helsingborg. Kliniken är nybyggd och designad enlgit Aqua Dentals nya klinikkoncept. Här har vi ett brett tandvårdsutbud och du som patient kan få hjälp med allt från basundersökningar till specialisttandvård. Självklart kan vi hjälpa patienter med akuta besvär. 

Läs mer om kliniken i city på Kullagatan här

Järnvägsgatan 5

I Knutpunkten på Järnvägsgatan 5 hittar du en av våra kliniker i Helsingborg. Den är centralt belägen och enkel att ta sig till. Här erbjuder vi basundersökningar, estetisk tandvård och specialisttandvård. Vi har även tider avsatta för att hjälpa patienter med akuta besvär. Läs mer om kliniken i Knutpunkten här

Våra tandläkare i Helsingborg

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (28)
  • Allmäntandläkare (7)
  • Klinikchef (2)
  • Tandhygienist (4)
  • Tandsköterska (16)
Amela Mujkanovic

Tandsköterska

Diana Petrovic

Tandsköterska

Elizabeta Gucevska

Tandsköterska

Emir Seceragic

Allmäntandläkare

Ewelina Fermfelt

Tandsköterska

Hanin Kassem

Allmäntandläkare

Öppettider 

Kullagatan: 
Måndag - Tisdag

07:00 - 19:00

Onsdag - Torsdag
07:00 - 18:00

Fredag
07:00 - 12:30


Knutpunkten:
Måndag - Fredag
07:00 - 19:00

Lördag
09:00 - 14:00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00Klinikernas öppettier kan variera, kontakta alltid kliniken innan du tittar förbi spontant. Du kommer i kontakt med oss på telefon 042 - 13 09 09. 

Hitta hit

Det är enkelt att hitta till klinikerna i Helsingborg. 

Aqua Dental Helsingborg City
Kullagatan 11
252 20 Helsingborg 
042 - 13 09 09 

Aqua Dental Knutpunkten
Järnvägsgatan 5
25 224 Helsingborg
042 - 402 23 99


Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.