Hela familjens tandläkare

På Kullagatan, centralt i Helsingborg, slår Aqua Dental upp portarna till en ny klinik. Platsen för kliniken är noggrant utvald för att vara lättillgänglig för våra patienter och hit är alla välkomna, både vuxna och barn. 


På vår moderna kliniken erbjuder vi personliga bemötanden, hög servicenivå och professionell tandvård. Här kan du ta del av all typ av tandvård: förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. Vi kan hjälpa dig oavsett problem. 


Kliniken i Helsingborg är helt digitaliserad och därför kommer allt material, röntgenbilder, kliniska fotografier och journaler att sparas digitalt. Något som har många positiva aspekter både för vårdgivare och dig som patient.


Som tandvårdskedja är vår vision att göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi vill genom passion, kvalitet och tillgänglighet erbjuda dig den bästa och tryggaste tandvården. 


Kliniken i Helsingborg kommer att öppna i början av 2022. Om du redan nu anmäler ditt intresse kommer du att få ta del av ett öppningserbjudande där du får 50 procent rabatt på din första basundersökning. Anmäl dig i formuläret intill. 


Erbjudandet gäller endast kliniken i Helsingborg och går inte att kombinera med andra erbjudanden.


 Anmäl ditt intresse för kliniken i Helsingborg och ta del av ett exklusivt öppningserbjudande om 50 procent rabatt på din första basundersökning. Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer vi att kontakta dig när kliniken öppnar.

Allmäntandvård

Att regelbundet gå till tandläkaren för att se över situationen i munnen ger rätt förutsättningar för att en god munhälsa ska kunna upprätthållas. Den årliga undersökningen innefattar en genomgång av tänder och tandkött och kompletteras med en röntgenundersökning för att upptäcka problem som inte kan ses med blotta ögat. På så sätt kan tandläkaren upptäcka och behandla eventuella problem i tid. 

Förebyggande tandvård

För att kunna upprätthålla en god munhälsa livet ut är förbyggande tandvård en viktig del. Att regelbundet besöka din tandhygienist ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa. Träffa en tandhygienist för en behandling med tandstensborttagning, grundlig rengöring och individuell information baserat på dina individuella behov.

Specialisttandvård

Vi på Aqua Dental har ett brett tandvårdsutbud och som komplement till allmäntandvården har vi även en omfattande specialistverksamhet. Vi utför bland annat behandlingar inom; endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Det kompletta tandvårdsutbudet gör att vi kan hjälpa dig oavsett problematik och dessutom utan långa väntetider.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt förekommande, men hur rädslan ter sig, vad den beror på och hur omfattande den är varierar. Några känner en oro inför besök medan andra har utvecklat en fobi som gör att de inte vågar gå till tandläkaren alls. Det är viktigt att oavsett rädsla gå till tandläkaren regelbundet. Säg till att du lider av tandvårdsrädsla när du bokar så kan vi anpassa behandlingen efter ditt behov. 

Barntandvård

För oss på Aqua Dental är det viktigt att ge ditt barn en bra relation till tandvården redan från första besöket. Vi vet att goda munvårdsrutiner är något man lär sig som barn. Därför är det viktigt hjälpa ditt barn att få rätt förutsättningar för en god munhälsa för hela livet. På Aqua Dental har vi dessutom specialister inom barntandvård vilket gör att vi kan hjälpa ditt barn utan långa väntetider. 

Akut tandvård

Akuta besvär och smärta går inte att planera för. Vi försöker däremot underlätta för dig. Vi har flera tider varje dag reserverade för akuta besök och vi gör allt vi kan för att ta emot dig med kort varsel. På Aqua Dental har vi dessutom tagit bort den konventionella helgtaxan så hos oss kostar ett akutbesök lika mycket, oavsett om du kommer på en söndag eller en tisdag.

Våra tandläkare i Helsingborg

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (0)

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
07:30 - 16:00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Vid Sankt Jörgensplats hittar du början av en av Sveriges äldsta gågator, Kullagatan. Gatan sträcker sig hela vägen till Stortorget. Det är just på Kullagatan du hittar vår klinik i Helsingborg. Promenera gatan upp så hittar du kliniken. 

Kullagatan
252 20 Helsingborg
010 – 188 00 00


Behöver du en tid?

Aqua Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Här erbjuds du som patient tandvård av högsta kvalitet.