Hela familjens tandläkare

På Kullagatan, centralt i Helsingborg, slår Aqua Dental upp portarna till en ny klinik. Platsen för kliniken är noggrant utvald för att vara lättillgänglig för våra patienter och hit är alla välkomna, både vuxna och barn. 


På vår moderna kliniken erbjuder vi personliga bemötanden, hög servicenivå och professionell tandvård. Här kan du ta del av all typ av tandvård: förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. Vi kan hjälpa dig oavsett problem. 


Kliniken i Helsingborg är helt digitaliserad och därför kommer allt material, röntgenbilder, kliniska fotografier och journaler att sparas digitalt. Något som har många positiva aspekter både för vårdgivare och dig som patient.


Som tandvårdskedja är vår vision att göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi vill genom passion, kvalitet och tillgänglighet erbjuda dig den bästa och tryggaste tandvården. 


Är du intresserad av att komma i kontakt med oss, har du frågor om kliniken eller är intresserad av att boka tid för en behandling, så fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig. 

Allmäntandvård

Att regelbundet gå till tandläkaren för att se över situationen i munnen ger rätt förutsättningar för att en god munhälsa ska kunna upprätthållas. Den årliga undersökningen innefattar en genomgång av tänder och tandkött och kompletteras med en röntgenundersökning för att upptäcka problem som inte kan ses med blotta ögat. På så sätt kan tandläkaren upptäcka och behandla eventuella problem i tid. 

Förebyggande tandvård

För att kunna upprätthålla en god munhälsa livet ut är förbyggande tandvård en viktig del. Att regelbundet besöka din tandhygienist ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa. Träffa en tandhygienist för en behandling med tandstensborttagning, grundlig rengöring och individuell information baserat på dina individuella behov.

Specialisttandvård

Vi på Aqua Dental har ett brett tandvårdsutbud och som komplement till allmäntandvården har vi även en omfattande specialistverksamhet. Vi utför bland annat behandlingar inom; endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Det kompletta tandvårdsutbudet gör att vi kan hjälpa dig oavsett problematik och dessutom utan långa väntetider.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt förekommande, men hur rädslan ter sig, vad den beror på och hur omfattande den är varierar. Några känner en oro inför besök medan andra har utvecklat en fobi som gör att de inte vågar gå till tandläkaren alls. Det är viktigt att oavsett rädsla gå till tandläkaren regelbundet. Säg till att du lider av tandvårdsrädsla när du bokar så kan vi anpassa behandlingen efter ditt behov. 

Barntandvård

För oss på Aqua Dental är det viktigt att ge ditt barn en bra relation till tandvården redan från första besöket. Vi vet att goda munvårdsrutiner är något man lär sig som barn. Därför är det viktigt hjälpa ditt barn att få rätt förutsättningar för en god munhälsa för hela livet. På Aqua Dental har vi dessutom specialister inom barntandvård vilket gör att vi kan hjälpa ditt barn utan långa väntetider. 

Akut tandvård

Akuta besvär och smärta går inte att planera för. Vi försöker däremot underlätta för dig. Vi har flera tider varje dag reserverade för akuta besök och vi gör allt vi kan för att ta emot dig med kort varsel. På Aqua Dental har vi dessutom tagit bort den konventionella helgtaxan så hos oss kostar ett akutbesök lika mycket, oavsett om du kommer på en söndag eller en tisdag.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.