Tandvård på dina villkor

Vi på Aqua Dental vill förändra tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Vår erbjuder tandvård med hög kvalitet och våra tandläkare har lång erfarenhet.

Vi kommer aldrig att kompromissa med värden som trygghet, service och odontologisk kvalitet. Vår målsättning är att ingen ska behöva känna att det är tråkigt eller obehagligt att besöka tandvården. Vi är en av Sveriges största, men vill även vara en av Sveriges trevligaste, tandvårdskedjor och vill vara med och hjälpa dig att upprätthålla en god munhälsa och en positiv relation till tandvården.


Om du drabbas av en skadad tand är det viktigt att söka akut tandvård för att öka möjligheterna för tandläkaren att rädda tanden. En tandskada kan visa sig på flera olika sätt och det är viktigt att vara uppmärksam på symptomen. 

Du hittar våra kliniker i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, HelsingborgVästerås och Karlstad.

Det är ingen idé att vänta - boka en ledig tid

Erfarenhet och tandvård av kvalitet

Att vi på Aqua Dental ska leverera högsta tänkbara kvalitet är ett löfte vi aldrig kommer att tumma på. När du genomgått en behandling hos oss ska du få ett långvarigt och hållbart resultat som du känner dig nöjd och tillfredsställd med. Våra behandlingar utförs med en kombination av lång erfarenhet, den senaste tekniken och moderna och vetenskapligt dokumenterade metoder. Vår tandvård är noggrann och kvalitetssäkrad, något som i längden sparar dig både tid och pengar. Att välja att behandlas av en erfaren och duktig tandläkare är den bästa garantin för ett lyckat slutresultat oavsett behandling. 

Tillgänglig tandvård

Aqua Dental har som målsättning att förändra och utveckla tandvården. Vi vill att alla ska ha möjlighet att uppsöka tandvård vid behov.
Genom att göra tandvården mer tillgänglig hoppas vi att fler kommer att gå till tandläkaren regelbundet. För oss är det viktigt att din upplevelse av att gå till tandläkaren är positiv. Det ska vara enkelt att gå till tandläkaren.

Vi har även tagit bort den traditionella helgtaxan. Tandvård hos oss kostar lika mycket, oavsett veckodag. Specialisttandvård

På Aqua Dental har vi ett brett utbud av specialisttandvård. Vi har ett stort team av tandläkare som har många års erfarenhet av alla olika odontologiska specialiteter. Till våra specialister remitteras våra egna patienter som har ett omfattande tandvårdsbehov, men även andra tandläkare remitterar sina patienter till oss. Vi har specialister inom endodonti, orofacial medicin, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, oral protetik, bettfysiologi, parodonti och odontologisk radiologi.

Estetisk tandvård

Vi har förutom specialisttandvård, förebyggande behandlingar och allmän- och akut tandvård ett team med tandläkare inriktade på estetisk tandvård. Vi erbjuder flertalet behandlingar av estetisk karaktär som exempelvis skalfasader, både porslin och komposit, och tandblekning. Våra tandläkare har lång erfarenhet och har arbetar nästan uteslutande inom sina respektive områden. Det gör att vi kan erbjuda dig ett högestetiskt och hållbart resultat.

Tandvård på Aqua Dental

Vanliga frågor

Vi är en av Sveriges största privata tandvårdskedjor. Vi strävar efter att alltid vupplevas som Sveriges trevligaste. Vi vill förändra branschen i grunden och utveckla framtidens tandvård. Vår målsättning är att göra tandvården mer tillgänglig för alla. 

Aqua Dental vill göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi vill förändra branschen i grunden och uppmuntra fler att uppsöka tandvård regelbundet. Det innebär att våra kliniker är placerade på lättillgängliga adresser där många människor rör sig, att vi har öppet 365 dagar om året och att vi har generösa öppettider på våra kliniker.

Vi har dessutom tagit bort den traditionella helgtaxan vilket innebär att hos oss kostar det lika mycket oavsett om du kommer en söndag eller tisdag. 

Utöver det har vi även flera delbetalningsalternativ att välja bland.

Vi på Aqua Dental har ett brett utbud av tandvård. Vi har specialisttandläkare inom alla odontologiska områden och kan därför hjälpa dig oavsett besvär. 

Vi har flera olika betalningsalternativ. Vi har förmånliga delbetalningslösningar, där du kan betala ett fastpris från 300 kronor i månaden. Månadskostnaden baseras på behandlingskostnaden. Det är enkelt att ansöka om delbetalning. Det görs via sms eller i receptionen. Läs mer om avbetalningslösningen här

Ja vi är anslutna till försäkringskassan

På Aqua Dental arbetar vi alltid på att erbjuda våra patienter behandlingar utan långa väntetider. Väntetiderna varierar beroende på ort och behandling.