Lasertandvård - en revolutionerande teknik

Den nya lasertekniken har revolutionerat dagens allmänna tandvård och innebär bara fördelar för patienten.

På Aqua Dental erbjuder vi våra patienter lasertandvård, en innovativ teknik som förändrat den traditionella tandvården. Det är fortfarande inte så vanligt med lasertandvård i Norden men i länder som Tyskland, Italien och USA är behandlingen väldigt populär.

För tandvårdsrädda blir det en stor lättnad att slippa höra ljudet från borrandet och de obehag som många människor känner när man går till tandläkaren. För de som lider av tandvårdsrädsla kan laser definitivt vara lösningen och lindra obehaget med mer komfort. Laserbehandling är oftast smärtfri, beroende på ingreppets storlek kan det ibland gå att unvika att använda någon bedövning. Jämför man lasertandvård med den traditionella tandvården där många patienter känner stort obehag av borrandet och vibrationerna i tanden så skapar lasertandvård mer komfort för patienten då man aldrig är i kontakt med tanden.

Att göra en laserbehandling hos oss kostar 500 kr mer än att göra det på det ”vanliga” viset men då ska man tänka på alla fördelar man har med laser. Vi är experter på lasertandvård. I dagsläget erbjuder vi lasertandvård på kliniken på Kungsholmen.

Vill du boka en tid, eller vill du ställa frågor om lasertandvård? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Information om artikeln

Tandvård på dina villkor

På Aqua Dental har vi öppet 365 dagar om året och har även avskaffat den konventionella helgtaxan som de flesta klinikerna arbetar efter. Det innebär att du inte behöver extra för tandvård hos oss på kvällar och helger, oavsett om besöket avser en traditionell basundersökning eller akuta besvär.