Ring 020-20 20 80 eller fyll i nedanstående formulär så hör vi av oss så snart vi kan!

Våra tandläkare arbetar alla dagar för dig!

Testa vår nya klinik Aqua Dental Express, klicka här

Tandvärk kan komma plötsligt. Därför arbetar våra tandläkare och sköterskor alla dagar i veckan året runt för att hjälpa dig. Aqua Dentals Stockholms-kliniker finns på Östermalm, Kungsholmen, i Hammarby Sjöstad samt på Vasagatan vid Centralen och har tillgängliga akuttider varje dag, även på kvällar och helger. När värken väl är framme är det viktigt att söka vård snabbt, akut tandvärk blir oftast värre med tiden och då bör man uppsöka tandvård. Dessutom kan en fördröjd vård göra att tänderna ej går att rädda.

Läs mer: Därför ska du inte vänta med att gå till tandläkaren vid tandvärk
Testa Sveriges smartaste tandvård - läs mer om Aqua Dental Express 

Ring 020-20 20 80 och boka ett akut tandläkarbesök. Vi har akuttider alla dagar. Precis så som St Eriks tandakut och Folktandvården erbjuder vi akut tandvård, men vi garanterar att du får en bokad tid hos oss på en gång, även på helgerna. Det innebär att du slipper sitta och vänta i flera timmar på att få träffa en tandläkare.

Så går ett akutbesök till på Aqua Dental, klicka här

Ring oss på 020 - 20 20 80 eller fyll i formuläret nedan på sidan för att få en akuttid så fort som möjligt. Vi garanterar dig en bokad tid så fort som möjligt.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och våra öppettider är måndag–torsdag 07:00–21:00, fredag 07:00–17:00, lördagar och söndagar har vi öppet 07:30-15:00 på klinikerna. Om du söker för akut tandvård ser vi alltid till att hitta tider på någon av våra kliniker.

Läs mer: Ont i en visdomstand? Så behandlar du problemet 

 

Så mycket kostar ett akut tandläkarbesök, klicka här

Aqua Dental Express - tandvård utan väntetider

På vår klinik Aqua Dental Express står tandläkarteamet redo att arbeta efter dina behov. Det unika bokningssystemet gör att du slipper väntetider. Här sker tandvården på dina villkor. Boka den tid du vill ha - oavsett om det är samma dag eller vid ett annat tillfälle. 


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

  Nu har jag det där Hollywood-leendet

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar. Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer