Published December 2nd, 2016 by Tobias Berg, categorized under Tandimplantat, Implantat.

Passa på att träffa våra specialisttandläkare och ställ alla dina frågor. De 30 första som anmäler sig får dessutom en kostnadsfri implantatkonsultation (värde 2000 kronor). 

Säljaren Elvis Begic från Solna slog av två framtänder när han var yngre och höll på med kampsport. Under åren har tandläkare försökt att åtgärda dem – utan att lyckats. Till slut bestämde sig Elvis för att göra tandimplantat hos Aqua Dental i Hammarby Sjöstad.
– Jag är säljare och träffar människor dagligen. När det är framtänderna som är dåliga känns det som ett hinder, ett väldigt stort hinder. Man kan inte slappna av när man träffar kunder. Det känns som att alla tittar på ens dåliga tänder, säger han.

Läs mer: Så fungerar tandimplantat

Tandimplantaten kändes som hans egna tänder

Själva behandlingen har pågått under ett års tid och i dag har Elvis sina ”nya” tänder på plats.
– Det är som att jag har mina egna tänder, det är en stor lättnad. Nu känns det som en självklarhet och jag undrar varför jag väntade så länge. Jag väntade helt i onödan. Man blir skrämd av priserna, men det är värt varenda krona, fortsätter han.
Nyfiken på tandimplantat? Klicka här

Till dig som oroar dig för att det skulle vara smärtsamt att göra behandlingen kommer Elvis med några lugnande ord:

– Det var i princip smärtfritt förutom när själva såret läkte. Personalen hos Aqua Dental var riktigt duktiga, jag är supernöjd.

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Fick en bra känsla

Det var tack vare en vän, som tipsade om Aqua Dental, som han kom i kontakt med kliniken.
– Jag tänkte att jag kollar och kör en konsultation. Jag fick en sån bra känsla när jag var där. Det kändes inte som om jag var hos en tandläkare. Jag fastnade direkt. Jag gillar när människor är proffsiga och när de vet vad de pratar om, berättar han.

Elvis är så nöjd med resultatet att han gärna rekommenderar andra med liknande besvär att göra tandimplantat.
– Jag rekommenderar Aqua Dental, och speciellt min tandläkare Amer Hot, han är en duktig kille. Jag har varit på två av deras kliniker här i Stockholm; Östermalm och Hammarby Sjöstad, och jag blev lika bra bemött på på båda ställena. De är proffsiga och det går fort.
Vill du veta mer om tandimplantat? Klicka här

Självsäkerheten tillbaka med tandimplantat

I dag behöver inte Elvis tänka på hur hans tänder ser ut när han möter sina kunder.
– Man får den där självsäkerheten tillbaka. Saknar man tänder, speciellt framtänder, påverkar självsäkerheten i en ganska hög utsträckning. Jag älskar mina nya tänder.
Läs mer: Så fungerar tandimplantat
Vill du veta mer? Ring oss på 010-188 00 00


Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.
Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna?
Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Säkra implantat med stabilt resultat

Tandimplantaten vi använder är Straumann-implantat. Aqua Dental använder dessa som förstahandsleverantör av implantat eftersom vi anser att de är några av branschens säkraste och visar ett stabilt resultat, samtidigt finns det forskning som stödjer detta påstående. 


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.