Elvis, 40: ”Jag älskar mina nya tänder”

Säljaren Elvis Begic tyckte att alla tittade på hans dåliga tänder. Tack vare tandimplantat har han fått tillbaka sin självsäkerhet och kan möta sina kunder med ett leende.

Säljaren Elvis Begic från Solna slog av två framtänder när han var yngre och höll på med kampsport. Under åren har tandläkare försökt att åtgärda dem – utan att lyckats. Till slut bestämde sig Elvis för att göra tandimplantat hos Aqua Dental i Hammarby Sjöstad.
– Jag är säljare och träffar människor dagligen. När det är framtänderna som är dåliga känns det som ett hinder, ett väldigt stort hinder. Man kan inte slappna av när man träffar kunder. Det känns som att alla tittar på ens dåliga tänder, säger han.
Läs mer: Så fungerar tandimplantat

Implantaten kändes som hans egna tänder

Själva behandlingen har pågått under ett års tid och i dag har Elvis sina ”nya” tänder på plats.
– Det är som att jag har mina egna tänder, det är en stor lättnad. Nu känns det som en självklarhet och jag undrar varför jag väntade så länge. Jag väntade helt i onödan. Man blir skrämd av priserna, men det är värt varenda krona, fortsätter han.
Nyfiken på tandimplantat? Klicka här

Till dig som oroar dig för att det skulle vara smärtsamt att göra behandlingen kommer Elvis med några lugnande ord:

– Det var i princip smärtfritt förutom när själva såret läkte. Personalen hos Aqua Dental var riktigt duktiga, jag är supernöjd.

Elvis fick tillbaka självförtroendet med hjälpa av tandimplantat

Fick en bra känsla

Det var tack vare en vän, som tipsade om Aqua Dental, som han kom i kontakt med kliniken.
– Jag tänkte att jag kollar och kör en konsultation. Jag fick en sån bra känsla när jag var där. Det kändes inte som om jag var hos en tandläkare. Jag fastnade direkt. Jag gillar när människor är proffsiga och när de vet vad de pratar om, berättar han.

Elvis är så nöjd med resultatet att han gärna rekommenderar andra med liknande besvär att göra tandimplantat.
– Jag rekommenderar Aqua Dental, och speciellt min tandläkare Amer Hot, han är en duktig kille. Jag har varit på två av deras kliniker här i Stockholm; Östermalm och Hammarby Sjöstad, och jag blev lika bra bemött på på båda ställena. De är proffsiga och det går fort.
Vill du veta mer om tandimplantat? Klicka här

Självsäkerheten tillbaka med tandimplantat

I dag behöver inte Elvis tänka på hur hans tänder ser ut när han möter sina kunder.
– Man får den där självsäkerheten tillbaka. Saknar man tänder, speciellt framtänder, påverkar självsäkerheten i en ganska hög utsträckning. Jag älskar mina nya tänder.

Är du intresserad av tandimplantat?

Om du är intresserad av tandimplantat, vill ställa frågor eller boka tid för en konsultation fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig inom kort. 

Information om artikeln

Hur kan vi hjälpa dig?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.