Vi är specialister på tandimplantat

Varför välja tandimplantat?

Tandimplantat är det bästa sättet att ersätta förlorade tänder och det förändrar livet för den som går utan eller saknar tänder. På Aqua Dental har vi några av Sveriges främsta experter på tandimplantat. En erfaren specialist är nämligen den främsta garantin för ett bra slutresultat.

Aqua Dental erbjuder också implantatbehandlingar med datorstyrd titthålskirurgi, en modern metod som minskar besvär med svullnad och ömhet efter operationen och som ger en kortare läkningstid. Du kan läsa mer om titthålskirurgi här.

Eftersom tandimplantat, till skillnad från löstagbara proteser, fästs i käkbenet blir det lättare att tugga och du slipper oroa dig för att de ska lossna. Dessutom stimuleras käkbenet vilket gör det starkare och friskare.  Tandimplantaten kräver inte heller att du slipar och borrar i friska tänder runt implantatet. Nästan alla människor kan behandlas med implantat och det är näst intill omöjligt att se skillnad på en implantatstödd keramisk krona och en riktig tand.

Vi har öppnat Aqua Dental i Göteborg och erbjuder vår expertis inom tandimplantat även där. Klicka här!

Är det så att man saknar enstaka eller några tänder är det ofta betydligt skonsammare att välja en implantatlösning än exempelvis en brygga eller protes.

Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80
Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.
Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

Öppet hus om tandimplantat! Fri tandimplantatskonsultation till de 30 första som anmäler sig, för mer info klicka HÄR.

Ditt telefonnummer

Din epost

 

Karin fick ett nytt leende med tandimplantat

 

 

Läs mer: Shaul, 62: Tandimplantaten räddade mitt liv
Läs mer: Kerstin fick nya tänder och botade sin tandläkarskräck
Läs mer: Tandimplantat blev räddningen för Karl-Gunnar

 

Tandimplantat på Aqua Dental

Några av Sveriges främsta specialister inom käkkirurgi och implantatbehandlingar arbetar på Aqua Dental. Amer Hot är övertandläkare och specialist inom protetik. Måns Jungner och Payam Farzad är båda övertandläkare och specialister inom käkkirurgi och Ulf Palo är en av Stockholmsområdets mest erfarna implantatkirurger. Dessutom arbetar Jan Ekenbäck, en av nestorerna inom tandimplantatbranschen, som kvalitetsansvarig på Aqua Dental. Jan har både forskat, skrivit läroböcker och utbildat hundratals tandläkare inom området. Han var en av de första specialisterna i protetik och har följt utvecklingen sedan implantaten uppfanns. Jan arbetar även på Karolinska Institutets tandläkarhögskola.

Måns Jungner och Payam Farzad har båda mycket lång erfarenhet inom tandimplantat och det är de som placerar fixturerna (implantaten) i käken. Därefter färdigställer antingen tandläkaren eller specialisten Amer Hot en ny tandrad som är förankrad i implantaten. Titta på videon där Måns presenterar sig själv och beskriver lite närmare vad han gör.

Även om alla legitimerade tandläkare får lov att fästa tandimplantat så är lyckandefrekvensen för ingreppen mycket större för erfarna specialister. Att gå till en tandläkare som sätter många implantat ovh som använder implantat från stora och välrennomerade tillverkare är därför din bästa garanti för ett bra slutresultat. Att välja kvalitet och erfarenhet sparar dig oftast pengar i längden.

Hos oss har du möjligheten att få en undersökning som leder fram till en behandling individuellt anpassad för just dig.

På grund av våra många duktiga specialister har vi Stockholms kortaste väntetider för implantatbehandlingar.

Ulf Palo är en av våra duktiga implantatkirurger

Ulf Palo är en av våra duktiga implantatkirurger

Vill du få hjälp av våra duktiga tandläkare men har långt att resa? Aqua Dental erbjuder resebidrag på upp till 5 000 kronor.

Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80

Öppet hus om tandimplantat! Fri tandimplantatskonsultation till de 30 första som anmäler sig, för mer info klicka HÄR.

 

Hur fäster man ett tandimplantat?

 

 

 

 

Bilder: Dentsply

Läs mer om hur en tandimplantatsbehandling går till!

¹ Baserat på en kostnad på 50 000:- och delbetalning i 84 månader.

Boka din tid för tandimplantbehandling redan i dag!
[if save_draft][draft_label][/if save_draft]

 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80

Boka tid
bild-tandimplantat

Zirconia implantat

Zirconia tandimplantat, metallfria implantat Zirkoniumoxid är ett vävnadsvänligt material som är fritt från metaller, därför kan det vara fördelaktigt för dig som till exempel är nickelallergier eller känslig mot titan att sätta in Zirconia implantat. På Aqua Dental har vi specialister som har lång erfarenhet av portetik och att behandla alla möjliga fall av förlorade… Läs mer

Boka undersökningstid

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Ditt telefonnummer

Din epost

Ämne

Ditt meddelande

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.