10169343_248375038690191_4241994297109456974_n

Maj-Britt fick tillbaka leendet med keramiska och metallfria tandimplantat

Postat av Rikard Virta, kategoriserat under Nöjda patienter, Tandimplantat.

För Maj-Britt, 77, blev det säkraste alternativet att ersätta några tänder med metallfria tandimplantat. Det gick mycket smidigare än vad hon hade kunnat tro.

Allting började med att Maj-Britt Svensberg började få ont i några tänder. Under hennes besök hos tandläkare Martin Beiring på Aqua Dental i Göteborg fastställde han att det bästa och säkraste alternativet för Maj-Britt var keramiska tandimplantat.

Läs mer: Så fungerar tandimplantat

– Då Maj-Britt inte ville ha något titanimplantat valde vi att placera straumanns nya helkeramiska implantat, PURE ceramic, som ersättning för tanden. De keramiska implantaten integreras lika bra i ben som titanimplantat och strauman lämnar livstidsgaranti på hållfastheten, säger tandläkare Martin Beiring.

Kände du oro inför behandlingen när du hörde orden tandimplantat?
– Martin är duktig. Jag litar på honom och den kunskap han besitter, vi kom tillsammans fram till att sätta in helkeramiska implantat och inte titan då jag är nickelallergier och det kändes tryggast för mig, säger Maj-Britt Svensberg.

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Ditt telefonnummer

Din epost

Gjorde det ont?
– Nej, inte det minsta. Man kan ju tro det eftersom det är ett stort ingrepp och oftast kräver flera behandlingar men nej, man är ju bedövad under tiden. Även läkningen efteråt gick smidigt.

Blev resultatet som du hade förväntat dig?
– Ja, o ja. Jag hade faktiskt med mig ett fotografi från när jag var ung på mina tänder innan dem blivit skadade som teknikern tittade på. Det slutliga resultatet blev faktiskt bättre än var det var innan. Den omtanken av Martin, att allt skulle bli så bra som möjligt visar på hans fantastiska engagemang för det han gör.

Från början till slut berättar Maj-Britt att hon är väldigt nöjd och glad över hur smidigt allting gått och att alla på kliniken får en att känna sig väldigt trygg under behandlingens gång.

  Det är en familjär stämning på kliniken och både Martin och alla som jobbar där får en att känna sig som hemma varje gång man kommer dit, det är roligt att få känna så när man går till tandläkaren, säger Maj-Britt.

Slutligen, är du nöjd med din behandling?
– När jag var liten fick jag alltid en guldstjärna i tandkortet av min dåvarande tandläkare, en sådan guldstjärna vill jag ge till Martin!

Läs mer: Så fungerar tandimplantat

Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80
Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Kontakta våra duktiga tandläkare så berättar de mer om tandimplantatsbehandling!

[if save_draft][draft_label][/if save_draft]

 

Läs mer: Shaul, 62: Tandimplantaten räddade mitt liv
Läs mer: Tandimplantat blev räddningen för Karl-Gunnar
Läs mer: Kerstin fick nya tänder och botade sin tandläkarskräck
Läs mer: Erik om sina tandimplantat: Det gör mer ont att borra

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 
Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80


Aqua Dental

Liknande nyheter

 • marcus-estetisk-header

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han.   När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

 • rajmonda

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar.   Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer

 • aqua_maria_artikelbild

  Maria, 27, fixade tänderna utan räls: ”Smidigt”

  27-åriga Maria reagerade på hur hennes tänder såg ut när hon var med på bilder. Med en diskret tandregleringsmetod fick hon ett leende som hon var nöjd med. – Det var väldigt smidigt och enkelt, berättar hon. Maria, berättar att hon i flera år varit missnöjd med sina framtänder i överkäken då de gick över varandra…. Läs mer

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.