10169343_248375038690191_4241994297109456974_n

Maj-Britt fick tillbaka leendet med keramiska och metallfria tandimplantat

Postat av Rikard Virta, kategoriserat under Nöjda patienter, Tandimplantat.

För Maj-Britt 77, blev det säkraste alternativet att ersätta några tänder med metallfria tandimplantat, det gick mycket smidigare än vad hon hade kunnat tro berättar hon.

Allting började med att Maj-Britt Svensberg började få ont i några tänder och fick känslan av att de troligtvis var på väg att gå. Under hennes besök hos Tandläkare Martin BeiringAqua Dental i Göteborg fastställde han sedan att det bästa och säkraste alternativet för Maj-Britt var  keramiska tandimplantat.

Läs mer: Så fungerar tandimplantat

– Då maj-Britt inte ville ha något titanimplantat valde vi att placera straumanns nya helkeramiska implantat , PURE ceramic, som ersättning för tanden. De keramiska implantaten integreras lika bra i ben som titanimplantat och strauman lämnar livstidsgaranti på hållfastheten, säger Tandläkare Martin Beiring.

Kände du oro inför behandlingen när du hörde orden tandimplantat?

– Jag vet att Martin är duktig och jag litar på honom och den kunskap han besitter, vi kom tillsammans fram till att sätta in helkeramiska implantat och inte titan då jag är nickelallergier och det kändes tryggast för mig.

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Ditt telefonnummer

Din epost

Gjorde det ont?

– Nej, inte det minsta. Man kan ju tro det för att det är ett stort ingrepp och kräver oftast flera behandlingar men nej, man är ju bedövad under tiden men även läkningen efteråt gick också smidigt.

Blev resultatet som du hade förväntat dig?

– Ja, O ja. Jag hade faktiskt med mig ett fotografi från när jag var ung på mina tänder innan dem blivit skadade som teknikern tittade på och det slutliga resultatet blev faktiskt bättre till och med än var det var innan. Den omtanken av Martin, att allt skulle bli så bra som möjligt visar på hans fantastiska engagemang för det han gör.

Från början till slut berättar Maj-Britt att hon är väldigt nöjd och glad över hur smidigt allting gått och att alla på kliniken får en att känna sig väldigt trygg under behandlingens gång.

  Det är en familjär stämning på kliniken och både Martin och alla som jobbar där får en att känna sig som hemma varje gång man kommer dit, det är roligt att få känna så när man går till tandläkaren, säger Maj-Britt.

Slutligen, är du nöjd med din behandling hos oss?

– När jag var liten fick jag alltid en guldstjärna i tandkortet av min dåvarande tandläkare, en sådan guldstjärna vill jag ge till Martin!

Läs mer: Så fungerar tandimplantat

Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80

Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Kontakta våra duktiga tandläkare så berättar de mer om tandimplantatsbehandling!

 

Läs mer: Shaul, 62: Tandimplantaten räddade mitt liv.

Läs mer: Tandimplantat blev räddningen för Karl-Gunnar.

Läs mer: Kerstin fick nya tänder och botade sin tandläkarskräck.

Läs mer: Erik om sina tandimplantat: Det gör mer ont att borra.

Liknande nyheter

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

 • 10169343_248375038690191_4241994297109456974_n

  Maj-Britt fick tillbaka leendet med keramiska och metallfria tandimplantat

  För Maj-Britt 77, blev det säkraste alternativet att ersätta några tänder med metallfria tandimplantat, det gick mycket smidigare än vad hon hade kunnat tro berättar hon. Allting började med att Maj-Britt Svensberg började få ont i några tänder och fick känslan av att de troligtvis var på väg att gå. Under hennes besök hos Tandläkare… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.