Aqua Dental är ingen vanlig tandläkarkedja. Vi erbjuder en kombination av den främsta tandvården till rätt pris – med att alltid sätta ditt välmående i fokus. I dagsläget har Aqua Dental två tandläkarkliniker i Göteborg och vi fortsätter ständigt att expandera genom att knyta duktiga tandläkare till oss.

Vi har som mål att alltid ge våra patienter en behaglig upplevelse. Därför är alla våra kliniker framtagna och planerade med dig som patient i åtanke. Detta för att du ska ditt besök ska kännas tryggt och rofyllt.

Några av landets främsta specialister inom bland annat rotfyllning, tandimplantat, tandreglering, proteser och kirurgi arbetar hos oss på Aqua Dental. Deras erfarenhet tillsammans med vårt genomgående kvalitetstänk gör att vi kan ge dig som patient den bästa vården.

Tandvård med kvalitet till rätt pris

Vårt mål är att skapa Sveriges bästa tandvård. Att kunna erbjuda tandvård med kvalitet till rätt pris betyder för oss på Aqua Dental att vi alltid har som målsättning att alltid hålla högsta kvalitet på vår tandvård. Som patient sparar du pengar genom vårt stora kvalitetsfokus och vårt mål att alla behandlingar ska ge långvariga goda resultat.

Erfarenhet av tandvårdsrädsla

Tandläkarskräck är vanligt och många tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren. Vi på Aqua Dental vill göra ditt besök så tryggt och behagligt som möjligt. Våra tandläkare har stor erfarenhet av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla och alla våra kliniker är designade med patientens välmående i åtanke. Berätta gärna om din tandvårdsrädsla redan när du bokar din tid. 

I Göteborg har vi i dagsläget två kliniker, en i Centrala Göteborg ochen  i Olskroken. Vi håller även på att öppna en av Göteborgs mest moderna privata kliniker.

Akut tandvård
Vi erbjuder självklart 

Var det länge sedan du var hos tandläkaren? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort för att boka ett besök.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Våra öppettider: 

Måndag: 07:00 - 21:00

Tisdag: 07:00 - 21:00

Onsdag: 07:00 - 21:00

Torsdag: 07:00 - 21:00

Fredag: 07:00 - 17:00

Lördag: 09:00 - 14:00 

Våra kliniker

ÖSTRA HAMNGATAN 52
411 09 Göteborg
gbgcity@aquadental.se

REDERSBERGSVÄGEN 12 A
416 45 Göteborg
olskroken@aquadental.se

020 20 20 80

Behandlingar

På Aqua Dental är vi inriktade på traditionell-, estetisk-, och specialisttandvård. Vi erbjuder våra patienter tandvård med högkvalitet tack vare våra erfarna och kompetenta tandläkare och tandhygienister. Här kan du läsa mer om alla våra behandlingar

Akut tandvård

Om du lider av tandvärk eller misstänker en infektion i tandköttet är det viktigt att du kontaktar din tandläkare så fort som möjligt. Vi erbjuder alltid akut tandvård och har generösa öppettider.
Läs mer om akut tandvård här

Allmän tandvård

Allmän tandvård avser de ingrepp som normalt associeras med ett tandläkarbesök. Det kan bland annat röra sig om förebyggande behandlingar, regelbundna undersökningar eller lagningar.
Läs mer om allmän tandvård här

Tandimplantat

Vi på Aqua Dental är specialister på tandimplantat. Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat är ofta en bra lösning. Implantatstödda tänder känns som dina egna tänder efter som de fästs med skruvar i käkbenet.
Läs mer om tandimplantat här

Estetisk tandvård

Leendet är en stor del av din självkänsla och ditt välbefinnande. Vi kan hjälpa dig att rätta till tändernas skönhetsfel oavsett om du har problem med sneda, spruckna eller missfärgade tänder. Hos oss kan du få det leende du drömt om.
Läs mer om estetisk tandvård här

Tandreglering

På Aqua Dental erbjuder vi tandreglering på alla våra kliniker. Bland annat arbetar vi med de osynliga tandställningarna Incognito, systemet Invisalign och den fasta ”rälsen” med estetiskt tandfärgade fästen.
Läs mer om tandreglering här