Aqua Dental är ingen vanlig tandläkarkedja. Vi kombinerar den främsta tandvården till rätt pris med att alltid sätta ditt välmående i fokus. I Göteborg har Aqua Dental två tandläkarkliniker och vi fortsätter att växa.
På alla våra kliniker arbetar vi mot samma mål – att du som kund ska få den bästa möjliga upplevelsen av ditt besök hos oss. Kvalitetstänket genomsyrar allt vi gör på Aqua Dental, från din första kontakt med oss tills du avslutat din behandling. Vi strävar efter att tillhandahålla den främsta kompetensen, högsta kvaliteten och den bästa komforten i vår tandvård. Därför vill vi alltid arbeta med de bästa tandläkarna, med den senaste spetskompetensen oavsett om det gäller estetisk tandvård, tandreglering, implantat eller undersökningar. Hos oss ska du som kund alltid få den bästa möjliga upplevelsen av ditt tandläkarbesök. 

Hos oss på Aqua Dental arbetar några av landets främsta specialister inom tandimplantat, rotfyllning, tandproteser, tandreglering och käkkirurgi. Du kan alltså få hjälp hos oss oberoende av vilket problem du har. Aqua Dental har dessutom lång erfarenhet inom estetisk tandvård och att ta hand om patienter som lider av tandvårdsrädsla. Det är viktigt för oss att ditt besök hos oss är så bekvämt som ett tandläkarbesök kan vara.

Det är många som tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren. Tandvårdsskräck är vanligt och dystra lokaler gör inte saken bättre. Vi på Aqua Dental vill göra ditt besök till något helt annat. Hos oss är lokalerna ljusa och fräscha. De ligger centralt och är designade med dig som patient i åtanke. Dessutom har flera av våra tandläkare lång erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda patienter. Hos oss ska du känna dig trygg och avslappnad. 

Vi arbetar efter devisen tandvård med kvalitet till rätt pris. Det betyder att din behandling hos oss ska ge dig ett beständigt resultat som du är nöjd med under en lång tid. Hos oss kommer du därför att spara pengar genom vårt fokus på kvalitet. Vi använder oss alltid av den senaste tekniken och de mest moderna metoderna under behandlingen. Att vi är noggranna med kvaliteten är också en kostnadsfråga. Pålitlig och kvalitativ behandling med ett långvarigt resultat sparar dig pengar i längden. 

Aqua Dental arbetar självklart med akut tandvård. Om olyckan är framme eller om du lider av problematisk tandvärk ska du direkt vända dig till din tandläkare. Kontakta oss på Aqua Dental så bokar vi en tid till dig så fort som möjligt. 


Vi är anslutna till Försäkringskassan och våra öppettider är:

Måndag till torsdag: 07:00 - 21:00
Fredag: 07:00 - 17:00
Lördagar: 09:00 - 14:00 

 

Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58