göteborg tandvård

Tandläkare i Göteborg

Aqua Dental har idag två kliniker i Göteborg. Den ena kliniken ligger centralt i city och den andra kliniken hittar du i stadsdelen Olskroken. För mer information om våra tandläkare och fakta om våra kliniker, klicka på alternativen nedan. För oss på Aqua Dental är målet med all tandvård att öka ditt välbefinnande. Därför vet vi också hur viktigt det är för både självkänslan och självförtroendet att vara nöjd med sina tänder. Vi erbjuder Estetisk tandvård i form av tandreglering, skalfasader (porslinsfasader, kompositfasader) tandblekning mm. Vi har även specialister inom oral protetik, tandimplantat kan du läsa mer om här.

Läs mer: Erik om sina tandimplantat: Det gör mer ont att borra. 

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Ditt telefonnummer

Din epost

Vill du veta mer? Ring oss på 020 20 20 80

Behöver du akuttandvård? boka här!

Boka din tid idag!
[if save_draft][draft_label][/if save_draft]

Nya tänder från 499 :- i månaden¹. Delbetala dina tandimplantat.

Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? Mer information om Tandvårdsstödet finns här.

 

Boka undersökningstid

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Ditt telefonnummer

Din epost

Ämne

Ditt meddelande

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.