Aqua Dental är ingen vanlig tandvårdskedja. Här får du den främsta tandvården till rätt pris, utan långa väntetider 365 dag om året. Dessutom har vi avskaffat den konventionella helgtaxan, vilket innebär att du inte behöver betala något pristillägg om du till exempel skulle ha oturen att drabbas av tandvärk under helgen. Hos oss träffar du några av landets främsta tandläkare och specialister inom bland annat allmäntandvård, akut tandvård, tandimplantat, rotfyllning, tandreglering, proteser och käkkirurgi. 


Vill du boka en tid?

Vi har i dag en klinik på Östra Hamngatan 52 och en i Olskroken. För att boka tid är du välkommen att ringa oss på 010 - 188 00 00 eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.


Rådgivning online

Med vår nya tjänst Onlinetandläkaren kan träffa och chatta med våra tandläkare direkt i din mobil eller dator. Perfekt för dig som har frågor eller söker rådgivning kring ett specifikt besvär. Tjänsten kostar 100 kr men beloppet får du tillbaka om det följs upp med en fysisk undersökning. Läs mer om onlinetandläkaren

Vill du boka tid eller har några frågor? Fyll i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt och inget man ska skämmas över. Våra tandläkare har lång erfarenhet av att bemöta och behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla och vi har en utarbetad plan för hur vi ska göra ditt möte med oss så behagligt som möjligt. Berätta gärna om din tandvårdsrädsla redan när du bokar din tid så anpassar vi ditt besöket därefter. 

Tandvård på dina villkor

Nu har vi öppet 365 dagar om året och har dessutom nya lediga tider reserverade varje dag. Som nytänkande tandvårdskedja har vi även avskaffat prispåslaget för kvällar och helger som i andra fall kan innebära en kostnad på 50 % eller mer. Vi har alltså samma pris varje dag, vilket innebär att du som inte har möjlighet att komma loss under arbetstid är lika välkommen till oss på helgen utan att behöva betala extra för det. Det är det vi kallar för tandvård på dina villkor.  

Kvalitet till rätt pris

Aqua Dental har som mål att kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård – med högsta kvalitet till rätt pris. Tack vare vårt fokus på kvalitet och målet att alla behandlingar ska ge goda hållbara resultat, kan du som patient spara både pengar och besvär i längden. Vi erbjuder individuellt anpassad tandvård där våra tandläkare informerar och handleder dig genom personligt utformade munvårdsrutiner.

Vad tycker våra patienter om oss?

Ett ständigt fokus på kvalitet och utveckling har gjort oss till en uppskattad och rekommenderad tandläkare i Göteborg. Via beroende omdömen har Aqua Dental ett snittbetygg på 4,8 av 5. Här följer ett urval av recensioner, läs fler på via Google, Facebook och Reco.


Susanne,  , inlämnat 2019 via Google (besökte Olskroken)
"Har nu varit hos tandläkare Jennifer och sköterska Silvana på Aqua Dental i Olskroken tre gånger. Bemötandet och behandlingen på tandvårdsrädda mig har varit fantastiskt. De är inte bara oerhört skickliga utan också varma och vänliga och tar sig tid att både förklara och få mig trygg. Så jag kan varmt rekommendera dem."  


Niels,  , inlämnat 2019 via Google (besökte Olskroken)
"Vilken suverän upplevelse! Mycket trevlig personal som verkligen tog sig tid att ta hand om mina tänder och alla frågor jag hade. Önskar att man kunde få en likadan service överallt. Rekommenderas varmt!" 


Mea,  , inlämnat 2018 via Facebook (besökte Östra Hamngatan)
"
Jag brukar aldrig skriva recensioner men idag var jag tvungen. Jag lider av enorm tandvårdsskräck och har tidigare fått mina tänder fixade under narkos. Men eftersom jag är gravid så går det inte just nu. Jag valde Aqua Dental efter jag blivit rekommenderad av en kompis och de var helt otroliga.  De var lugna och lyssnade och försäkrade sig om att jag kände mig i kontroll under undersökningen. Det är första gången jag går ifrån tandläkaren och inte är rädd för att gå dit igen och kan tänka mig att fixa tänder utan narkos. Helt otroligt. Tusen tack!"

Har du några frågor eller vill boka en tid? Ring oss på 010 - 188 00 00 eller fyll i formuläret nedan. 

Vill du hellre bli uppring av oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss snart.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Våra öppettider: 

Måndag: 07:00 - 20:30

Tisdag: 07:00 - 20:30

Onsdag: 07:00 - 20:30

Torsdag: 07:00 - 20:30

Fredag: 07:00 - 17:00

Lördag: 07:30 - 16:00

Söndag: 07:30 - 16:00
 

Våra kliniker

Göteborg City
Östra Hamngatan 52
411 09 Göteborg

Olskroken
Redbergsvägen 13A
416 45 Göteborg

Ett genomgående kvalitetsarbete

Aqua Dental siktar högt och har nu som målsättning att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Hos oss arbetar Louiser Hägglund, hon ansvarar för odontologi och patientsäkerhetsfrågor. Tillsammans kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och utvalda tandläkare från klinikerna arbetar hon för att utveckla tandvården och för att se till att vi ständigt håller högsta möjliga kvalitet. 
Läs mer om vårt kvalitetsarbete här

Behandlingar

På Aqua Dental är vi inriktade på traditionell-, estetisk-, och specialisttandvård. Vi erbjuder våra patienter tandvård med högsta kvalitet tack vare våra erfarna och kompetenta tandläkare och tandhygienister. Här kan du läsa mer om alla våra behandlingar

Akut tandvård

Om du lider av tandvärk eller misstänker en infektion i tandköttet är det viktigt att du kontaktar din tandläkare så fort som möjligt. Vi erbjuder alltid akut tandvård och har generösa öppettider.
Läs mer om akut tandvård här

Allmäntandvård

Allmän tandvård avser de ingrepp som normalt associeras med ett tandläkarbesök. Det kan bland annat röra sig om förebyggande behandlingar, regelbundna undersökningar eller lagningar.
Läs mer om allmäntandvård här

Tandimplantat

Vi på Aqua Dental är specialister på tandimplantat. Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat är ofta en bra lösning. Implantatstödda tänder känns som dina egna tänder efter som de fästs med skruvar i käkbenet.
Läs mer om tandimplantat här

Estetisk tandvård

Leendet är en stor del av din självkänsla och ditt välbefinnande. Vi kan hjälpa dig att rätta till tändernas skönhetsfel oavsett om du har problem med sneda, spruckna eller missfärgade tänder. Hos oss kan du få det leende du drömt om.
Läs mer om estetisk tandvård här

Tandreglering

På Aqua Dental erbjuder vi tandreglering på alla våra kliniker. Bland annat arbetar vi med de osynliga tandställningarna Incognito, systemet Invisalign och den fasta ”rälsen” med estetiskt tandfärgade fästen.
Läs mer om tandreglering här