• Tandvård med kvalitet till rätt pris
  • Erfaren personal
  • Få tid direkt

Aqua Dental är ingen vanlig tandläkarkedja. Här erbjuds du den främsta tandvården till rätt pris, samtidigt som ditt välmående alltid står i fokus. I dagsläget har Aqua Dental två tandläkarkliniker i Göteborg och vi fortsätter ständigt att expandera genom att knyta duktiga tandläkare till oss.

Våra tandläkare i Göteborg har som mål att alltid ge patienten en behaglig upplevelse. Du som patient ska  alltid känna dig trygg och lugn när du besöker oss. Därför är alla kliniker planerade och inredda med dig som patient i åtanke. Allt för att ditt besök hos oss ska kännas tryggt och rofyllt.

Här blir du behandlad av några av landets främsta specialister inom bland annat rotfyllning, tandimplantat, tandreglering, proteser och kirurgi. Deras erfarenhet tillsammans med vårt genomgående kvalitetstänk gör att du som patient kan få bästa möjliga vård. 

Var det länge sedan du var hos tandläkaren? Nya patienter får just nu ett generöst erbjudande när de bokar en tid via vårt servicecenter, så fyll i formuläret eller ring på 010 - 188 00 00

Tandvård med kvalitet till rätt pris

Aqua Dental har som mål att kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård – med högsta kvalitet till rätt pris. Tack vare vårt fokus på kvalitet och målet att alla behandlingar ska ge goda hållbara resultat, kan du som patient spara pengar i längden. 

Erfarenhet av tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt och kanske är du en av alla de som tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren. Som din tandläkare i Göteborg vill vi göra ditt besök så tryggt och behagligt som möjligt. Våra tandläkare har stor erfarenhet av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla och anpassar klinikerna efter det. Berätta gärna om din tandvårdsrädsla när du bokar din tid.  

I Göteborg har vi två kliniker i dagsläget, en på Östra Hamngatan och en i Olskroken

När var du hos tandläkaren senast? Var det så länge sedan att du inte riktigt kommer i håg? Som ny patient hos oss får du just nu ett riktigt bra erbjudande om du bokar via vårt servicecenter! Så fyll i formuläret eller ring på 010 - 188 00 00

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Våra öppettider: 

Måndag: 07:00 - 21:00

Tisdag: 07:00 - 21:00

Onsdag: 07:00 - 21:00

Torsdag: 07:00 - 21:00

Fredag: 07:00 - 17:00

Lördag: 09:00 - 14:00 

 

Våra kliniker

ÖSTRA HAMNGATAN 52
411 09 Göteborg
gbgcity@aquadental.se

REDERSBERGSVÄGEN 13 A
416 45 Göteborg
olskroken@aquadental.se

010 - 188 00 00

Ett genomgående kvalitetsarbete

Aqua Dental siktar högt och har nu som målsättning att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Hos oss arbetar Louiser Hägglund, hon ansvarar för odontologi och patientsäkerhetsfrågor. Tillsammans kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och utvalda tandläkare från klinikerna arbetar hon för att utveckla tandvården och för att se till att vi ständigt håller högsta möjliga kvalitet. 
Läs mer om vårt kvalitetsarbete här

Behandlingar

På Aqua Dental är vi inriktade på traditionell-, estetisk-, och specialisttandvård. Vi erbjuder våra patienter tandvård med högsta kvalitet tack vare våra erfarna och kompetenta tandläkare och tandhygienister. Här kan du läsa mer om alla våra behandlingar

Akut tandvård

Om du lider av tandvärk eller misstänker en infektion i tandköttet är det viktigt att du kontaktar din tandläkare så fort som möjligt. Vi erbjuder alltid akut tandvård och har generösa öppettider.
Läs mer om akut tandvård här

Allmäntandvård

Allmän tandvård avser de ingrepp som normalt associeras med ett tandläkarbesök. Det kan bland annat röra sig om förebyggande behandlingar, regelbundna undersökningar eller lagningar.
Läs mer om allmäntandvård här

Tandimplantat

Vi på Aqua Dental är specialister på tandimplantat. Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat är ofta en bra lösning. Implantatstödda tänder känns som dina egna tänder efter som de fästs med skruvar i käkbenet.
Läs mer om tandimplantat här

Estetisk tandvård

Leendet är en stor del av din självkänsla och ditt välbefinnande. Vi kan hjälpa dig att rätta till tändernas skönhetsfel oavsett om du har problem med sneda, spruckna eller missfärgade tänder. Hos oss kan du få det leende du drömt om.
Läs mer om estetisk tandvård här

Tandreglering

På Aqua Dental erbjuder vi tandreglering på alla våra kliniker. Bland annat arbetar vi med de osynliga tandställningarna Incognito, systemet Invisalign och den fasta ”rälsen” med estetiskt tandfärgade fästen.
Läs mer om tandreglering här