På Aqua Dental erbjuder vi ”tandvård med kvalitet till rätt pris” – alltid med ditt välbefinnande i fokus. På Aqua Dentals kliniker har vi som mål att alltid ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen av sitt tandläkarbesök. Våra kliniker är därför designade med patienten i åtanke för att skapa en rofylld och angenäm upplevelse. Vi är din tandläkare i Stockholm. 

Hos oss på Aqua Dental arbetar några av landet främsta specialister inom bland annat rotfyllning, tandimplantat, tandreglering, tandproteser och kirurgi. Det gör att vi alltid kan ge dig som patient den bästa vården. Vi har även lång erfarenhet av estetisk tandvård, behandling av patienter med tandvårdsrädsla och akut tandvård.

Tandvård till rätt pris

Att erbjuda tandvård med kvalitet till rätt pris innebär för oss att vi alltid levererar tandvård med hög kvalitet. Vårt mål är att skapa Sveriges bästa tandvård. Du som patient sparar pengar hos oss genom vårt ständiga fokus på kvalitet och vår målsättning att varje behandling ska ge långvariga resultat.

Erfarenhet av att behandla tandvårdsrädsla

Många tycker det är obehagligt och jobbigt att gå till tandläkaren. Tandvårdsskräck är vanligt vanligt. Aqua Dental vill ändra på detta och göra ditt besök så behagligt som möjligt. Våra kliniker i Stockholm är ljusa och fräscha. De är centralt belägna och designade med dig som patient i åtanke.

Våra kliniker

I Stockholm har vi i dag kliniker på Östermalm, Kungsholmen, i city, Hammarby Sjöstad, Mörby Centrum, Sollentuna Centrum och Nacka Forum. Hos oss på Aqua Dental får du alltid vård av de främsta tandläkarna, med den mest moderna tekniken till ett konkurrenskraftigt pris. Du hittar Våra tandläkare i Stockholm är lokaliserade på bra adresser så att de ska vara tillgängliga och enkla att ta sig till. 

Aqua Dental Express - Stockholms smartaste tandvård

Kliniken på Vasagatan 12, Aqua Dental Express, har ett unikt koncept. Det sofistikerade systemet gör det möjligt att du som patient nästan alltid kan få en tid samma dag, utan långa väntetider innan din behandling börjar. Du väljer inom vilket timme ditt besök ska börja och 30 minuter innan besöket startar får du ett sms med en exakt starttid. Sedan pågår besöket så länge som du och tandläkaren behöver, utan någon inplanerad sluttid. Detta förutsätter att både patient och tandläkare är överens om de åtgärder som ska utföras och att möjlighet för ett långt besök finns. 

Se filmen om Stockholms smartaste tandvård här

Var det länge sedan du var hos tandläkaren? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort för att boka ett besök.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

 

Våra kliniker i Stockholm

Vasagatan 12
111 20 Stockholm

Vasagatan 44
120 66 Stockholm

Lugnets Allé 10
120 66 Stockholm

Sturegatan 48
114 36, Stockholm

Norr Mälarstrand 62
112 35, Stockholm

Mörby Centrum Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd

Sollentunavägen 163C, plan 4
191 47 Sollentuna

Forumvägen 32
131 53 Nacka

020 - 20 20 80
servicecenter@aquadental.se

Våra öppettider: 

Måndag – Torsdag: 07:00-20:00

Fredag: 07:00 - 15:00

Lördag: 08:30 - 14:00

Aqua Dental Express: 

Måndag: 10:00-18.00

Tisdag: 08.00-16.00

Onsdag: 10.00-18.00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

Lördag: 09:00 - 15:00 

 

Söndag: 10:00 - 15:00

Våra behandlingar

Vi är inriktade på estetisk-, traditionell-, och specialisttandvård. Våra patienter erbjuds tandvårdsbehandlingar med hög kvalitet tack vare våra erfarna tandläkare och tandhygienister. Läs mer om våra behandlingar och vad vi erbjuder här

Akut tandvård

Lider du av plågsam tandvärk eller misstänker en infektion i tandköttet? Då är det viktigt att du genast kontaktar din tandläkare. På Aqua Dental erbjuder vi akut tandvård och har öppet 365 dagar om året.
Läs mer om akut tandvård här

Allmän tandvård

Vi erbjuder allmän tandvård och det avser de ingrepp som du normalt associerar med ditt tandläkarbesök. Det innefattar bland annat  förebyggande behandlingar, regelbundna undersökningar eller lagningar.
Läs mer om allmän tandvård här

Tandimplantat

På Aqua Dental arbeta några av Sveriges främsta specialister på tandimplantat. Om du har förlorat en eller flera tänder är tandimplantat ofta ett bra alternativ. Implantatstödda tänder känns faktiskt som dina egna tänder.
Läs mer om tandimplantat här

Estetisk tandvård

Ett snett, sprucket eller missfärgat leendet kan påverka ditt självförtroende. Vi kan rätta till tändernas skönhetsfel oavsett problem. Hos oss kan du få det leende du drömt om.
Läs mer om estetisk tandvård här

Tandreglering

Alla våra kliniker erbjuder tandreglering. Vi arbetar bland annat med Invisalign, Inman Aligner, den osynliga tandställen Incognito och till den klassiska "rälsen" erbjuder vi estetiskt tandfärgade fästen.
Läs mer om tandreglering här