Tandläkare Stockholm

Aqua Dental startades med en övertygelse om att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Vi vill helt enkelt göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren. Med åtta kliniker i och utanför Stockholm erbjuder vi ett komplett tandvårdsutbud och kan ta emot dig 365 dagar om året. Dessutom har vi tagit bort den så kallade helgtaxan och har numera samma pris sju dagar i veckan. Det är det vi kallar för tandvård på dina villkor!

Boka tid?

För kliniken på Vasagatan 12 kan du snabbt och enkelt boka tid online. Om du önskar att komma till en annan klinik är du välkommen att ringa oss på 010-188 00 00. Det går också bra att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


Åtta kliniker i Stockholm

Med åtta kliniker i och runtomkring Stockholm finns vi alltid nära till hands. Utöver våra innerstadskliniker hittar du oss även i Nacka, Hammarby Sjöstad, Mörby centrum och Sollentuna. 

Lång erfarenhet av tandvårdsrädsla

Är du en av dem som tycker det är obehagligt och jobbigt att gå till tandläkaren? Att lida av tandvårdsskräck är väldigt vanligt. Hos oss är du i trygga händer och vi gör allt vi kan för att göra ditt besök så behagligt som möjligt.

Vad kostar ett tandläkarbesök?

Tandvärk är jobbigt som det är. Därför blir vi den första tandvårdskedjan att avskaffa den konventionella helg- och kvällstaxan som i många fall innebär ett prispålägg på 50 % eller mer. Det innebär även att du som har svårt avsätta tid för en traditionell basundersökning under vardagar är lika välkommen till oss på helgen utan att behöva betala mer för det. Det är det vi kallar för tandvård på dina villkor. 

Tandvård med kvalitet till rätt pris

På Aqua Dental ger vi dig tandvård med ditt välbefinnande i fokus. För oss innebär det att vi alltid levererar tandvård av hög kvalitet. Du som patient sparar pengar hos oss genom vårt ständiga fokus på kvalitet och vår målsättning att varje behandling ska ge ett långvarigt och hållbart resultat.

– Vi lägger stor vikt vid att de tandläkare vi anställer till Aqua Dental har högsta kliniska kompetens, vilken testas under en rigid anställningsprocess, där även förmågan att bemöta våra patienter på ett tryggt och professionellt sätt utvärderas, säger Louise Hägglund, odontologisk ansvarig på Aqua Dental. 

Aqua Dental Express – Stockholms smartaste tandvård

Vill du gå till tandläkaren när det passar dig? Kliniken på Vasagatan 12, Aqua Dental Express, har ett unikt koncept. Det sofistikerade systemet gör det möjligt för dig som patient att nästan alltid få en tid samma dag, utan långa väntetider och onödiga återbesök. 

Vad tycker våra patienter om oss?

Kvalitet lönar sig, det är tydligt när man läser våra patienters omdömen om oss. Av totalt 56 oberoende omdömen inlämnade via Reco har Aqua Dental ett snittbetyg på 4,7 av 5. Här är ett urval av recensioner - läs fler via reco.se, Google och Facebook. 

Alexandra, 5/52018-11-12

"Bästa stället! Fick turen att träffa tandläkaren Denise, hon är helt fantastisk. Alltid lidit av tandläkarskräck, men hon har verkligen hjälpt mig. Trevlig lokal och väntrum, tjusig kaffemaskin och mysig personal. Rekommenderas varmt!"


Tatjana M, 5/52018-04-25

"Enastående och fantastisk personal! De andas erfarenhet, ödmjukhet, noggrannhet, känsla och förmåga att se helheten. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med min tid på Aqua Dental."


Marija J, 5/52018-04-09

"Kan verkligen rekommendera Aqua Dental, lugna, trevliga och varsamma. Man bestämmer själv hur lång tid det får ta och hur mycket man vill ha gjort. Ingen stress och väldigt mån om mig som patient som har tandvårdsskräck."

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


Våra kliniker i Stockholm

Express Centralen
Vasagatan 12
111 20 Stockholm

Centralen (flyttat till Vasagatan 12)
Vasagatan 44
120 66 Stockholm

Hammarby Sjöstad
Lugnets Allé 10
120 66 Stockholm

Östermalm
Sturegatan 48
114 36, Stockholm

Vasastan
Saltmätargatan 22
113 59, Stockholm

Kungsholmen
Norr Mälarstrand 62
112 35, Stockholm

Mörby
Mörby Centrum Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd

Sollentuna
Sollentunavägen 163C, plan 4
191 47 Sollentuna

Nacka
Forumvägen 32
131 53 Nacka

010 - 188 00 00 
servicecenter@aquadental.se

Våra öppettider: 

Måndag – Torsdag: 07:30 - 20:30

Fredag: 07:00 - 17:00

Lördag - Söndag: 08:00 - 16:00

Aqua Dental Express: 

Måndag - Torsdag: 07:00 - 20:00

Fredag: 07:00 - 17:00

Lördag - Söndag: 09:00 - 16:00

Våra behandlingar

Vi är inriktade på traditionell, estetisk och specialisttandvård. Du som patient erbjuds tandvårdsbehandlingar med hög kvalitet tack vare våra erfarna tandläkare och tandhygienister.
Läs mer om våra behandlingar och vad vi erbjuder här

Akut tandvård

Lider du av plågsam tandvärk eller misstänker en infektion i tandköttet? Då är det viktigt att du genast kontaktar din tandläkare. På Aqua Dental erbjuder vi akut tandvård och har öppet 365 dagar om året.
Läs mer om akut tandvård här

Allmäntandvård

Hos oss kan du få allmäntandvård och det avser de ingrepp som du normalt associerar med ditt tandläkarbesök. Det innefattar bland annat  förebyggande behandlingar, regelbundna undersökningar eller lagningar.
Läs mer om allmän tandvård här

Tandimplantat

Om du har förlorat en eller flera tänder är tandimplantat ofta ett bra alternativ. Implantatstödda tänder känns faktiskt som dina egna tänder. På Aqua Dental arbetar några av Sveriges främsta specialister på tandimplantat. 
Läs mer om tandimplantat här

Estetisk tandvård

Ett snett, sprucket eller missfärgat leendet kan påverka ditt självförtroende. Vi kan rätta till tändernas skönhetsfel oavsett problem. Hos oss kan du få det leende du drömt om.
Läs mer om estetisk tandvård här

Tandreglering

Alla våra kliniker erbjuder tandreglering. Vi arbetar bland annat med Invisalign, Inman Aligner, den osynliga tandställen Incognito och till den klassiska "rälsen" erbjuder vi estetiskt tandfärgade fästen.
Läs mer om tandreglering här