Tandläkare Stockholm


Var det länge sedan du var hos tandläkaren? Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer vi att kontakta dig med ett generöst erbjudande.

Vi på Aqua Dental har som mål att leverera Sveriges tryggaste och bästa tandvård och att alltid ge våra kunder en så behaglig upplevelse som möjligt. Klinikerna är därför designade med patienten i åtanke för att skapa en rofylld och angenäm upplevelse. Vi är din tandläkare i Stockholm.
Hos oss på Aqua Dental arbetar några av landets främsta tandläkare, vi har bland annat specialister inom bland annat rotfyllning, tandimplantat, tandreglering, tandproteser och kirurgi. Det gör att vi alltid kan ge dig som patient den bästa vården. Vi har även lång erfarenhet av estetisk tandvård, behandling av patienter med tandvårdsrädsla och akut tandvård.

Våra kliniker

För att det ska vara enkelt för dig att komma till någon av våra kliniker i Stockholm har vi kliniker på Östermalm, Kungsholmen, i city, Hammarby Sjöstad, Mörby Centrum, Sollentuna Centrum och Nacka Forum. På Aqua Dental får du alltid vård av de främsta tandläkarna, med den mest moderna tekniken till ett konkurrenskraftigt pris.


Erfarenhet av att behandla tandvårdsrädsla

Är du en av dem som tycker det är obehagligt och jobbigt att gå till tandläkaren. Att lida av tandvårdsskräck är väldigt vanligt. På Aqua Dental vill vi ändra på detta och göra ditt besök så behagligt som möjligt. När du besöker våra kliniker i Stockholm möts du av ljusa och fräscha lokaler för att du som patient ska slippa känslan av en klassisk tandläkarmottagning. Du har även möjlighet att boka ett möte med tandläkaren utan att behöva göra något ingrepp. Ni kan prata om undersökningen och eventuella behandlingar, och sedan är valet ditt om du vill ta nästa steg. Om du tycker att det är väldigt jobbigt kan du även bli erbjuden lugnande inför behandlingen. Vi erbjuder även lasertandvård, vilket är uppskattat av många som lider av tandvårdsskräck. 


Aqua Dental Express – Stockholms smartaste tandvård

Vill du gå till tandläkaren när det passar dig? Kliniken på Vasagatan 12, Aqua Dental Express, har ett unikt koncept. Det sofistikerade systemet gör det möjligt för dig som patient att nästan alltid få en tid samma dag, utan långa väntetider innan din behandling börjar. Du väljer själv inom vilket timme ditt besök ska börja och 30 minuter innan besöket startar får du ett sms med en exakt starttid. Sedan pågår besöket så länge som du och tandläkaren behöver, utan någon inplanerad sluttid. Detta förutsätter att både patient och tandläkare är överens om de åtgärder som ska utföras och att möjlighet för ett långt besök finns. Vill du boka en annan dag längre fram så går det självklart bra. 

Tandvård till rätt pris

På Aqua Dental erbjuder vi ”tandvård med kvalitet till rätt pris” – alltid med ditt välbefinnande i fokus. För oss innebär det att vi alltid levererar tandvård av hög kvalitet. Du som patient sparar pengar hos genom genom vårt ständiga fokus på kvalitet och vår målsättning att varje behandling ska ge ett långvarigt och hållbart resultat.


Öppet 365 dagar om året

För att finnas till hands när du behöver oss har vi öppet måndag till fredag, 365 dagar om året. Dessutom har vi öppet på kvällarna för att hjälpa dig när du har ont. Olyckan kan vara framme när som helst och tandvärk kan komma plötsligt. Hos oss kan du få hjälp.


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Våra kliniker i Stockholm

Vasagatan 12
111 20 Stockholm

Vasagatan 44
120 66 Stockholm

Lugnets Allé 10
120 66 Stockholm

Sturegatan 48
114 36, Stockholm

Norr Mälarstrand 62
112 35, Stockholm

Mörby Centrum Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd

Sollentunavägen 163C, plan 4
191 47 Sollentuna

Forumvägen 32
131 53 Nacka

010 - 188 00 00 
servicecenter@aquadental.se

Våra öppettider: 

Måndag – Torsdag: 07:00-20:00

Fredag: 07:00 - 15:00

Lördag: 08:30 - 14:00

Aqua Dental Express: 

Måndag: 10:00-18.00

Tisdag: 08.00-16.00

Onsdag: 10.00-18.00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

Lördag: 09:00 - 15:00 

 Söndag: 10:00 - 15:00

Våra behandlingar

Vi är inriktade på estetisk-, traditionell-, och specialisttandvård. Du som patient erbjuds tandvårdsbehandlingar med hög kvalitet tack vare våra erfarna tandläkare och tandhygienister. Läs mer om våra behandlingar och vad vi erbjuder här

Akut tandvård

Lider du av plågsam tandvärk eller misstänker en infektion i tandköttet? Då är det viktigt att du genast kontaktar din tandläkare. På Aqua Dental erbjuder vi akut tandvård och har öppet 365 dagar om året.
Läs mer om akut tandvård här

Allmäntandvård

Hos oss kan du få allmäntandvård och det avser de ingrepp som du normalt associerar med ditt tandläkarbesök. Det innefattar bland annat  förebyggande behandlingar, regelbundna undersökningar eller lagningar.
Läs mer om allmän tandvård här

Tandimplantat

Om du har förlorat en eller flera tänder är tandimplantat ofta ett bra alternativ. Implantatstödda tänder känns faktiskt som dina egna tänder. På Aqua Dental arbeta några av Sveriges främsta specialister på tandimplantat. 
Läs mer om tandimplantat här

Estetisk tandvård

Ett snett, sprucket eller missfärgat leendet kan påverka ditt självförtroende. Vi kan rätta till tändernas skönhetsfel oavsett problem. Hos oss kan du få det leende du drömt om.
Läs mer om estetisk tandvård här

Tandreglering

Alla våra kliniker erbjuder tandreglering. Vi arbetar bland annat med Invisalign, Inman Aligner, den osynliga tandställen Incognito och till den klassiska "rälsen" erbjuder vi estetiskt tandfärgade fästen.
Läs mer om tandreglering här