praktik

På Aqua Dental arbetar vi med tandreglering i ett team om tre personer som är specialiserade inom tandreglering. Vårt team består utav en Ortodontist vid namn Emina Cirgic, samt  två ortodontiassistenter vid namn Frida Viklund och Birgitta Henricsson. Nedan finner du mer ingående information om personalen i team ort.

Ortodontist

Emina Cirgic

Ortodontiassistenter

Frida Viklund är utbildad tandsköterska och har arbetat med tandreglering inom den privata sektorn sedan 2012. Frida drivs framförallt av de positiva mötet med patienterna och möjligheten att få vara en del av deras tandregleringsresa till förbättrad funktion och estetik.

Birgitta Henricsson har arbetat som tandsköterska sedan 1983 och som ortodontiassistent sedan 1993. Hon har erfarenhet från både Folktandvården, där hon arbetat med tandreglering, och från den Käkirurgiska kliniken på Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Birgitta började arbeta som ortodontiassistent på Aqua Dental 2015 eftersom hon lockades av möjligheten att få erbjuda patienterna det bästa omhändertagande och senaste tekniken i en fräsch och tilltalande miljö.

 

 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 
Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80


Aqua Dental

Senaste nyheterna

 • klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm.  ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson.   Under 2016 har tandläkarkedjan Aqua Dental hunnit både etablera sig och expandera i Göteborg;… Läs mer

 • marcus-estetisk-header

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han.   När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

 • rajmonda

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar.   Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.