praktik

På Aqua Dental arbetar vi med tandreglering i ett team om tre personer som är specialiserade inom tandreglering. Vårt team består utav en Ortodontist vid namn Emina Cirgic, samt  två ortodontiassistenter vid namn Frida Viklund och Birgitta Henricsson. Nedan finner du mer ingående information om personalen i team ort.

Ortodontist

Emina Cirgic

Ortodontiassistenter

Frida Viklund är utbildad tandsköterska och har arbetat med tandreglering inom den privata sektorn sedan 2012. Frida drivs framförallt av de positiva mötet med patienterna och möjligheten att få vara en del av deras tandregleringsresa till förbättrad funktion och estetik.

Birgitta Henricsson har arbetat som tandsköterska sedan 1983 och som ortodontiassistent sedan 1993. Hon har erfarenhet från både Folktandvården, där hon arbetat med tandreglering, och från den Käkirurgiska kliniken på Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Birgitta började arbeta som ortodontiassistent på Aqua Dental 2015 eftersom hon lockades av möjligheten att få erbjuda patienterna det bästa omhändertagande och senaste tekniken i en fräsch och tilltalande miljö.

 

 

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.