Tandläkaren för dig som inte gillar tandläkaren

Aqua Dental är en av Sveriges största, men framför allt trevligaste tandvårdskedjor. Vi vill med passion, tillgänglighet och valitet hjälpa dig att upprätthålla en god munhälsa. Redan 2010 startade vi resan mot att erbjuda Sveriges tryggaste tandvård, men den tog fart 2014 då vi under nytt ledarskap bestämde oss för att förändra synen på svensk tandvård i grunden och samtidigt göra tandvården mer tillgänglig för alla. 

Vi vill att fler personer ska gå till tandläkaren regelbundet. På så sätt kan eventuell problematik upptäckas och åtgärdas i tid. 

Vi erbjuder nu besökarna på Armanda 25 % på sin första basundersökning hos oss på Aqua Dental. Du bokar enklast tid genom att fylla i formuläret intill eller via telefon på 010 - 188 00 00. Uppge koden Armada när du bokar. 


*Erbjudandet gäller endast nya patienter och går inte att kombinera med andra kampanjer eller rabatter och gäller fram till och med 2023-06-30

Tillgänglig tandvård

På Aqua Dental strävar vi efter att göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi har redan tagit flera steg mot det målet. Vi har öppet 365 dagar om året med generösa öppettider. Dessutom har vi slopat den konventionella jour- och helgtaxan, så hos oss kostar ett tandläkarbesök lika mycket oavsett om det är en tisdagsmorgon eller en söndags eftermiddag. Vi har ett brett tandvårdsutbud och kan erbjuda behandlingar inom alla odontologiska områden. 

Delbetala din tandvård 

Vi erbjuder alla våra patienter en fördelaktig delbetalningslösning. Som patient hos oss kan du välja att dela upp kostnaden för din betalning och istället betala en fast månadskostnad från 300 kronor per månad. Helt räntefritt. Du kan självklart göra en slutbetalning när som helst, utan extra kostnad. 

Du ansöker om vår delbetalningslösning enklast genom att prata med personalen i receptionen.