Black weekend 2022
– vinn en osynlig tandställning

Under black weekend 2022 har du möjlighet att vinna tandreglering med en osynlig tandställning till ett värde av omkring 50 000 kronor.

1:a pris: Tandreglering med osynlig tandställning
2.a till 10:e pris: 10 000 kronor rabatt på tandreglering
Vinnarna kommer att dras efter att black week har avslutats och kommer att kontaktas via telefon eller mail.

Vill du vara med och tävla? 

Det är enkelt att vara med och tävla. Fyll i formuläret och svara på frågan. Vill du ha en extra vinstchans? Tipsa en kompis om tävlingen genom att kommentera i inlägget. 

Kampanjen är avslutad och det går inte längre att vara med och tävla.

Villkor

För att vara med och delta i tävlingen måste ditt tävlingsbidrag vara inskickat innan den 27/11 23:59. Vinnaren kommer att dras under kommande vecka och kontaktas via telefon eller mail. Vinsten är personlig och går inte att ge vidare till någon annan. Behandlingen måste påbörjas inom sex månader. För att delta i tävlingen måste den tävlande ha fyllt 24 år under 2022.  

För att få genomgå en behandling med en osynlig tandställning måste vinnaren genomgå en konsultation och en grundlig undersökning för att säkerställa att patientens munhälsa är god och att en behandling kan inledas. Om behandling inte kan inledas utan förbehandlingar bekostas denna av patienten. 

Behandling kommer att utföras på någon av våra kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala eller Västerås. Om vinnaren behöver resa för att komma till kliniken bekostas resan av vinnaren. 

Genom att skicka in ditt tävlingsbidrag i formuläret ovan godkänner du våra tävlingsvillkor och samtycker till vår personuppgiftsbehandling

Kan ej kombineras med andra erbjudanden