300 kr till Hammarby Basket

Ta chansen att skaffa en ny och duktig tandläkare och samtidigt stötta föreningen i ditt hjärta.

För varje patient som bokar en undersökning eller annan behandling hos oss på Aqua Dental skänker vi 300 kronor till Hammarby Basket. 

För varje patient som bokar en undersökning eller annan behandling hos oss, skänker vi 300 kr till Västerås IK. Dessutom får du 10 % rabatt på hela ditt besök.

Spelare med familj i Hammarby Basket och deras supportrar har nu, i samband med ert årliga tandläkarbesök eller andra behandlingar, möjlighet att bidra till att både lagkassan och föreningen växer.


När det är dags att boka in ett tandläkarbesök är det bara att fylla i formuläret nedan så kommer vi att kontakta er för att hjälpa till att lista och boka en tid. Det går självklart även bra att ringa till oss på 010 - 188 00 00 så kommer vi att hjälpa till. I telefon behöver ni då uppge Hammarby Basket och vilket lag ditt barn tillhör. 


I Stockholm har vi kliniker i Farsta, Hammarby Sjöstad, Nacka, Sollentuna, Mörby, Täby, Stockholm City, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Odenplan och Kista. Ni får självklart välja den klinik som passar er bäst. 


4. För varje patient som registreras skänker Aqua Dental 300 kronor till lagkassan.


PS. Ni vet väl att alla patienter upp till det år de fyller 24 år erhåller fri tandvård i Stockholm. 


Anmäl dig här - så kontaktar vi dig inom kort