Var med och tävla om 10 000 kr rabatt på en behandling med Invisalign

*Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Om du är en av dem som får en ta del av rabatten kommer vi att kontakta dig via telefon eller mail. Aqua Dental förbehåller sig rätten att utse vinnare i tävlingen, val av vinnare går inte att överklaga. Rabatten gäller endast en behandling med Invisalign  och går inte att byta mot andra tjänster. Tävlingen gäller endast nya patienter hos Aqua Dental. Anställda på Aqua Dental kan inte vara med och tävla.  

Vi firar Mondos världsrekord med en tävling om 10 000 kr i rabatt 

Om man når ett högt uppsatt mål är det viktigt att fira. Hårt arbete, noggranna förberedelser och att ständigt flytta gränserna för vad som är möjligt lönar sig.


Om Mondo slår världsrekordet kommer vi att ge 10 000 kronor rabatt på en behandling med den osynliga tandställningen Invisalign ™. Allt du behöver göra för att ha möjlighet att vara den lyckliga personen som får 10 000 kronor i rabatt är att anmäla dig i formuläret intill. 


Det finns många fördelar med att genomgå en behandling med den osynliga tandställningen Invisalign ™ på Aqua Dental:


- Tandställningen är flexibel och anpassningsbar.

- De genomskinliga skenorna är nästintill osynliga.

- Behandlas av några av landets främsta specialisttandläkare.

- Med hjälp av ett avancerat 3D-system kan du se resultatet innan du påbörjar behandlingen.


Det är möjligt att anmäla sig till tävlingen i 24 timmar efter att Mondo har hoppat. Du bokar lättast en tid genom vår onlinebokning eller via telefon 010 - 188 00 00

Våra kliniker

Vi har 24 kliniker i Sverige och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda dig en tid så snabbt som möjligt. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Åre, Östersund och Karlstad.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill boka tid är du varmt välkommen att ringa vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.  


Telefontider

Måndag - Torsdag: 07:30 - 19:00

Fredag: 07:30 - 16:30 
Lördag - Söndag: 08:00 - 16:00Du är varmt välkommen att besöka någon av våra kliniker. Om du planerar att gå förbi en klinik rekommenderar vi att du ringer först för att se att kliniken är öppen då öppettiderna kan variera. 

Välj stad