Published January 7th, 2016 by Admin, categorized under Featured, Tandimplantat.

Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo.

Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat från några av Sveriges mest erfarna tandläkare. De 30 första som anmäler sig får en gratis konsultation!

I Stockholm: anordnar vi vårt nästa Öppet Hus lördagen den 19/8 mellan 10:00-15:00 på vår klinik i Hammarby Sjöstad

I Göteborg:  anordnar vi vårt nästa Öppet Hus lördagen den 19/8 mellan 10:00-15:00 på vår klinik i Göteborg City på Östra hamngatan.

På plats kommer våra erfarna tandläkare berätta mer om tandimplantat och proteser som metoder för att ersätta förlorade tänder.

 Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Vår erfarenhet lönar sig för dig

Eftersom tandimplantat är ett avancerat ingrepp är det viktigt att välja en erfaren och specialiserad tandläkare eftersom det ökar chansen till en lyckad behandling. På Aqua Dental har vi därför samlat några av Sveriges främsta specialister på tandimplantat som du kan få träffa under våra öppna hus.

Några av Aqua Dentals specialister:

Amer Hot: Aqua Dentals dentala chef som är övertandläkare och specialist i oral protetik (tandimplantatbehandlingar och proteser).

Ulf Palo: Specialicerad implantatkirurg och en av Stockholms mest meriterade på området.

Jan Ekenbäck: En av nestorerna i tandimplantatbranschen som både forskat, skrivit läroböcker och utbildat tusentals tandläkare inom området på Karolinska Institutet.

Payam Farzad: Övertandläkare och specialisttandläkare inom käkkirurgi med internationell erfarenhet och som publicerat en mängd vetenskapliga artiklar på ämnet.

Under de här dagarna kommer vi också bjuda på en implantatskonsultation samt konsultation kring implantat och en 3d panoramaröntgen värd 2000 kr. Vi kommer även att bjuda på lite lättare tilltugg och dryck. Läs mer om tandimplantatbehandlingar här

Vill du få hjälp av våra duktiga tandläkare men har långt att resa? Aqua Dental erbjuder resebidrag på upp till 5 000 kronor beroende på behandling.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

  Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer