resultatet

Öppet hus – Tandimplantat

Postat av admin, kategoriserat under Featured, Tandimplantat.

Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental!

Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo.

Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat från några av Sveriges mest erfarna tandläkare. De 30 första som anmäler sig får en gratis konsultation!

I Stockholm: anordnar vi vårt nästa Öppet Hus lördagen den 10/12 mellan 10:00-15:00 på vår klinik i Hammarby Sjöstad

I Göteborg:  anordnar vi vårt nästa Öppet Hus lördagen den 21/1 mellan 10:00-15:00 på vår klinik i Göteborg City på Östra hamngatan.

På plats kommer våra erfarna tandläkare berätta mer om tandimplantat och proteser som metoder för att ersätta förlorade tänder.

Fyll i formuläret om du vill vara bland de 30 första som får en fri implantatskonsultation (värde 2000) under vårt Öppet Hus

Ditt telefonnummer

Din epost

 

Vår erfarenhet lönar sig för dig

Eftersom tandimplantat är ett avancerat ingrepp är det viktigt att välja en erfaren och specialiserad tandläkare eftersom det ökar chansen till en lyckad behandling. På Aqua Dental har vi därför samlat några av Sveriges allra främsta specialister på tandimplantat som du kan få träffa under våra öppna hus.

Några av Aqua Dentals specialister:

Amer Hot: Aqua Dentals dentala chef som är övertandläkare och specialist i oral protetik (tandimplantatbehandlingar och proteser).

Ulf Palo: Specialicerad implantatkirurg och en av Stockholms mest meriterade på området.

Jan Ekenbäck: En av nestorerna i tandimplantatbranschen som både forskat, skrivit läroböcker och utbildat tusentals tandläkare inom området på Karolinska Institutet.

Måns Jungner: Övertandläkare specialicerad på avancerade käkkirurgiska ingrepp som även undervisar på Karolinska Institutets tandläkarutbildning.

Payam Farzad: övertandläkare och specialisttandläkare inom käkkirurgi med internationell erfarenhet och som publicerat en mängd vetenskapliga artiklar på ämnet.

Under de här dagarna kommer vi också bjuda på en implantatskonsultation samt konsultation kring implantat och en 3d panoramaröntgen värd 2000 kr. Vi kommer även att bjuda på lite lättare tilltugg och dryck. Läs mer om tandimplantatbehandlingar här:

Vill du få hjälp av våra duktiga tandläkare men har långt att resa? Aqua Dental erbjuder resebidrag på upp till 5 000 kronor beroende på behandling.

 

Liknande nyheter

 • resultatet

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

 • Tandläkare Göteborg

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, både via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan  9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt… Läs mer

 • aqua_dental-ostermalm

  Ta en tur på en av våra kliniker

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.