Länge leve leendet

Vi som jobbar inom tandvården vet att äldre behöver gå till tandläkaren betydligt oftare än yngre, dessutom tenderar vårdbehovet vara större och mer avancerat vid varje besök. Samtidigt har äldre ofta lägst ekonomiska marginaler. Därför är det rimligt att det allmänna tandvårdsbidraget också speglar detta.

 

65+Reformen är ett initiativ från oss på Aqua Dental som syftar till att utöka tandvårdsbidraget för landets pensionärer med 1000 kronor per år. Vi vet vikten av att upprätthålla en långsiktigt god munhälsa och vilken påverkan det kan ha på vår allmänna tillvaro.


Få 1000 kr i extra tandvårdsbidrag i dag

Tandvård är ofta brådskande och politik går inte alltid lika snabbt. Därför kommer vi på Aqua Dental gå före och bistå med ett eget tandvårdsbidrag på just 1000 kronor fram tills årets sista dag. Detta är ett engångsbidrag och gäller alla 65 år eller äldre, nya som befintliga patienter, och som inte har nyttjat bidraget tidigare. Det extra tandvårdsbidraget kommer finnas registrerat per automatik i din journal när du besöker oss. Du kan som vanligt boka tid online eller genom att ringa oss på oss på 010 - 188 00 00.

PS. Glöm inte att skriva under förslaget på reformen.se om du vill att politiken ska ta efter och göra det extra tandvårdsbidraget till verklighet.

*Detta erbjudande är ej aktivt längre, gällde endast under 2022. 

Så kan du vara med och göra skillnad

Skriv på

Vi kan göra skillnad tillsammans. 65+Reformen är en namninsamling för att öka det allmänna tandvårdsbidraget med ytterliggare 1000 kronor. Gör din röst hörd! Börja med att skriva under reformen här.  

Följ oss i sociala medier

Tillsammans kan vi lyfta den här viktiga frågan inför valet. Följ oss på Facebook och Instagram, håll dig uppdaterad och var med på resan mot en mer jämlik tandvård. 

Dela med dina vänner

En undersökning från Novus visar att hela 75 % av svenskarna tycker att dagens tandvårdsbidrag är för lågt för våra äldre. För att få genomslag behöver vi samarbeta. Dela reformen med dina vänner och familj för att få fler att skriva på. 

Gör din röst hörd 

Stödet för ett höjt tandvårdsbidrag är starkt. Gå med i Facebookgruppen och delta i debatten. Gör din röst hörd och var med och skapa förändring. 


Vi står bakom 65+Reformen


Vi på Aqua Dental tycker att det allmänna tandvårdsbidraget är för lågt för våra äldre och att de förtjänar tusen kronor extra varje år. Här kan du se några av dem som står bakom reformen.

Björn Klinge

Björn Klinge, övertandläkare och internationellt erkänd senior professor i parodontologi, forskar bland annat om kopplingen mellan inflammation i munnen och hjärt-kärlsjukdomar.

"Det tas en del initiativ när det gäller förändringar i tandvårdsstöd, men det händer ju ingenting! Här har vi ett konkret förslag. Skriv under det."

Artur Ringart

Artur Ringart, en av Sveriges främsta tv-profiler, ställer sig bakom och har skrivit under 65+Reformen.

"Att prioritera våra pensionärers tandvård och munhälsa, kommer inte bara lyfta livskvaliteten utan även verka preventivt för framtida hälsa"

Suzanne Axell

Suzanne Axell, folkkär tv-programledare, med över 600 inspelade tv-program om folkhälsa. Nu ställer hon sig bakom initiativet och skriver under 65+Reformen.

"Jag vet att ökad stöd för landets pensionärer är viktigt, nödvändigt och självklart"

Skriv under 65+Reformen