Nu öppnar vi kliniken bara för dig

En dag som kan förändra ditt liv 

Vi vet av erfarenhet, att tandlöshet har många och svåra konsekvenser för våra patienter. Att man lider av kronisk smärta, har svårigheter med att äta och tugga, oro och rädsla inför sitt besök är några av de saker som våra patienter delar.

Vi brinner för att hjälpa just dig, men att våga ta klivet och komma i gång med sin behandling är en utmaning.

Därför har vi tagit fram ett unikt koncept som underlättar just detta. Det är ett skräddarsytt tillfälle där vi öppnar upp kliniken för konsultationer och  du får chansen att i din egen takt lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig. Vårt mål med detta tillfälle är att du ska få all information och fakta du behöver för att tillsammans med oss ta klivet mot ett rikare liv.

 

Under dessa konsultationstillfällen får du möjlighet att träffa en specialisttandläkare, genomgå en undersökning där det om det behövs tas röntgenbilder och prata igenom ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förhoppningar. 


Är du intresserad av att delta på ett sådant besök? Har du frågor eller vill du veta mer? Fyll i formuläret eller ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. 

 
Vi hälsar dig varmt välkommen till öppet hus på Aqua Dental, 


Amer Hot, 
Specialisttandläkare inom Oral protetik

 

Anmäl dig till nästa konsultationstillfälle här  

Är du intresserad av tandimplantat, vill ställa frågor och komma på en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Vi hälsar dig varmt välkommen till öppet hus hos Aqua Dental


När du kommer på ett konsultationstillfälle hos oss på Aqua Dental får du träffa några av landet främsta implantattandläkare. Alla legitimerade tandläkare får arbeta med och fästa tandimplantat, men lyckandefrekvensen är avsevärt mycket större hos erfarna specialister. Din bästa garanti för ett lyckat, komplikationsfritt och hållbart slutresultat är därför att välja en tandläkare som har lång erfarenhet och som regelbundet arbetar med tandimplantat. En tandläkare med erfarenhet kan dessutom bedöma vilken behandling som passar dina förutsättningar bäst.


Möt våra tandläkare - här kan du läsa mer om Amer Hot och våra tandläkare specialistkliniken. 

“Aqua Dental förändrade allt – det känns som jag fått tillbaka mitt liv.”

– Toumo, patient på specialistkliniken

För att du ska få ut det mesta av ditt besök


Här är tre punkter som du kan tänka på inför ditt första besök för tandimplantat:


Förbered dina medicinska uppgifter:

Ta med detaljer om din medicinska historia, inklusive eventuella mediciner du tar, tidigare sjukdomar eller operationer. Det är viktigt för tandläkaren att känna till dessa uppgifter för att garantera säkerheten, effektiviteten och hållbarheten av proceduren.


Ställ frågor:

Skriv ner alla frågor du har om proceduren och ta med dig till ditt besök. Inga frågor är för stora eller för små. Att ha en tydlig förståelse för vad proceduren innebär kan hjälpa till att minska ångest och oro.


Ha realistiska förväntningar:

Tandimplantat är en komplex procedur som kan ta månader att slutföra. Var tålmodig och förstå att det kan ta tid att se det slutliga resultatet. Kom ihåg att det är normalt att känna sig nervös inför ett tandimplantatbesök. Din tandläkare är där för att hjälpa dig och se till att du känner dig så bekväm som möjligt under hela processen.

Så går det till 

Boka din plats

Gör en intresseanmälan till ett konsultationstillfälle genom att fylla i formuläret. Våra rådgivare kommer då att ringa upp dig för att berätta mer och boka en tid som passar dig. 

Skräddarsytt möte med en implantattandläkare

Under ditt konsultationstillfälle får du träffa några av våra främsta implantattandläkare. De kommer att berätta för dig om hur behandlingen går till, ge ett tidsperspektiv, prata om dina förutsättningar och förväntningar. Du får dessutom möjlighet att ställa frågor och berätta om det är något som oroar dig.

Undersökning och röntgen

Under din konsultation kommer tandläkaren även att göra en undersökning för att se över ditt behov. Om det är berättigat tas även en panoramaröntgen (OPG) vid samma tillfälle för att få en fullständig bild av ditt behandlingsbehov så att en behandlingsplan kan sättas upp. 

Planering och prissamtal

Tandläkaren berättar även i stora drag om hur din eventuella behandling skulle gå till för att du ska få en rättvis bild att ta ställning till. I slutet av konsultationen kommer tandläkaren även informera om prisbilden. Vårt mål är att när du lämnar ditt besök ska du ha tillräckligt med information för att ta ett välgrundat beslut. 

Nästa steg

Konsultationen är helt fri från förpliktelser och du kan efteråt gå hem och fundera över hur du vill göra. Vill du genomgå en tandimplantatbehandling är nästa steg en omfattande undersökning av situationen i munnen, sedan kan eventuella förbehandlingar påbörjas.

Låt oss skräddarsy din behandling 

Självklart, låt oss prata mer personligt om hur tandimplantat kan göra en verklig skillnad i ditt liv.
Tänk dig friheten att kunna tugga dina favoriträtter, dela ett skratt och le utan att känna dig självmedveten om ditt leende. Det är den typen av förändring som tandimplantat kan ge. De fungerar och känns som dina naturliga tänder, vilket gör att du kan leva ditt liv fullt ut utan att behöva oroa dig för din munhälsa.

Men det handlar inte bara om utseende och bekvämlighet. Tandimplantat hjälper till att bevara din käkbenstruktur, skydda dina kvarvarande naturliga tänder och hålla ditt leende hälsosamt i längden. De är designade för att vara en del av dig i många år framöver, vilket ger dig tryggheten att veta att ditt leende är byggt för att hålla.
Att få tandimplantat är mer än bara en behandling. Det är en investering i dig själv och din framtid. Så även om vägen till tandimplantat kan kännas lång, kommer belöningen att vara väl värd ansträngningen.

Vill du vara med på nästa öppet hus? Anmäl dig här