Är tandimplantat rätt för dig?

Ta reda på om tandimplantat är rätt för dig

Under året fortsätter vi att rikta in oss på behandlingar med tandimplantat. Vi erbjuder just nu olika konsultationstillfällen där får du möjlighet att  träffa några av landets mest erfarna implantattandläkare. Under dessa konsultationstillfällen får du möjlighet att tillsammans med tandläkaren prata om ditt vårdbehov, dina besvär, förväntningar och förutsättningar. Under konsultationen görs en första undersökning och du får även möjlighet att ställa frågor och titta på en ungefärlig prisbild. En konsultation hos en allmäntandläkare kostar från 500 kronor. 

Om du inte vill komma till våra kliniker finns det möjlighet att boka en tid hos onlinetandläkaren och få svar på dina frågor om tandimplantat. Boka din tid hos onlinetandläkaren här

Så går ett konsultationen till 

Föranmälan till konsultationstillfälle

Om du är intresserad av en konsultation om tandimplantat på våra konsultationstillfällen börjar du med att fylla i formuläret. Vi kommer sedan att ringa upp dig och boka en plats. 

Undersökning och behov

Under konsultationen görs en undersökning för att se över din förutsättningar och ditt behov. Om det är berättigat tas även en panoramaröntgen. 

Planering, tidsperspektiv och priser

Tandläkaren kommer även att informera om hur en behandling skulle se ut och ge ett tidsperspektiv för att ge en rättvis bild av behandlingen. Tandläkaren kommer även att ge dig information om prisbilden. 

Minska första steget med onlinekonsultation

Konsultationen är fri från förpliktelser och du får efteråt välja hur du vill göra. Om de känns som att det är ett för stort att boka in ett konsultationstillfälle ervjuder vi även onlinekonsultationer där du får träffa en tandläkare via din mobil eller dator som kan svara på dina frågor kring tandimplantat.