Kostnadsfri konsultation

Ta enkelt reda på om tandimplantat är rätt för dig

Under året fortsätter vi att rikta in oss på behandlingar med tandimplantat. Vi erbjuder just nu kostnadsfria konsultationstillfällen där får du möjlighet att  träffa några av landets mest erfarna implantattandläkare. Förutom att du får möjlighet att ställa frågor till tandläkarna får du även en kostnadsfri konsultation (värde 2000 kronor) där tandläkaren gör en undersökning, går igenom dina individuella förutsättningar och besvarar dina frågor. 


Antalet platser på dessa konsultations tillfällen är begränsade och föranmälan krävs. 

 

Kommande tillfällen i Stockholm: 

9 januari, 23 januari och 6 februari

 

Kommande tillfällen i Göteborg: 

2 januari, 16 januari och 13 februari


Om du inte vill komma till våra kliniker finns det möjlighet att boka en tid hos onlinetandläkaren och få svar på dina frågor om tandimplantat. Boka din tid hos onlinetandläkaren här

Boka din plats på kommande konsultationstillfälle och få en kostnadsfri konsultation (värde 2000 kr). Fyll i formuläret så kommer vi att kontaka dig inom kort. Eller om du föredrar ring oss på 010 - 188 00 00

Onlinekonsultation kan vara ett första steg 

För många kan det kännas svårt att ta det första steget och uppsöka tandvården. Men om du saknar tänder och funderar på vilket alternativ för att ersätta dem som är bäst för dig är det viktigt att inte skjuta problemet framför dig. 

Vi hjälper dig att göra det första steget mindre jobbigt. Boka tid hos onlinetandläkaren helt kostnadsfritt för ett första möte så kommer du att få hjälp att ta nästa steg.

Så går ett konsultationen till 

Föranmälan till konsultationstillfälle

Om du är intresserad av en konsultation om tandimplantat på våra konsultationstillfällen börjar du med att fylla i formuläret. Vi kommer sedan att ringa upp dig och boka en plats. 

Undersökning och behov

Under konsultationen görs en undersökning för att se över din förutsättningar och ditt behov. Om det är berättigat tas även en panoramaröntgen. 

Planering, tidsperspektiv och priser

Tandläkaren kommer även att informera om hur en behandling skulle se ut och ge ett tidsperspektiv för att ge en rättvis bild av behandlingen. Tandläkaren kommer även att ge dig information om prisbilden. 

Minska första steget med onlinekonsultation

Konsultationen är fri från förpliktelser och du får efteråt välja hur du vill göra. Om de känns som att det är ett för stort att boka in ett konsultationstillfälle ervjuder vi även onlinekonsultationer där du får träffa en tandläkare via din mobil eller dator som kan svara på dina frågor kring tandimplantat.

Anmäl dig här