Kostnadsfri konsultation

Ta enkelt reda på om tandimplantat är rätt för dig

Under året fortsätter vi att rikta in oss på behandlingar med tandimplantat. Vi erbjuder just nu kostnadsfria konsultationstillfällen där får du möjlighet att  träffa några av landets mest erfarna implantattandläkare. Förutom att du får möjlighet att ställa frågor till tandläkarna får du även en kostnadsfri konsultation (värde 2000 kronor) där tandläkaren gör en undersökning, går igenom dina individuella förutsättningar och besvarar dina frågor. 


Antalet platser på dessa konsultations tillfällen är begränsade och föranmälan krävs. 


Kommande tillfällen i Stockholm: 

2 april


Kommande tillfällen i Göteborg: 
12 mars


Om du inte vill komma till våra kliniker finns det möjlighet att boka en tid hos onlinetandläkaren och få svar på dina frågor om tandimplantat. Boka din tid hos onlinetandläkaren här

Tandimplantat på Aqua Dental

Tandimplantat är ett omfattande ingrepp och om du ska genomgå en tandimplantat behandling är det viktigt att välj en erfaren tandläkare. Den bästa garantin för en lyckad behandling med ett hållbart resultat är att välja en specialisttandläkare som har lång erfarenhet, stor kunskap och som sätter många tandimplantat. För att kunna erbjuda dig den bästa möjliga vården har vi på Aqua Dental samlat några av Sveriges främsta och erfarna implantattandläkare. 

Alla legitimerade tandläkare får utföra behandlingar tandimplantat menhos en erfarna implantattandläkare som mer eller mindre uteslutande arbetar med tandimplantat är lyckandefrekvensen betydligt högre än hos de som enbart arbetar med tandimplantat ibland. 

På Aqua Dental arbetar vi endast med material från stora och välrenommerade tillverkare, vi har även egna tandtekniska laboratorium för att säkerställa en hög kvalitet genom hela processen. 

Så går ett konsultationen till 

Föranmälan till konsultationstillfälle

Om du är intresserad av en konsultation om tandimplantat på våra konsultationstillfällen börjar du med att fylla i formuläret. Vi kommer sedan att ringa upp dig och boka en plats. 

Undersökning och behov

Under konsultationen görs en undersökning för att se över din förutsättningar och ditt behov. Om det är berättigat tas även en panoramaröntgen. 

Planering, tidsperspektiv och priser

Tandläkaren kommer även att informera om hur en behandling skulle se ut och ge ett tidsperspektiv för att ge en rättvis bild av behandlingen. Tandläkaren kommer även att ge dig information om prisbilden. 

Minska första steget med onlinekonsultation

Konsultationen är fri från förpliktelser och du får efteråt välja hur du vill göra. Om de känns som att det är ett för stort att boka in ett konsultationstillfälle ervjuder vi även onlinekonsultationer där du får träffa en tandläkare via din mobil eller dator som kan svara på dina frågor kring tandimplantat.

Anmäl dig här