Kostnadsfri konsultation för tandimplantat

Välkommen på öppet hus

Vi fortsätter att satsa på tandimplantat och välkomnar dig till vårt nästa öppet hus. Här får du träffa några av landets mest erfarna tandläkare inom ersättning av förlorade tänder. På plats får du även en kostnadsfri konsultation (värde 2000 kronor) där tandläkaren går igenom dina förutsättningar och ger dig svar på alla dina frågor.


Observera att det är ett begränsat antal platser och att föranmälan krävs. Fyll i formuläret eller ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. 


Kommande öppet hus i Stockholm: 

5 mars


Kommande öppet hus i Göteborg: 

12 februari

Är du intresserad av tandimplantat, vill ställa frågor och komma på en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Tandimplantat på Aqua Dental

Eftersom tandimplantat är ett avancerat ingrepp är det viktigt att välja en erfaren och specialiserad tandläkare då det ökar möjligheterna till en lyckad behandling. På Aqua Dental har vi som målsättning att erbjuda den bästa och tryggaste tandvården därför har vi samlat några av Sveriges främsta och mest erfarna implantattandläkare.

Alla legitimerade tandläkare får arbeta med och fästa tandimplantat, men lyckandefrekvensen är avsevärt mycket större hos erfarna specialister. Din bästa garanti för ett lyckat, komplikationsfritt och hållbart slutresultat är därför att välja en tandläkare som har lång erfarenhet och som regelbundet arbetar med tandimplantat. En tandläkare med erfarenhet kan dessutom bedöma vilken behandling som passar dina förutsättningar bäst.

Det är även viktigt att tandläkaren använder implantat av högkvalitet. På Aqua Dental använder vi endast material från stora och välrenommerade tillverkare för att maximera dina chanser för ett lyckat resultat. Förutom att några av landets främsta implantattandläkare arbetar hos oss på Aqua Dental arbetar Jan Ekenbäck som kvalitetsansvarig parallellt med sitt uppdrag på Karolinska Institutet. Jan Ekenbäck har lång erfarenhet, har forskat, skrivit läroböcker och utbildats hundratals tandläkare inom tandimplantat.

Så går ett öppet hus till 

Boka din plats

Gör en intresseanmälan till kommande öppet hus genom att fylla i formuläret. Vi kommer då att ringa upp dig för att boka en plats. I och med Covid-19 och Folkhälsomyndighetens riktlinjer erbjuder vi nu enskilda konsultationer istället för öppna hus.

Specialister och information

Under din konsultation får du träffa några av våra främsta implantattandläkare. De kommer att berätta för dig om hur en behandling går till, ge tidsperspektiv och olika alternativ. Du får dessutom möjlighet att ställa frågor och berätta om dina förväntningar.

Undersökning och röntgen

Under din konsultation kommer tandläkaren även att göra en lättare undersökning för att se över ditt behov och dina förutsättningar. Om det är berättigat tas även en panoramaröntgen (OPG) vid samma tillfälle.

Planering och prissamtal

Tandläkaren berättar även i stora drag om hur din eventuella behandling skulle gå till för att du ska få en rättvis bild att ta ställning till. I slutet av konsultationen kommer tandläkaren även informera om prisbilden.

Nästa steg

Den kostnadsfria konsultationen är helt fri från förpliktelser och du kan efteråt gå hem och fundera över hur du vill göra. Vill du genomgå en tandimplantatbehandling är nästa steg en omfattande undersökning av situationen i munnen, sedan kan eventuella förbehandlingar påbörjas.

Möjlighet till onlinekonsultation

Om du tillhör en riskgrupp för Covid-19 eller om du inte känner dig redo att ta steget fullt ut erbjuder vi även onlinekonsultationer. Du får under 20 minuter träffa en tandläkare i din mobil eller dator. Du kan berätta om dina problem, få rådgivning och information gällande tandimplantat. Under mötet kan du med hjälp av både foto och video visa din problematik.

Anmäl dig här