Kostnadsfri konsultation för tandimplantat

Välkommen på öppet hus

Vi fortsätter att satsa på tandimplantat och välkomnar dig till vårt nästa öppet hus. Här får du träffa några av landets mest erfarna tandläkare inom ersättning av förlorade tänder. På plats får du även en kostnadsfri konsultation (värde 2000 kronor) där tandläkaren går igenom dina förutsättningar och ger dig svar på alla dina frågor.


Observera att det är ett begränsat antal platser och att föranmälan krävs. Fyll i formuläret eller ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. 

 

Kommande öppet hus i Stockholm: 

7 november och 5 december

 

Kommande öppet hus i Göteborg: 

17 oktober, 14 november och 12 december

Är du intresserad av tandimplantat, vill ställa frågor och komma på en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Så går en konsultation till 

I korthet

 Inga förpliktelser 
 Helt kostnadsfritt (värde 2000 kronor)
 Få all information du behöver
 Ställ alla dina frågor

Din konsultation inleds med en undersökning av dina tänder och din mun, och kompletteras vanligtvis med en panoramaröntgen för att få en fullständig bild över dina förutsättningar och behov. Tandläkaren kommer gå igenom resultatet och berätta hur en eventuell behandling skulle gå till i ditt fall. Givetvis kommer det även finnas tid för frågor gällande behandlingen och dess pris. Det viktigaste med konsultationen är att du känner att du har all information du behöver när du lämnar kliniken.

Då tandimplantat är ett avancerat ingrepp är det viktigt att välja en erfaren och specialiserad tandläkare eftersom det ökar chansen till en lyckad behandling. På Aqua Dental har vi därför samlat några av Sveriges främsta tandläkare och specialister på tandimplantat som du får träffa under våra öppna hus. 

Anmäl dig här