Kostnadsfri konsultation för tandimplantat

Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. 

Kostnadsfria konsultationer

På grund av Folkhälsomyndighetens riktlinjer angående coronaviruset och folksamlingar har vi valt att ställa in kommande öppet hus. Vi vet dock att behovet av tandvård inte försvinner trots att samhället stannar upp.


Därför hjälper vi dig gärna att boka in en enskild konsultation hos både i Stockholm och Göteborg. Självklart med samma fördelar som att du besökte ett öppet hus. Så ta chansen att ta reda på om tandimplantat kan vara ett alternativ för dig och få svar på alla dina frågor.


Ring oss på 010-188 00 00 för att boka en konsultation eller fyll i formuläret så hör vi av oss.Besöket i korthet:

- Inga förpliktelser
- Kostnadsfri konsultation (värde 2000 kronor)
- Träffa några av Sveriges mest erfarna tandläkare
- Få svar på alla dina frågor
- Få tillbaka tuggförmågan och ditt leende

Är du intresserad av tandimplantat, vill du ställa frågor eller boka tid för en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Allt du behöver veta inför konsultationen:

Finns det någon åldersgräns?

Nej det finns ingen övre åldersgräns för att ersätta förlorade tänder med tandimplantat. Den undre åldersgränsen är enbart att du bör ha vuxit klart för att fästa tandimplantat. 

Är konsultationen verkligen kostnadsfri?

Ja, din konsultation är helt kostnadsfri och inte kopplad till några förpliktelser. Du bokar din plats under konsultationsdagen och får där ett kostnadsförslag att ta ställning till om du vill fortgå med en behandling.

Varför är det viktigt med erfarenhet?

Att välja att behandlas av en erfaren tandläkare är viktigt för behandlingens slutresultat. En tandläkare som sätter många implantat och som har lång erfarenhet har en mycket högre lyckandefrekvens än genomsnittet.


Varför ska jag välja tandimplantat?

Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat har många fördelar. En av de största är att de fästs i tandbenet. Förutom att du slipper oroa dig för att de ska lossna, stimulerar de även käkbetet, likt en riktig tand. 

Så går en konsultation till 

Då tandimplantat är ett avancerat ingrepp är det viktigt att välja en erfaren och specialiserad tandläkare eftersom det ökar chansen till en lyckad behandling. På Aqua Dental har vi därför samlat några av Sveriges främsta specialister på tandimplantat som du kan få träffa under våra öppna hus. Förutom att du får träffa tandläkarna och ställa frågor till dem kommer du även att bokas in för en individuell konstnadsfri konsultation på plats. 

Din konsultation inleds med en undersökning av dina tänder och din mun. Detta för att ta reda på dina individuella förutsättningar och behov. Denna undersökning kompletteras alltid med en panoramaröntgen. Tandläkaren kommer även att berätta för dig om hur din eventuella behandling skulle gå till och vid slutet av konsultationen kommer du även få mer information om priser.

Anmäl dig för en kostnadsfri konsultation här