Nu öppnar Aqua Dental Express, Sveriges smartaste tandläkarklinik där allting sker på dina villkor. Boka en tid när du själv vill ha den och slipp långa väntetider och flertalet återbesök. 

Konceptet för den nya kliniken Aqua Dental Express ser annorlunda ut än på de flesta tandläkarkliniker, även våra andra kliniker. Genom ett helt unikt bokningssystem får tandläkarna möjlighet att ge varje patient den tid de behöver. Vår stora kapacitet gör det möjligt att nästan alltid få en tid samma dag. På hemsidan väljer du enkelt vilken dag du vill gå till tandläkaren och under vilken timma du vill att ditt besök ska börja, sedan pågår ditt besök så länge du och tandläkaren behöver, utan någon inplanerad sluttid. Detta förutsätter att patienten och den behandlande tandläkaren är överens om behovet av åtgärder och möjlighet till ett längre besök finns.
Du meddelas din exakta behandlingstid via sms 30 minuter innan den börjar. 
Här kan du boka din tid direkt! 

Alltid en tid med Aqua Dental Express

Ordet express kan låta som att det går snabbt och att behandlingen blir stressad. För oss är det precis tvärtom. Express för oss betyder att du alltid kan få en tid.

Vårt smarta bokningssystem gör dessutom att du nästan alltid kan få en tid samma dag som du bokar. Vår stora kapacitet gör att du här bokar en starttid, inte en tidslucka på 30 eller 60 minuter som du gör på vanliga tandläkarmottagningar. Här får du en starttid och sedan får behandlingen ta den tid den behöver. Om tandläkaren konstaterar att du behöver ytterligare åtgärder, oavsett om det gäller behandling hos tandhygienisten eller lagning av hål, slipper du boka en ny tid för återbesök. Om vi har möjlighet utför vi behandlingen direkt. 

Vi arbetar för att vara tillgängliga och alltid ha högsta kvalitet. Våra ledord är ”tandvård med kvalitet till rätt pris”. 

Besök oss på den nya revolutionerade kliniken mittemot Stockholm Centralstation, vasagatan 12

Boka din tid på Aqua Dental Express, klicka här
Läs mer om Sveriges smartaste tandläkarmottagning, klicka här


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.