Våra värderingar

Med målsättningen att erbjuda våra patienter den bästa och tryggaste tandvården ställer vi höga krav på hela vår verksamhet. 

Vår ambition är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård och se till att vi har landets mest nöjda patienter. Därför ställer vi mycket höga krav på oss själva och vår verksamhet.

 Vårt hållbara arbetssätt handlar om att verka förebyggande och långsiktigt, för att ge våra patienter resultat att glädjas åt länge. Aqua Dentals verksamhet grundas i våra tre värdeord; passion, tillgänglighet och kvalitet. Detta genomsyrar hela organisationen och fungerar som ledord i hur vi arbetar tillsammans och mot nya mål.


Passion

Vi gör allt med en stor passion för tandvård. Våra behandlingar utförs av medarbetare som har ett stort intresse för sitt yrkesområde. Kanske är det just vår passion för förbättring som gör att vi har vuxit från 27 till närmare 400 medarbetare. Vi vill helt enkelt att våra patienter ska tycka att det är lika roligt med tandvård som vi gör.


Tillgänglighet

Vi vill göra tandvården mer tillgänglig för alla och få fler att besöka tandläkaren för en god munhälsa. Därför är våra kliniker taktiskt placerade i olika områden i Stockholm och Göteborg som är lätta att ta sig till, i nära anslutning till kommunaltrafik.

På Aqua Dental erbjuder vi även tillgänglig tandvård 365 dagar om året, till och med på julafton. Vi vill påstå att vi har gett ordet Tillgänglighet en ny dimension genom generösa öppettider, varje dag om året från morgon till kväll. Dessutom är det samma pris oavsett veckodag, vilket innebär att du betalar samma pris oavsett om det är en tisdag eller lördag.

År 2019 lanserade vi även Onlinetandläkaren och blev därmed först i Sverige att erbjuda tandvård online. Här kan du träffa en tandläkare och få hjälp med bland annat rådgivning, konsultationer, behandlingsalternativ, läkemedel och bedömningar av ditt fall. Detta ökar tillgängligheten ytterligare för de patienter som vill ha hjälp och rådgivning men som kanske inte kan ta sig till en klinik med en gång.


Kvalitet

Att alltid leverera tandvård av högsta möjliga kvalitet är vår viktigaste prioritet och fokus. Vi arbetar med förebyggande tandvård och vill minimera risken för komplikationer och upprepade återbesök genom högkvalitativa behandlingar som håller länge. Patientsäkerhet och trygghet är viktigt för oss både innan, under och efter en behandling och därför arbetar vi endast med den främsta tandvårdspersonalen. Var fjärde på Aqua Dental är även verksam inom specialisttandvården där vi har några av landets mest erfarna specialister som levererar långsiktiga och kvalitativa resultat.


Aqua Dentals nya ägare

Aqua Dentals värderingar ligger till grund för en hållbar utveckling vad gäller både tandvården i samhället och vårt företags tillväxt. Vi tror att ett välmående företag speglar sig i utbudet gentemot våra patienter.

Sedan januari 2021 har Aqua Dental nya ägare i form av Novax. En av anledningarna till att Novax valde att investera i Aqua Dental var att vi delar värderingar om att tandvård gynnas av att bedrivas med passion, kvalitet och tillgänglighet.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.