En tandborste som gör gott

Vi på Aqua Dental vill att tandvården ska vara tillgänglig för alla. Det är dock inte självklart för alla att gå till tandläkaren, även om man upplever besvär. Därför har vi tagit fram en tandborste vars intäkter går till Stockholms eller Göteborgs Stadsmission som verkar för människor som lever i olika typer av utsatthet. Vi kallar den En tandborste som gör gott.

Det är lätt att ta tandvården för givet. Du får din regelbundna kallelse och du väljer själv om du vill gå på den utsatta tiden. Antagligen har du även rutiner för hur du sköter din mun, med daglig tandborstning morgon och kväll. Det finns däremot personer i vårt samhälle som av olika anledningar saknar dessa möjligheter. I botten handlar det ofta om en ekonomisk utsatthet och levnadsförhållanden som, på ett eller annat sätt, gjort att munhygienen inte kunnat prioriteras.  

En godare tandborste

Tanken är enkel; genom att du satsar på din egen munhälsa bidrar du till att personer som inte har råd att gå till tandläkaren får samma möjlighet. Du kan köpa tandborsten, som är tillverkad av bambu, på alla våra kliniker. Vad du betalar för den bestämmer du själv. 


Vem blir hjälpt?

Hela intäkten från tandborstarna går oavkortat till Stockholms eller Göteborgs Stadsmissions verksamhet. De verkar för ett mänskligare samhälle och bedriver till exempel stödboenden, akutboenden och sociala företag. De arbetar med att lindra akut nöd men också med möjligheter till långsiktig förbättring. Väljer du att skänka en gåva kommer pengarna alltså att öronmärkas för tandvård och via respektive Stadsmission gå till deltagare i deras verksamheter. Aqua Dental har tidigare haft samarbeten med Stockholms Stadsmission och arbetar aktivt för nya möjligheter i framtiden. Kanske väljer du att betala 35 kronor, som är tandborstens riktpris, men självklart kan du också välja att skänka exempelvis 200 kronor till Stadsmissionen. Du bestämmer.

För att betala för tandborsten swishar du till Stockholms Stadsmission på 123 559 51 52, eller Göteborgs Stadsmission på 9001702.

För mer frågor eller information är du välkommen att maila marknad@aquadental.se eller ring 010-188 00 00. Det går också bra att fylla i formuläret nedan så ringer vi upp dig inom kort. 

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy