Leg. tandläkare
Aqua Dental Express
servicecenter@aquadental.se
010 - 188 00 00

Matilda Durefalk började sin karriär som sjuksköterska med en examen från Karolinska Institutet 2008. Hon trivdes inom vården och med patienterna, men hon sökte efter djupare kunskap, mer hantverk och praktiskt arbete. Så hittade hon tandläkaryrket. Hon tog sin examen från Karolinska Institutet 2015.

Varför valde du att arbeta med konceptet Express?
– På vanliga kliniker är tidboken alltid full, och ändå ska akuta patienter pressas in. Detta gör att tandläkaren måste arbeta under stress och behandlingar måste delas upp vid flera tillfällen enbart på grund av tidsbrist. När jag hörde talas om det här nya konceptet ville jag verkligen prova det.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– I Express-konceptet har jag en patient i taget och tar in nästa först när jag är färdig. Jag upplever inte samma stress där jag är sen gentemot nästa patient och måste skjuta upp behandlingar för att jag inte hann mer.

Hur gör du för att patienterna ska känna sig väl omhändertagna?
– Som patient hos mig hoppas jag att du känner dig sedd. Jag vill hjälpa dig med dina önskemål men samtidigt vara den kunniga som kan råda dig till rätt val. Jag berättar gärna vad jag gör när jag arbetar för att minska risken för överraskningar.

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy