Undersökning och utredning 995 kr

Det första steget är att komma in på en undersökning, konsultation och utredning av din munhälsa. Just nu endast 995 kr och summan får du tillbaka vid behandling hos oss.


Vi stöttar dig

Vi vet att det kan vara svårt och jobbigt att ta tag i sin munhälsa. Därför finns vi här för att informera, stötta och vägleda dig i processen. Under en konsultation kommer du tillsammans med din tandläkare att diskutera dina önskemål, vårdbehov och en föreslagen behandlingsplan.


Räntefri avbetalning fr. 300 kr/mån

Om du väljer att gå vidare med en behandling har du möjlighet att lägga upp en avbetalning med fast månadskostnad på 300, 599 eller 999. Vi står för räntan!

Läs mer om villkoren här

Fyll i uppgifterna nedan hör vi av oss till dig inom kort.

Är det verkligen helt räntefritt?

Det stämmer, vi på Aqua Dental beskostar räntekostnaderna. Du som patient står för en uppläggningsavift på 149 eller 349 kr (beroende på belopp) samt en avi-avgift på 39 kr per månad som är inkluderad i den fasta månadskostnaden.

Kan flera behandlingar ligga under samma betalning?

Det går bra. Om du exempelvis gör en rotfyllning och sedan behöver behandlas med en tandkrona går kostnaderna att lägga på samma avbetalningskonto.

Vad innebär fast månadskostnad?

Du kan delbetala din tandvård hos oss räntefritt med fast månadskostnad från 300 kr/mån. En fast kostnad innebär att du alltid har samma kostnad varje månad oavsett behandling och summa. 

Kan jag slutbetala?

Ja, kontot har ingen bindningstid vilket innebär att du när som helst välja att göra en slutbetalning (eller betala in ett större belopp) utan extra kostnad. Annars pågår delbetalningen med den fasta månadskostnaden tills att avbetalningen är klar. 

Specialister på tandvårdsrädsla

Hos oss får du träffa några av Sveriges främsta och mest erfarna tandläkare inom tandvårdsrädsla, kirurgi och ersättning av förlorade tänder.

Varje år återskapar vi över 1000 nya leenden. Hos oss är du med andra ord i trygga händer.

Har du frågor?