Kostnadsfria konsultationer för tandimplantat

Ta chansen att träffa våra tandläkare och ta reda på om tandimplantat är en lämplig behandling för dig. 

Om du har förlorat tänder kan bettrehabilitering vara nödvändigt. Att välja tandimplantat som ersättningsalternativ har flertalet fördelar. Tandimplantat är en fast lösning som både stimulerar käkbenet och ger ett naturligt resultat. Boka tid för en konsultation direkt. 

Nu erbjuder vi på Aqua Dental kostnadsfria konsultationer för tandimplantat. Det är en fördelaktig behandling som kan ge dig både självförtroende, funktion och livsglädjen tillbaka. Att ersätta förlorade tänder är viktigt för ditt allmänna välmående.

Det finns inga ålderrestriktioner gällande tandimplantat och konsultationen är helt fri från förpliktelser. Du bokar in din tid och får under konsultationen ett kostnadsförslag från tandläkaren. Sedan är det upp till dig att välja om du vill gå vidare med behandlingen.

Hos oss på Aqua Dental arbetar många tandläkare som är specialiserade inom tandimplantat. Att välja en erfaren tandläkare som behandlare är viktigt för slutresultatet. En tandläkare som specialiserat sig på och arbetar mycket med tandimplantat och som har en lång erfarenhet har en betydligt högre lyckandefrekvens än den genomsnittliga behandlaren.

Boka en kostnadsfri konsultationen 

När du träffar tandläkaren kommer ni att prata om din problematik och ditt vårdbehov, dina förväntningar och dina individuella förutsättningar. Tandläkaren kommer att göra en undersökning av dina tänder och din mun. Undersökningen kompletteras dessutom av en panoramaröntgen. Du får även möjlighet att ställa frågor till tandläkaren samt får även veta hur en behandling går till. I slutet av din konsultation kommer du är att få information om priser att ta ställning till.

Information om artikeln

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.