Lediga onlinekonsultationer

Konstnadsfria konsultationer i din mobil eller dator

Tandimplantat är ett stort ingrepp och det kan vara svårt att våga ta det steget. Varför du kan vara i behov av en tandimplantatsbehandling varierar och varje patients behov är individuellt. Därför vill vi hjälpa dig att ta reda på om tandimplantat är det bästa alternativet för dig. 

Vi vill hjälpa dig genom att erbjuda en onlinekonsultation där du får träffa några av Sveriges mest erfarna implantattandläkare. Konsultationen är 20 minuter lång och du får under mötet möjlighet att berätta om dina problem, få mer djupgående information om tandimplantat och prata om förutsättningar och förväntnignar. Under mötet har du även möjlighet att med hjälp av video och foto visa dina problem. 


Om du efter konsultationen går vidare med behandlingen får du rabatt på 1000 kronor på din behandling. Vid frågor kontakta oss på 010 - 188 00 00 så hjälper vi dig.

Är tandimplantat rätt alternativ för mig?

Ingen åldersgräns

 När det gäller tandimplantat finns det ingen övre åldersgäns för att få genomgå behandlingen. Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat är en bra och hållbar behandlingsmetod. Det finns egentligen inte en undre åldersgräns heller, det enda är patienten bör har vuxit klart innan behandlingen påbörjas.

Inga förpliktelser 

Ja. Din onlinekonsultation är helt kostnadsfri. Det finns inga dolda avgifter eller kostnader. Onlinekonsultationen är heller inte kopplad till några förpliktelser. Du bokar din tid och har sedan mötet med tandläkaren direkt i din mobil eller dator. Efter det bestämmer du dig för om du vill gå vidare eller inte. 

Därför är erfarenhet viktigt

Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat har många fördelar. För att få ett så bra slutresultat som möjligt är det viktigt att välja en tandläkare med stor kunskap.  En erfaren tandläkare som sätter många implantat har en högre lyckandefrekvens än andra.

Nästa steg 

Om du och tandläkaren du träffat på din onlinekonsultation kommer överens om att tandimplantat är rätt för dig är nästa steg att boka in en undersökning och panoramaröntgen. Efter detta steg kommer du även att få ett kostnadsförslag att ta ställning till. 

Vanliga frågor

Vad priset för en tandimplantsbehandling är varierar från patient till patient. Det är många olika faktorer som påverkar priset, bland annat behandlingens omfattning och komplexitet och vilka tänder som ska ersättas.

>> Läs mer om priserna för tandimplantat här.

Ett tandimplantat är en titanskruv som fästs i käkbenet och vars funktion är att ersätta tandens rot. Beroende på hur många tänder som ska ersättas kan sedan en krona fästas på implantatet, om flera tänder i rad ska ersättas fästs istället en bro på flera implantatskruvar.

Hur lång tid en behandling med tandimplantat tar är individuellt och varierar mellan patienter. Det är flera olika faktorer som spelar in i behandlingens längd, exempelvis om tändernas behöver dra ut, om någon förbehandling krävs, hur omfattande ingreppet är, vilka tänder som ska ersättas och även biologiska faktorer hos patienten gällande eventuella sjukdomar och läkningsprocesser påverkar behandlingens tid. När en tandläkare har undersökt hur situationen ser ut i din mun får du även en uppskattad behandlingstid. 

Alla människor uppfattar smärta på olika sätt, därför varierar detta från patient till patient. Den generella uppfattningen är att behandlingen gör mindre ont än vad de flesta patienter har förväntat sig. 

Ja, tandimplantat ingår i högkostnadsskyddet.

Vi är anslutna till Försäkringskassan. Det betyder att du som patient kan använda ditt allmäna tandvårdsbidrag hos oss och att din tandimplantatsbehandling täcks av högkostnadsskyddet.

Våra kliniker

Vi finns på fjorton olika adresser i Stockholm och du träffar duktiga tandhygienister på alla kliniker.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill boka tid är du varmt välkommen att ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00.  


Telefontider

Måndag - torsdag: 07:00 - 20:30

Fredag: 07:00 - 17:00 
Lördag: 07:30 - 16:00
Söndag: 07:30 - 16:00

Välj stad

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.