Välkommen till din tandläkare i Skåne


I Skåne har vi på Aqua Dental fyra kliniker. Två i Malmö, i Hansa och Triangeln och två i Helsingborg på Kullagatan och Järnvägsgatan. Aqua Dentals kliniker har alla centrala adresser för att vara tillgängliga för våra patienter. Det ska vara enkelt att gå till tandläkaren. Här hos oss på Aqua Dental, din tandläkare i Skåne, erbjuder vi tillgänglig tandvård av hög kvalitet i kombination med ett personligt bemötande. 


Vi vet att många drar sig för att besöka tandvården och att ett tandläkarbesök inte är det roligaste som finns. Det är något som måste bli gjort. Men vårt uppdrag är ge dig den bästa möjliga tandvården oavsett om du är i behov av akut tandvård, årliga kontroller, förebyggande behandlingar, estetisk tandvård eller specialistvård. 


På Aqua Dental har vi ett brett tandvårdsutbud och  kompletterar vår allmäntandvård med en omfattande specialistverksamhet. 

Varmt välkommen till din tandläkare i Skåne!

Allmäntandvård

Regelbunden tandvården är viktigt för att skapa rätt förutsättningar för en god munhälsa. Vid de årliga undersökningarna kan våra tandläkare i Helsingborg kontrollera dina tänder och ditt tandkött. Med hjälp av regelbunden tandvård kan eventuell problematik upptäckas i tid.

Förebyggande tandvård

Det är viktigt att upprätthålla en god munhälsa och då är förebyggande tandvård viktigt. Med regelbundna besök hos tandvården och goda munvårdsrutiner hemma får du de bästa förutsättningarna för en god munhälsa livet ut. 

Specialisttandvård

På Aqua Dental bedriver vi en omfattande specialistverksamhet. Vi erbjuder behandlingar inom alla odontologiska områden, bland annat: parodontologi, käkkirurgi, oral proteik, endodonti och ortodonti. Oavsett problematik kan vi hjälpa dig utan externa remisser och långa väntetider. 

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är så pass vanligt att en av fem vuxna är oroade inför sitt tandvårdsbesök. En av tio upplever dessutom så stark oro att de väljer att undivka tandvården helt. Våra tandläkare i Skåne har stor erfarenhet av att arbeta med tandvårdsrädda patienter. 

Tandläkare i Skåne


Malmö Triangeln

På Södra Förstadsgatan, vid Triangeln, ligger vår ena klinik i Malmö. På kliniken kan vi erbjuda all form av tandvård, men vårt stora fokus ligger på allmän- och förebyggande tandvård.Vi har dessutom tider avsatta för att hjälpa patienter med akuta besvär. 

Läs mer om kliniken i Triangeln

Malmö Hansa

Hansa, på Södra Promenaden hittar du vår andra klinik i Malmö. Här har vi ett brett tandvårdsutbud och kan erbjuda allt från allmäntandvård till specialistbehandlingar. Här erbjuder vi även narkostandvård. 


Läs mer om kliniken i Hansa här

Helsingborg Knutpunkten

I Knutpunkten på Järnvägsgatan 5 hittar du vår andra klinik i Helsingborg. Hit är det enkelt att ta sig och vi erbjuder allt från basundersökningar till estetisk tandvård och specialisttandvård. Om du är i behov av akut tandvård är du välkommen att höra av dig till oss så ska vi hjälpa dig.


Läs mer om kliniken i Knutpunkten här

Helsingborg City

På Kullagatan 11, centralt beläget i Helsingborg city hittra du en av våra kliniker. Här erbjuder vi all form av tandvård och kan hjälpa till med allt från årliga kontroller till avancerad specialisttandvård. Självklart kan vi även hjälpa patienter som drabbats av akuta besvär. 

Läs mer om kliniken i city på Kullagatan här

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Klinikernas öppettier kan variera, kontakta alltid kliniken innan du tittar förbi spontant. Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00. 

Hitta hit

Det är enkelt att hitta till klinikerna i SKåne. 

Helsingborg:
Helsingborg City
Kullagatan 11
252 20 Helsingborg 

Knutpunkten
Järnvägsgatan 5
25 224 Helsingborg

Malmö:  
Hansa
Södra Promenaden 69A
211 38 Malmö


Triangeln
Södra Förstadsgatan 23
211 43 Malmö

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.