Lediga tider i Kista

Allmäntandvård och tandreglering

Kliniken i Kista är centralt belägen och enkelt att ta sig till. Här kan vi hjälpa dig med förebyggande tandvård, allmäntandvård och tandreglering. Våra tandläkare i Kista har lång erfarenhet av att behandla patienter med olika typer av bettproblematik och kan hjälpa dig att välja den behandling som är bäst lämpad för dina behov.

Aqua Dental vill göra tandvården tillgänglig för alla och på så sätt hjälpa fler personer att gå till tandläkaren. Vår målsättning är att alltid erbjuda och leverera behandlingar av högsta kvalitet. Hos oss ska du blir bemött av trevlig person och du ska alltid känna att du av oss får rätt stöd för att upprätthålla en god munhälsa livet ut.


Vill du boka tid hänsvisar vi till vår onlinebokning. Vi kan även hjälpa till på telefon, ring oss på 010 - 188 00 00.

"Det är viktigt att ge våra patienter ett vänligt bemötande, visa dem respekt samt ta hänsyn till deras önskemål."

- Hassan Meymi, leg. specialisttandläkare och klinikchef i Kista

Allmäntandvård

En basundersökning innefattar en grundlig genomgång av dina tänder och din mun. Tandläkaren undersökning dina tänder, ser över situationen i munnen och tittar efter synliga skador på tänder och tandkött. En kompletterande röntgenundersökning görs för att upptäcka eventuell problematik som inte kan upptäckas vid den kliniska undersökningen. Den förebyggande tandvården är den viktig del av tandvården då regelbundna besök hos tandläkaren minskar risken för allvarligare tandproblem. 

Tandreglering

Aqua Denta är landet största privata aktör när det kommer till vuxenortodonti och utför flera tusen behadnlingar per år.  Vi har ett brett utbud av tandergleringsmetoder och du kan bland annat justera tändernas position med hjälp av den klassiska rälsen, avtagbara och genomskinliga skenor eller den osynliga tandställnignen som fästs på tandradens insida. Oavsett ålder, behov, orsaker och önskemål kan vi hjälpa till att anpassa behandlingen efter dina behov.

Våra tandläkare i Kista

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (4)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (1)
  • Tandsköterska (1)
Aseel Naif

Allmäntandläkare

Hassan Meymi

Specialisttandläkare i ortodonti

Mehnors Mokhtari

Tandsköterska

Yousef Moosa

Allmäntandläkare

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
07:30 - 16:00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Kliniken ligger på Danmarksgatan 46 i Kista. Hit tar du dig enklast med tunnelbanans blå linje, till Kista Station. Från stationen till kliniken är det endast 300 meter att promenera.

Danmarksgatan 46
164 40 Kista
010 - 188 00 00 

Behöver du en tid?

Aqua Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Här erbjuds du som patient tandvård. Du hittar våra kliniker i både Stockholms city och i Göteborgs centrum.