Vi vill göra allt för att du ska känna dig nöjd och trygg med behandlingen hos oss.

Om problem ändå uppstår är du alltid välkommen att höra av dig med frågor till din tandläkare, klinikchefen på din Aqua Dental-klinik eller till Louise Hägglund, odontologiskt ansvarige.

Du har även Patientnämnden till din hjälp vid frågor och synpunkter på din tandvård.

Om Patientnämnden

Patientnämnden är en fristående och opartisk instans. Till nämndens förvaltning kan patienter, anhöriga och personal kostnadsfritt vända sig med frågor som rör all offentligt finansierad hälso- och sjukvård. Där ingår landstingets hälso- och sjukvård, kommunernas hälso- och sjukvård i särskilda boenden, privata vårdgivare som har avtal med landstinget eller en kommun, handikapp- och habiliteringsverksamhet samt folktandvården och den tandvård som landstinget finansierar. Därutöver hanterar nämnden frågor som rör privata tandhygienister och tandvård.

Inom varje landsting finns en patientnämnd enligt lagen om patientnämndsverksamhet. (Lag (1998:1656) om patientnämndsverksamhet m.m.)

Tack! Ditt meddelande har skickats och vi kommer att kontakta dig inom kort.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer