Gällande Folktandvården Stockholms stängda kliniker

Med extrainsatta åtgärder och utökade desinfektionsrutiner håller vi på Aqua Dental i Stockholm öppet som vanligt.

I dessa extraordinära tider drabbas näst intill alla branscher i samhället och vi i tandvårdsbranschen är inget undantag. Våra branschkollegor Folktandvården Stockholm har meddelat att man väljer stänga en större del av sina kliniker, vilket så klart kommer att påverka många patienter. Vi på Aqua Dental håller öppet som vanligt och välkomnar alla patienter under tiden!

För att bidra med material till sjukvården har Ftv Stockholm valt att stänga ett stort antal kliniker i Stockholmsregionen. Du som tillhör dessa, eller annan aktörs nedstängda klinik, är givetvis välkommen till oss under tiden. Vi håller öppet som vanligt och våra tandläkare kan hjälpa dig oavsett om det handlar om akuta besvär eller om du önskar gå på en regelbunden kontroll.


50% på basundersökning

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på en basundersökning, ordinarie pris är 985 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Boka tid online nedan eller ring oss 010-188 00 00 så hjälper vi dig. 

Om Aqua Dental

Aqua Dental bedriver åtta tandvårdskliniker runt om i Stockholm och samtliga håller öppet, från morgon till kväll. Våra tandläkare i Stockhom är några av landets främsta och mest erfarna, med i snitt 20 års klinisk erfarenhet. Vår största klinik finner du på Vasagatan 12, endast ett stenkast från Stockholms centralstation, och här har vi alltid öppet 365 dagar om året.


Vill du bli uppringd?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort!  

Behöver du en tid?

På Aqua Dental erbjuds ett komplett tandvårdsutbud - från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård. Du hittar våra kliniker i Stockholm och i Göteborg. Du kan boka en tid genom vår onlinebokning eller per telefon på 010-188 00 00