"Din hälsa sitter i munnen" - kostnadsfritt på Aqua Dental 

Vi får ibland frågan varför det är så viktigt att ta hand om sina tänder. Det korta svaret för att munhälsan kan ha en livsavgörande inverkan på vår tillvaro. När vi på Aqua Dental påbörjade vår resa var det just detta vi ville bidra till. Genom göra tandvården mer tillgänglig har vår vision alltid varit att uppmuntra till fler regelbundna besök, för att i slutändan främja hälsosammare, lyckligare och längre liv.

Därför är vi oerhört stolta att professor Björn Klinge nu har anslutit sig till Aqua Dental för att hjälpa oss i just det här arbetet. I över trettio år har han personifierat kampen för den svenska munhälsan genom sin forskning kring munnen och dess koppling till vår tids största folksjukdomar.

I boken ”Din hälsa sitter i munnen” redovisar han tillsammans med Pamela Andersson de senaste rönen inom ämnet på ett lättillgängligt och roligt sätt. Här finns även 101 frågor och svar rörande munnen och vårt allmänna välbefinnande, och beskriver till exempel hur bakterier på tungan kan påverka blodtrycket och vilket samband det finns mellan alzheimer och tandlossning.

Hämta kostnadsfritt hos oss

Att främja en god tandhälsa på nationell nivå tror vi görs bäst genom informera och engagera omvärlden. Detta informationsarbete är en passion som hela företaget Aqua Dental delar med vår nya kollega Björn. Därför är vi också särskilt stolta över att hjälpa till att distribuera denna viktiga och högintressanta bok kostnadsfritt till våra patienter.

Du är varmt välkommen att hämta ett kostnadsfritt exemplar av boken på vår klinik på Vasagatan 12 i Stockholm före och efter jul. Böckerna finns i begränsad upplaga och gäller så länge lagret räcker - så vänta inte för länge.

Om du har frågor eller vill träffa Björn personligen vill vi tipsa om att komma förbi kliniken nu på onsdag mellan 11:00 – 15:00 då han kommer finnas på plats för en boksignering.

God jul, önskar Aqua Dental!

Om du har andra frågor eller vill bli kontaktad av oss så fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort. 

Information om artikeln

Mer om tandvård hos oss

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.