Undersökning för 299 kr hos Aqua Dental Sthlm

Har du aldrig varit hos oss på Aqua Dental men är nyfiken att på att se hur det är hos oss? Välkommen att boka din första undersökning för endast 299 kr och upplev fördelarna själv med det vi kallar för tandvård 2.0. 

Aqua Dental är en av landets största - men framför allt trevligaste - tandläkarkedjor med nio kliniker runt omkring Stockholm. Här arbetar vi för att erbjuda Stockholms tryggaste, vänligaste och mest tillgängliga tandvård för patienter i allra åldrar.

Nu kan du boka en komplett basundersökning inkl. 4 röntgenbilder för endast 299 kronor (ord. pris 995 kr). Erbjudandet gäller endast nya patienter och kan nyttjas på valfri Aqua Dental klinik i Stockholm till och med 31 mars. 


Boka undersökning för 299 kr här

Har du några frågor eller vill boka en tid? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan. Observera att kampanjen ej kan kombineras med andra erbjudanden. 

Varför välja oss

aqua-check-square Bäst rankade tandläkaren i Stockholm

Med ambitionen att ha landets mest nöjda patienter ställer vi enormt höga krav på oss själva och vår verksamhet. Därför är vi pedantiskt noggranna med kvalitet och lovar att aldrig kompromissa med värden som trygghet, service och odontologisk kompetens. 2020 belönades vi med utmärkelsen "rankad som nummer 1 bland tandläkare i Stockholm" av Google.


aqua-check-square Öppet dag, kväll och helg

Är du trött på "08:00 - 17:00"? Välkommen till Aqua Dental. Vi startades med en övertygelse om att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Därför har vi öppet från tidig morgon till sen kväll, året runt. Dessutom utan långa väntetider. Det är det vi kallar för tandvård på dina villkor.


aqua-check-square Ingen helgtaxa

Vill du gå till tandläkaren på en tisdag kväll, eller söndag förmiddag? Inga problem. Vi tar tagit bort den så kallade helgtaxan och har samma pris sju dagar i veckan - oavsett tid på dygnet eller dag på året. Vi finns helt enkelt till hands när det passar dig bäst och inte tvärtom.


aqua-check-square Erfarna tandläkare

Att erfarenhet är lika med kunskap och kompetens är inget undantag inom tandvården. I snitt har våra tandläkare över 20 års klinisk erfarenhet och delar ett gemensamt intresse: att ge Stockholm den bästa tänkbara tandvården.


aqua-check-squarePrisvärd tandvård

Vad innebär prisvärd tandvård? Frågar du oss är svaret kvalitativa behandlingar och ingrepp som håller över tid - utan att det kostar skjortan. Att verka förebyggande och långsiktigt är därför ett av våra viktigaste åtaganden, för att i största möjliga mån minimera risken för komplikationer, återbesök och repeterande åtgärder. Så även om vi gillar att träffa dig är vårt mål att det inte ska behöva ske så ofta.

Undrar du något?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.