Spännande möte: Så påverkar munhälsan din allmänna hälsa

Välkommen på invigningen av vår klinik i Malmö. På plats kan du lyssna på ett seminarium med professor Bertil Marklund och professor Björn Klinge. 

Är du nyfiken på sambandet mellan din munhälsa och ditt övriga välmående? Vill du veta hur du kan leva längre? Du är välkommen på ett insiktsfullt seminarium, den 26 november på Aqua Dentals klinik i Malmö, tillsammans med professor Bertil Marklund från podcasten "Så lever du längre" och professor Björn Klinge, övertandläkare och internationellt världskänd forskare inom tandvården.

Du är välkommen till invigningen av vår klinik i Malmö och ett samtal om munhälsan, kroppens välbefinnande och sådant vi kan göra själva för att öka vårt välbefinnande och leva längre. På plats kommer vi även att bjuda på fika, dela ut goodie bags och självklart får du möjlighet att ta hem ett signerat exemplar av boken "Din hälsa sitter i munnen". Det finns även möjlighet att ställa frågor till både Björn och Bertil under dagen. 

Seminariet äger rum på Aqua Dentals klinik i Hansa, södra promenaden 69A. Vi öppnar dörrarna från kl 11:00. Evenemanget är kostnadsfritt men det är ett begränsat antal platser. Klicka på knappen för att säkra din plats.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.