Bli testpilot – få en kostnadsfri undersökning

Nu söker vi ett begränsat antal patienter i både Stockholm och Göteborg för kostnadsfria undersökningar (värde 995 kr) i syfte att utvärdera upplevelsen hos oss. 

På Aqua Dental har vi som målsättning att erbjuda Sveriges tryggaste och vänligaste tandvård. Vi vill att du som patient ska få en så bra upplevelse som möjligt hos oss - allt ifrån mottagandet i receptionen till kvaliteten på behandlingen. Därför pågår ett kontinuerligt förbättringsarbete på våra kliniker och där spelar du som patient naturligtvis en viktig roll. 


Hjälp oss att hjälpa dig - ännu bättre

Att komma som en så kallad mystery shopper är enkelt. Undersökningen är helt kostnadsfri och kräver inga motprestationer mer än att vi förväntar oss att du besvarar ett antal frågor per email efter ditt besök.

Allt du behöver göra just nu är att fylla i nedanstående formulär. Vi kommer då att kontakta dig med all information som du behöver och boka in en tid som passar. Det går också bra att ringa vårt servicecenter direkt på 010-188 00 00 om du har några frågor.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Intresseanmälan är öppen till 31/10-2020 och gäller endast nya patienter.


Allmänt tandvårdsbidrag

Notera att ditt allmänna tandvårdsbidrag (ATB) inte kommer användas för undersökningen. Skulle tandläkaren rekommendera uppföljande åtgärder, till exempel på grund av karies eller tandsten, kan ditt ATB användas för att täcka hela eller delar av kostnaden om du vill gå vidare med dem.

Givetvis kommer tandläkaren aldrig påbörja åtgärder utan ditt godkännande. Du får alltid information och ett kostnadsförslag att ta ställning till.

Ditt ATB uppgår till 300 eller 600 kr per beroende på ålder (se nedan). Du kan som max ha två bidrag sparade samtidigt, vilket innebär att du aldrig ha mer än 1200 kr i ATB sparat. 

Är du 24-29 år? Ditt ATB uppgår till 600 kr per år.
Är du 30-64 år? Ditt ATB uppgår till 300 kr per år.
Är du 65 år eller äldre? Ditt ATB uppgår till 600 kr per år.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.