Björn Klinge föreläser om sambandet mellan munhälsan och allmänna hälsan

Nu kommer Professor Björn Klinge Göteborg för att föreläsa om hur din munhälsa påverkar din övriga hälsa. 

Om du vill veta mer om din munhälsas inverkan på övriga kroppen och få information om hur du kan öka dina möjligheter att hålla dig frisk livet ut är det här en föreläsning för dig. Den nionde mars kommer Björn Klinge till Göteborg för att föreläsa om sambandet mellan din munhälsa och din allmänhälsa.

Efter succén från förra året så kommer professor Björn Klinge tillbaka till Göteborg för ytterligare en föreläsning om sambandet mellan din munhälsa och din allmänhälsa. Professor Björn Klinge är senior professor vid Malmö Universitet, professor emeritus vid Karolinska Institutet, övertandläkare och specialisttandläkare inom parodontologi. Han är även författare till boken Din hälsa sitter i munnen


Björn har under en stor den av sitt yrkesliv forskat om hur munhälsan påverkar den övriga kroppen och vad man kan göra för att förbättra sina förutsättningar och må bättre. Han kommer den nionde mars att hålla en föreläsning där han pratar om munhälsan och kopplingen till kroppens välbefinnande. Björn kommer även att dela med sig av värdefulla tips på sådant man enkelt kan göra själv för att hålla sig frisk och leva längre. Efter föreläsningen får du även möjlighet att ställa frågor till Björn och du kommer även att få ett signerat exemplar av boken Din hälsa sitter i munnen. Föreläsningen ägerrum på Chalmers Conference Center i Palmstedtsalen. Du är välkommen från klockan 14.00. Föreläsningen och frågestunden håller på fram till 17.00.  Evenemanget är kostnadsfritt men har ett begränsat antal platser. 


Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.