Föreläsning: Så påverkar munhälsan din allmänna hälsa

Professor Björn Klinge kommer till Jämtland och föreläser på Clarion Hotel om kopplingen mellan din munhälsa och allmänna hälsa.

Är du intresserad av att lära dig mer om munhälsans betydelse för din allmänna hälsa? Vill du veta hur du kan öka dina möjligheter att hålla dig frisk livet ut? Den andra mars kommer professor Björn Klinge, övertandläkare och internationellt världskänd forskare inom tandvård, till Östersund för att föreläsa om hur din munhälsa påverkar övriga kroppen.

Professor Björn Klinge är övertandläkare, specialisttandläkare inom parodontologi, senior professor vid Malmö Universitet och professor emeritus vid Karolinska Institutet. Björn är även författare till boken Din hälsa sitter i munnen

Han har ägnat en stor del av sitt yrkesliv till att forska om sambandet mellan munhälsan och allmänhälsan. Björn kommer den andra mars att hålla en föreläsning och ett insiktsfullt samtal om munhälsan och kopplingen till kroppens välbefinnande. Vid samma tillfälle kommer Björn även att dela med sig av värdefulla tips på sådant vi kan göra själva för att hålla oss friska och leva längre.


Efter föreläsningen kommer du att få möjlighet att ställa frågor till Björn och dessutom få ett signerat exemplar av boken Din hälsa sitter i munnen. Seminariet äger rum på Clarion Hotel, prästgatan 16. Du är välkommen från 14.00 och vi håller på fram till 17.00. Evenemanget är kostnadsfritt men har ett begränsat antal platser. 


Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.