Den nya generationens tandvård

När var du hos tandläkaren senast? 

Nu öppnar Malmös nya tandläkare 

Det ska vara enkelt att gå till tandläkaren. Aqua Dental är tandvårdskedjan som visar att tandvård inte alltid behöver se ut på samma sätt.

Att gå till tandläkaren är något som bara måste bli gjort. För oss på Aqua Dental är det viktigt att det är enkelt att gå till tandläkaren och vi vill visa våra patienter att tandvård inte behöver se ut på ett sätt. Vår målsättning är att förändra tandvården, göra den tillgänglig för alla och på så sätt öka antalet årliga tandvårdsbesök. Genom att få fler människor att gå till tandläkaren regelbundet kan eventuell problematik upptäckas och åtgärdas i tid och på så sätt kan omfattande behandlingar och stora kostnader för både individ och samhälle undvikas.


– Vi vet, att gå till tandläkaren är kanske inte det mest rafflande man kan göra. Men en sak ska du veta, vi ser fram emot ditt besök. Får vi äran att ta hand om dina tänder kommer du att lämna vår klinik med ett leende på läpparna, säger Philip Gay, klinikchef på Aqua Dental Malmö.


Öppningserbjudande: Undersökning och Airflow endast 690 kronor 

Just nu har vi ett specialerbjudande där vi erbjuder en basundersökning tillsammans med en airflow-behandling för endast 690 kronor. Boka vårt paket med en årlig undersökning tillsammans med en airflow-behandling. Fyll i formuläret nedan så kommer vi att ringa upp dig för att boka en tid som passar.


Tandläkare utöver det vanliga

Kliniken har 15 behandlingsrum och för att göra det så enkelt som möjligt att gå till tandläkaren är både vuxna och barn välkomna. Hemligheten bakom att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvården är en kombination av modern teknik, välbeprövade metoder och tandläkarnas erfarenhet.
– Vi vill ge patienten en trygg inställning till tandvården redan från början. Vi erbjuder såväl barn som vuxna hela paketet när det gäller tandvård. För vare sig det handlar om en osynlig tandställning, skalfasader, akutbesök eller ett vanligt hygienistbesök är vårt uppdrag att ge dig landets bästa tandvård, säger Philip Gay.


Ökad tillgänglighet och en klinik utöver det vanliga

Att Aqua Dentals klinik ligger i Hansa är ingen slump. Tillgänglighet är en av tandvårdskedjans ledord och de vill sänka trösklarna och få fler personer att gå regelbundet till tandvården genom att ha kliniker på centrala adresser, generösa öppettider och välkomnande miljöer. Aqua Dental visar med sin nya klinik i Malmö upp en ny generations tandvård. Kliniken och dess utformning är ett steg som i kombination med erfarna tandläkare, modern teknik och en personlig service utöver det vanliga ska göra tandvårdsbesöket mer än behagligt.

Tandvårdskedjan visar att tandvård inte behöver se ut på samma sätt. Deras klinik ligger i citykvarteret Hansa i Malmö. Patienter med ett vaksamt öga kan påminnas om hotellobbys i New York vilket inte är konstigt efter klinikkonceptet är framtaget av designstudion Specific Generic som även tagit fram Acnes och On Runnings flaggskeppsbutiker världen över. Klinikerna är smakfullt inredda och ger ett inbjudande intryck som för tankarna långt ifrån en traditionell vårdinrättning.

– Kliniken är toppmodern och det nya klinikkonceptet ger en känsla av lugn och trygghet, samtidigt som det känns lyxigt. Det ska bli roligt att i framtiden få utöka personalstyrkan och på så sätt möta kraven och fortsätta erbjuda våra patienter tandvård av högsta kvalitet, vi märker att patienterna uppskattar att vi har öppnat, säger Philip Gay.

Vänta inte med besökt: boka tid direkt 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.