”Man får ett fint förtroende för personalen”

Ann-Catrin Olsen, 69 år, var rädd att hennes tandproblem skulle förstöra semestern. Det som räddade situationen var bra och snabb hjälp av en specialisttandläkare. Sedan dess har hon valt att stanna hos Aqua Dental.

Man skulle kunna säga att pensionären Ann-Catrin Olsen är erfaren kund hos tandvården. Under åren har hon haft många problem med tänderna, som krävt behandling med både tandimplantat och tandprotes.

Första gången hon besökte Aqua Dental var det på grund av ett tandimplantat som krånglade. Hon skulle åka iväg på en semesterresa och var orolig över att tänderna skulle tvinga henne att stanna hemma.
– Hos Aqua Dental fick jag snabb hjälp av en specialisttandläkare, inom en vecka. Tack vare honom var jag så himla lycklig som kunde åka på semester och skratta.

"Jag får alltid tid snabbt"

Efter denna händelse bestämde sig Ann-Catrin för att fortsätta gå hos specialisttandläkaren Amer Hot. Hon uppskattade att det var lätt att få passande tider, till skillnad från andra tandläkare hon besökt.
– Jag får jättebra hjälp och får alltid tider snabbt, säger hon.

Förutom snabb hjälp är Ann-Catrin mycket nöjd med det goda bemötandet på klinikerna.
– Jag blir alltid vänligt bemött. Alla i personalen är otroliga, oavsett vem jag mött så är de vänliga, glada och tar väl hand om en.

Ann-Catrin kommer själv fortsätta välja Aqua Dental som sin tandläkare, och vill även rekommendera det till andra. Speciellt till personer som kanske känner rädsla eller obehag över att gå till tandläkaren.
– Det är ett väldigt bra koncept, med en rogivande miljö och personal som gör en lugn. Det gör att man får ett fint förtroende för dem, avslutar hon.

Tandimplantaten vi använder är Straumann-implantat. Aqua Dental använder dessa som förstahandsleverantör av implantat eftersom vi anser att de är några av branschens säkraste och visar ett stabilt resultat, samtidigt finns det forskning som stödjer detta påstående. 

Undrar du något, är du intresserad av att komma på ett öppet hus, vill du boka en tid för en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Information om artikeln

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.