Hans drog ut fyra av sina framtänder

Efter tandimplantatbehandlingen säger han: ”Nu sitter de som en smäck”

För Hans Strand har det inte alltid varit speciellt kul att gå från tandläkaren. För tio år sedan lagade han en tand hos en tandläkare i Luleå, men fem år efter det fick han en otrolig tandvärk på grund av lagningen. När han sedan gick till Aqua Dental sa de att fyra av hans framtänder inte gick att rädda utan var tvungna att dras ut.
– Då fick jag rekommendationen att sätta in tandimplantat. Det är klart att det var jobbigt att bli av med sina egna tänder, men de nya sitter som en smäck och jag kunde inte ha varit mer nöjd.

Kan äta palt

Hans berättar att han inte känner någon skillnad på sina egna tänder och de tandimplantat som har satts in.
– Tänk att jag kan äta hårdbröd varje dag och palt – vilket brukar vara lite knepigt för tänderna.

I dag skulle Hans rekommendera alla att gå till Aqua Dental.
– De är duktiga, noggranna och tar sig an patienterna på ett väldigt bra sätt. Till och med min fru, som har tandläkarskräck, tycker att det känns bra att gå dit.

Hans Strand säger att han inte känner någon skillnad på sina egna tänder ohc de tandimplantat som han har. 

Tandimplantaten vi använder är Straumann-implantat. Aqua Dental använder dessa som förstahandsleverantör av implantat eftersom vi anser att de är några av branschens säkraste och visar ett stabilt resultat, samtidigt finns det forskning som stödjer detta påstående. 

Undrar du något, är du intresserad av att komma på ett öppet hus, vill du boka en tid för en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Information om artikeln

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.