Sadeks gamla tandimplantat krånglade – så fick han hjälp

Ett misslyckat tandimplantat gjorde att Sadek Belarbi valde att byta tandläkare. På Aqua Dentals klinik fick han snabbt hjälp och en lösning på sina problem.

68-åriga Sadek Belarbi kom till tandläkaren Amer Hot på Aqua Denta när problemen med hans gamla tandimplantat blev outhärdliga.
– Jag gjorde mitt första implantat där jag bor, men efter några år började det krångla. Jag upplevde smärta, det var en skruv som gjorde ont och smärtan försvann inte, berättar han.

Hans gamla tandläkare ville först ta bort hela implantatet och ersätta med en protes, men det ville inte Sadek. Därför vände han sig till Aqua Dental och där fick han den hjälp han behövde.
– Det var helt annat med tandläkaren Amer Hot. Han berättade att han skulle se om vi kunde hitta en bra lösning och rekommenderade inte en protes eller ta bort allt som gjorts tidigare hos den andra tandläkaren. Det var klart och tydligt med Amer, han berättade hur det skulle vara och vad det skulle kosta.

Räddade Sadeks tand

Amer och personalen hos Aqua Dental kunde ta bort skruven som gjorde ont och ”rädda” Sadeks gamla implantat.
– Nu är jag väldigt nöjd, jag har inte ha ont och kan äta mat precis som vanligt. Amer har fixat mina gamla implantat så det fungerar. Nu väntar jag till februari då han kommer fixa och komplettera ännu mer.

Sadek menar att Amer Hot ser sina patienter som de människor de är, något han tycker spelar stor roll i val av tandläkare. – Jag tycker det är jätteviktigt med ett bra bemötande och han ställde upp direkt.


Sadeks tandimplantat började krångla då vände han sig till Aqua Dental.

Tandimplantaten vi använder är Straumann-implantat. Aqua Dental använder dessa som förstahandsleverantör av implantat eftersom vi anser att de är några av branschens säkraste och visar ett stabilt resultat, samtidigt finns det forskning som stödjer detta påstående. 

Undrar du något, är du intresserad av att komma på ett öppet hus, vill du boka en tid för en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Information om artikeln

Hur kan vi hjälpa dig?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.