Konsultationer för Invisalign i Farsta 

En av de mest populära tandregleringsmetoder just nu är Invisalign ™. Det är ett tandställningssystem som består av genomskinliga skenor som gradvis justerar tändernas position. De allra flesta bettfel går att behandla med Invisalign ™. Behandlingen är flexibel och tandställningen nästan osynlig.  Träffa tandläkare och få hjälp att ta ett välgrundat beslut om vad som är bäst för dina tänder.  

 

Vi erbjuder fysiska konsultationer för behandling med Invisalign ™ i Farsta. Här träffar du tandläkare och klinikchef Jan Noah som har stor kunskap och kommer att hjälpa dig att uppnå önskat reslutat. Under konsultationen pratar ni om förväntningar du har på behandling och resultat och dina individuella förutsättningar inför en behandling. Du kan under besöket ställa alla dina frågor. Konsultationen kostar 1095 kronor och inleder du en behandling kommer summan dras av på behandlingskostnaden.

Priser för Invisalign ?

Det går på förhand inte att säga hur mycket din behandling med Invisalign ™ kommer att kosta. Det finns flertalet faktorer som spelar in i priset, vilket gör det svårt att uppskatta ett pris innan en undersökning har gneomförts. Faktorer som påverkar behandlingskostnaden är bland annat: bettfelets omfattning, komplexitet och om en eller två käkar ska regleras. För att få en första bedömning om vad som är mest lämpligt för dig behöver du gå på en konsultation.  Priserna för Invisalign  varierar beroende på hur komplicerad och omfattande behandlingen är. Generellt sätt ligger priset mellan 29 000 och 65 000 kronor. Detta spann är en generell uppskattning och din behandling kan både bli dyrare och billigare beroende på hur din behandling ser ut. 

Möjlighet att delbetala från 300 kronor i månaden

Som tandvårdskedja vill vi på Aqua Dental förändra tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Vi vet att tandreglering ofta är förknippat med höga kostnader och därför erbjuder vi fördelaktiga delbetalningsalternativ.

Hos oss kan du välja om du vill delbetala din behandling med en fast månadskostnad från 300 kronor per månad. Att välja en fast kostnad innebär att din månadskostnad är den samma oavsett vilken behandling du genomgått. Delbetalningen är helt räntefri. Tandställning Farsta

Lider du av tändernas placering eller position? Misstänker du att du lider av ett ett fel som kan åtgärdas med hjälp av en tandställning? Då kan tandreglering vara lösningen. Tandreglering kallas de behandlingar som utförs för att justera bettets position. 


Vad är Invisalign ?

Invisalign ™ är ett tandregleringssystem bestående av individuellt framtagna avtagbara skenor. Dessa skenor byts ut under behandlingens gång för att sakterliga, med hjälp av ett lätt tryck, förflytta tänderna till önskad position. Hur ofta skenorna byts ut är individuellt och anpassat efter den av tandläkaren framtagna behandlingsplanen. Metoden är väldigt populär och passar många som vill justera sitt bett då den är flexibel och nästan osynlig. 

Invisalign i Farsta

På Aqua Dental vill vi göra det enkelt för våra patienter att gå till tandläkaren. Därför erbjuder vi Invisalignbehandlingar på flera av våra kliniker. Hos oss arbetar några av Sveriges främsta och mest erfarna tandläkare och ortodontiser. Vi genomför årligen 1000-tals behandlingar där vi ger våra patienter nya leenden. Boka tid för en konsultation och träffa någon av våra duktiga tandläkare. 


Hur lång tid tar en behandling med Invisalign

En behandling med Invisalign ™ tar olika lång tid beroende på bettproblematik, behandlingens omfattning och hur väl patienten följer tandläkarens instruktioner. Generellt så brukar en behandling ta mellan 3 och 18 månader. 

 

Tandreglering med Invisalign : Så går det till 

Boka din tid för konsultation

Om du funderar på om Invisalign ™ är rätt alternativ för dig är det första steget att boka tid för en konsultation. Vi erbjuder konsultationer för Invisalign  i Farsta på vår klinik. Enklast bokar du tid för din konsulation i vår onlinebokning. 

Träffa en tandläkare i Farsta 

När du kommer till din konsulation för Invisalign ™ i Farsta träffar du en av våra kunniga tandläkare. Tillsammans går ni igenom din problematik och pratar om dina förutsättningar och förväntningar. Här finns även tid att ställa frågor till behandlaren.

Inregistrering och bilder 

Om du går vidare och inleder en behandling är det dags för registrering. Då görs en fullständig undersökning och både röntgenbilder och kliniska fotografier tas. Dessutom görs ett digitalt avtryck av tänderna. Med hjälp av ett 3d-program skapas en virituell 3d-modell av slutmålet. Det innebär att du redan innan behandling kan se hur ditt slutresultat kommer att se ut. 

Tandreglering med Invisalign

Under behandlingen tas ett antal skenor fram för att stegvis förflytta tänderna till önskad position. Dessa skenor är individuellt framtagna och dessutom är de avtagbara. Skenorna byts ut under behandlingens gång, hur ofta beror på din bettproblematik. Behandlingslängden kan variera men är oftast mellan 3 och 18 månader.

Resultatet stabiliseras

För att uppnå önskat resultat inom den av tandläkaren fastställda tidsramen är det viktigt att du följer de instruktioner du har fått. När önskat resultat är uppnått avslutas behandlingen och ditt resultat stabiliseras med hjälp av en retainer. Vilken typ av retainer du behöver avgör tandläkaren. 

Träffa några av Sveriges mest erfarna tandläkare på en konsultation

Här på Aqua Dental arbetar några av Sveriges mest erfarna tandläkare inom estetisk tandvård och tandreglering. Årligen återskapar eller skapar vi 1000-tals leenden åt våra patienter. Vi arbetar med en kombination av lång erfarenhet, stor kunskap, välbeprövade metoder, modern teknik och personlig service. Allt för att kunna leverera hållbara behandlingar av högsta kvalitet. 

När?

Boka en tid som passar dig i vår onlinebokning. 

Var

Farsta Centrum

Pris

Konsultationen kostar 1095 kronor och dras sedan av från priset om du påbörjar en behandling. 

Vanliga frågor

Tandregleringssystemet Invisalign  är en modern behandlingsmetod som består av flertalet avtagbara och individuellt framtagna skenor. Skenorna är individuellt anpassade och förflyttar tänderna steg för steg till önskad position. Metoden är även väldigt flexibel då skenorna är avtagbara och näst intill osynliga. 

Genrellet sett varierar behandlingslängden mellan 3 och 18 månader.

Invisalign  kan korrigera nästan alla bettfel. Prata med en tandläkare för att se vilken metod som är mest lämplig för dig. 

Beroende på omfattning och komplexitet är det svårt att uppskatta vad din behandling kommer att kosta utan att en undersökning.  Vanligtvis ligger kostnaden för behandlingen på 29 000 och 65 000 kronor. Detta är dock ett generellt prisspann och din behandling kan både bli dyrare eller billigare. 

Ja, Aqua Dental erbjuder förmånliga delbetalningslösningar från 300 kronor i månaden. Du kan enkelt ansöka om delbetalning via sms eller i receptionen. Läs mer om avbetalningslösningen här